FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dobro jutro svima,jos jedna,ovaj put,poluprespavana noc.Danas ce biti zanimljivo,ako Bog da da se hairli vratimo,a odoh jos malo do kafane da ubijem ovu monotoniju do polaska. 

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Jutro plava nacijo, bilo kise bit ce kise znaci uzimamo danas

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
-
- Kontakt:
Svi u tuborggg
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
@Ipeee, koliko sa jucerasnjim danom imamo clanskih?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- plavanacija
- Kontakt:
Tuborg ili VaraderoBlueFamily je napisao/la:Svi u tuborggg

unisten teren na kosevu, Bog zna kakav ce docekati standard

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Bice on dobar do standarda, ako se bude radilo na njegovom oporavku kako treba..ZZtop10 je napisao/la:
unisten teren na kosevu, Bog zna kakav ce docekati standard![]()
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
tek sad vidjeh gol armina protiv intera... pa ljudi sta je ono?! ne sjecam se kad sam vidio onakav lijep gol... jos onaj efej sto je dobio
malo me podsjeti na onaj gol meksika protiv italije 2002. isto imala strasan efej

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
raja ima li sta gdje za prenos vecerasnji ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Mozda bude stream posto ce bit na MojaTV.
-
- Kontakt:
Moze i u moncheri da vam Nedo baci kojeg šupljakaplavanacija je napisao/la:Tuborg ili VaraderoBlueFamily je napisao/la:Svi u tuborggg

-
- Kontakt:
Jel moguce da onaj pokusaj od novinara onoliko sebi daje za pravo...? Ono kobejagi ocjenjuje ko je adekvatno placen u ekipi i to mu je sva sustina clanka. I na tv-u neko vece istu stvar ponavlja.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
cala je napisao/la:Mozda bude stream posto ce bit na MojaTV.

valjda neko postavi na vakat onda
a ovo za go are, hrvati pisu kao najbolji u zadnjih 10 godina

jel tekma veceras u 8 ?
valjda jestblack64 je napisao/la:jel tekma veceras u 8 ?
Mislim da je vrijeme da se sa vrha foruma izbrise rubrika u kojoj se glasalo za "Najljepsi gol Zeljeznicara u sezoni 2014/2015".
Rekao sam vam da se ne obazirete na gluposti doticnog Ligate kojeg ne mogu nazvati novinarom jer bih time uvrijedio novinare i njihovu profesiju. Necu da mu pridajem neku važnost i da lijepim njegove debilne članke u kojima pljuje po klubu, a to bi trebali i svi navijači našeg kluba da urade, stavite Ligatu i ostale levate koji su u njegovom rangu na ignor..neroazzuro je napisao/la:Jel moguce da onaj pokusaj od novinara onoliko sebi daje za pravo...? Ono kobejagi ocjenjuje ko je adekvatno placen u ekipi i to mu je sva sustina clanka. I na tv-u neko vece istu stvar ponavlja.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- plavanacija
- Kontakt:
koju firmu kao generalnog sponzora bi voljeli vidjeti na dresovima??? Haj da 10-tak firmi stavimo i da glasamo 

Ne treba unistavat temu bespotrebnim stvarima, ne znam zasto bi to radili kao mala djeca da se igramo.plavanacija je napisao/la:koju firmu kao generalnog sponzora bi voljeli vidjeti na dresovima??? Haj da 10-tak firmi stavimo i da glasamo
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, knoa, Levin, Lordiox101 i 34 gosta.