Janez je napisao/la:Može li mi neko objasniti evo na primjeru sinoćne igre šta mu to fali u odbrani. Koliko se ja sjećam svoje igrače je čuvao sasvim dovoljno, kod blokova je preuzimao tuđe i možda da je primio 1-2 samo koša, pa i Deronu se desi da ispadne iz odbrane??!!
Stvarno ne kontam ovu priču oko odbrane možda samo da dobija prebrzo faulove.
- dobio je 2 faula, od kojih je drugi bio izuzetno glup u 30 sekundi
- TT ga je razbio u 4 napada, u 1 ga je mirza zaustavio
- lose je izrotirao 2,3 puta
- nije pratio cutter CJ-a kad je ovaj lagano polozio
Analiziraj ovako svakog igraca i pronaci ces bar jos desetak slicnih situacija. Totalno nepotrebno i glupo
pitanje je bilo gdje je mirza grijesio u odbrani a ne deron, jj, redzo ili truth
naravno da se svima moze naci greska, totalno nepotrebno i glupo s tvoje strane
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
lumani je napisao/la:ma ubio ga tt koji je zabio 9 poena jedan faul je bio vise nego smjesan.
nisu samo poeni mjerilo, al hajd... mirza je odigrao savrseno, u iducoj tekmi treba igrati svih 48 minuta i opucati 30 suteva.
jesi sad zadovoljan?
pa kad vidim kakve % ima,da treba znas i sam, da jedan faul nije postojao,ali sudije ....
da, nije postojao, ali je on tu glupo ispao i zaletio se na covjeka koji prakticno izlazi u aut i ne zna sta ce s loptom, a posto nije KG, njemu su sudije odmah svirale faul
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
kukoc je bio stvarno mrsav oni su ga nabildali,a on izgubio na brzini..Mirza mi nije nesto promjenio,uvjek ista kilaza.
daleko više je kukoč dobio na snazi i kilaži,to je istina
zbog ovoga su ga i prozvali "pink panter":
a onda su ga nakljukali svakojakim cudima:
inace, on je za mene najbolji ex-yu igrac svih vremena
szlaja je napisao/la:Uz NBA samo mozemo secer dobit. Volio bi vidjeti ove "trenercine", "strucni stab", odnosno cijeli ovaj sistem u nekom evropskom klubu sa evropskim budzetom, koji bi to cirkus bio...
za tvoju informaciju, jedan trener (necu ti reci koji, sam izguglaj) u NBA ima U GLAVI vise akcija nego svi euroligaski treneri u top 16 ZAJEDNO.
Nije svaki klub isti u NBA. Ne mozes NPR San Antonio poredit s ovim cirkusantima. Mislio sam na primjer Netsa. Zamisli da se ovako vodi neki evropski klub. Netse jos uvijek drzi u igri to sto imaju sirok, bas sirok roster, pa kad napravi preglupu izmjenu, onaj koji udje makar donekle drzi neki nivo.
Razumijem ja i da je sezona preduga, zaista puno utakmica. Ali brate mili kad se lomi rezultat tu moras najpametnije reagovat, a ne lupati izmjene i akcije kao da si ih odredio vec prije 2 dana.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
kukoc je bio stvarno mrsav oni su ga nabildali,a on izgubio na brzini..Mirza mi nije nesto promjenio,uvjek ista kilaza.
Kukoca su ismijavali zbog kilaze dobro se sjecam, a onda je se u jako kratkom vremenu razvio hehe. To je bio jako kompletiran igrac sa jako velikim kosarkaskim IQ-om. Meni je najlegendarniji bio Paspalj hehe mozda najtalentovaniji sa nasim prostora ikada, tip dosao u NBA i vise vremena provodio po barovima uz zescu i pljuge nego po treninzima haha. Sjecam se jednom na nacionalnoj TV kuci na upit zbog cega je dosao u NBA mrtav hladan "da zaradim dovoljno dolara da otvorim pizza hut back home" hahaha ameri su se frapirali jer su glupsoni vjerojatno i povjerovali. Nedugo nakon toga legenda je se vratio u Grcku kaze ebo NBA previse su ozbiljni.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Kukoca su ismijavali zbog kilaze dobro se sjecam, a onda je se u jako kratkom vremenu razvio hehe. To je bio jako kompletiran igrac sa jako velikim kosarkaskim IQ-om. Meni je najlegendarniji bio Paspalj hehe mozda najtalentovaniji sa nasim prostora ikada, tip dosao u NBA i vise vremena provodio po barovima uz zescu i pljuge nego po treninzima haha. Sjecam se jednom na nacionalnoj TV kuci na upit zbog cega je dosao u NBA mrtav hladan "da zaradim dovoljno dolara da otvorim pizza hut back home" hahaha ameri su se frapirali jer su glupsoni vjerojatno i povjerovali. Nedugo nakon toga legenda je se vratio u Grcku kaze ebo NBA previse su ozbiljni.
Nije imao minuta u spursima pored elliota,andersona i cummingsa
ovo boldirano je neozbiljno iako je bio talentovan i dobar igrac,nazalost on danas ima jako puno problema sa srcem
ovo boldirano je neozbiljno iako je bio talentovan i dobar igrac,nazalost on danas ima jako puno problema sa srcem[/quote]
To nije doslo iz moje glave, to su misljenja pojedinih strucnjaka sto su sa njim radili od mladjih dana, da ih sada ne spominjem. Jos jedan igrac koji bi sigurno imao i suvise nego solidnu NBA karijeru da je htjeo je Dejan Bodiroga, kad se samo sjetim kako je bacao pojedine NBA velikane poput Carmela, ima cak i snimak na YT.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
There's certainly a chance that Mirza Teletovic is the lone Nets' representative at All-Star weekend for the 3-point contest. Tweet jednog od uglednijih ljudi koji prate Netse! Sanse su i dalje jako male,ali dobro je da se pominje u odredjenim krugovima!Bilo bi lijepo kad bi nas Mirza nastupao!