Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
A pogledaj to na slici, ljepota La Lige...samo strah me, neće im zar iz busa ispast'Los_Blanos2 je napisao/la:Bolje receno rekord La LigeDok neki svršavaju na Ronalda i neke golove
Kako to da vanzemaljac nije srusio rekord
Još samo ovo me zanima, 'ajd molim te ak' ti nije mrsko, nađi mi koliko je Ronaldo golova iz penala dao ove sezone (samo liga) i koliko je asistencija imao (također, samo liga)...ne uspoređujem ga u tome sa Messijem trenutno...(znam da je "vanzemaljac" barem duplo više ass. imao...) ...čisto informativno pitamLos_Blanos2 je napisao/la:Ovo je replika neboj se :A pogledaj to na slici, ljepota La Lige...samo strah me, neće im zar iz busa ispast'
Oduzmi Ronaldu penale, Messiju ostavi penale opet Ronaldo ima visemandraX je napisao/la:Još samo ovo me zanima, 'ajd molim te ak' ti nije mrsko, nađi mi koliko je Ronaldo golova iz penala dao ove sezone (samo liga) i koliko je asistencija imao (također, samo liga)...ne uspoređujem ga u tome sa Messijem trenutno...(znam da je "vanzemaljac" barem duplo više ass. imao...) ...čisto informativno pitamLos_Blanos2 je napisao/la:Ovo je replika neboj se :A pogledaj to na slici, ljepota La Lige...samo strah me, neće im zar iz busa ispast'
A ljudi moji pa vama je Messi noćna mora, koji vam je jbtPortillo je napisao/la: Oduzmi Ronaldu penale, Messiju ostavi penale opet Ronaldo ima vise
@Portillo objasniomandraX je napisao/la:Još samo ovo me zanima, 'ajd molim te ak' ti nije mrsko, nađi mi koliko je Ronaldo golova iz penala dao ove sezone (samo liga) i koliko je asistencija imao (također, samo liga)...ne uspoređujem ga u tome sa Messijem trenutno...(znam da je "vanzemaljac" barem duplo više ass. imao...) ...čisto informativno pitamLos_Blanos2 je napisao/la:Ovo je replika neboj se :A pogledaj to na slici, ljepota La Lige...samo strah me, neće im zar iz busa ispast'
To samo u vašim krugovima, pošto ne možete pricati o tituli....pa morate o necemuanonymousHD je napisao/la:O toj tituli će se pričati godinu dana, a o Ronaldovom rekordu narednih 50 godina.
31- 21grof je napisao/la:To samo u vašim krugovima, pošto ne možete pricati o tituli....pa morate o necemuanonymousHD je napisao/la:O toj tituli će se pričati godinu dana, a o Ronaldovom rekordu narednih 50 godina.![]()
Taj pičići Messia ne zanima uopšte cak i ne igra utakmice... vec je uzimao tu nagradu, dva puta zaredom proglašen za igraca i La Lige i Svijeta..tako da ga te individualne nagrade apsolutno ne zanimaju, to je za djecu i infantilne ego manijake poput Kristine.
Messi ima mnogo ozbiljnijeg posla da uzme titulu prvaka Evrope ponovo.
Uopste me to nezanima, bolje reci boli me qita za Ronaldovim individualnim uspjesima u Portugalu, ManU, Madridu..Rekoh ti vec da samog Messia više ne zanimaju njegovi individualni uspjesi, a niti navijace Barse (to pogotovu)....to je njegova licna stvar.
A pošto voliš da se baviš tuđim individualnim uspjesima i slaviš to kao svoje, onda evo ti lista i Messijevih individualnih dostignuca
Opet ti ponavljam ,njegova licna priznanja i nagrade me ne interesuju (ni u dresu Argentine ni u dresu Barce)...samo titule Barce su bitne svakom Culesu, jer Messi ce biti i proci jednog dana ali klub ostaje trajno.Los_Blanos2 je napisao/la:Uopste me to nezanima, bolje reci boli me qita za Ronaldovim individualnim uspjesima u ManU tj. Madridu, lik je potpiso 5 godina.Rekoh ti vec da samog Messia više ne zanimaju njegovi individualni uspjesi, a niti navijace Barse (to pogotovu)....to je njegova licna stvar.
A pošto voliš da se baviš tuđim individualnim uspjesima i slaviš to kao svoje, onda evo ti lista i Messijevih individualnih dostignuca
Kazes Messija nezanima njegov indivudalni uspijeh, ti to poznajes Messija bas dobro?
Navijace Barcezato broje svaki njegov gol tj. kad ce srusiti klupski rekord
![]()
Boli me..tako da necu ti ofirno ovako postavljati individualne uspijehe Ronalda, za koje kazes dase slovim.
I tata je sine..Opet ti ponavljam ,njegova licna priznanja i nagrade me ne interesuju (ni u dresu Argentine ni u dresu Barce)...samo titule Barce su bitne svakom Culesu, jer Messi ce biti i proci jednog dana ali klub ostaje trajno.
I sam Messi je izjavio (i to u više navrata) da ga ne zanimaju indivudualni uspjesi i nagrade niti je opterecen time, vec samo klupski tj. reprezentativni....tako da ga ne trebamo znati licno, da bi to znali.
Pa eto, fino od njihLos_Blanos2 je napisao/la:I tata je sine..Opet ti ponavljam ,njegova licna priznanja i nagrade me ne interesuju (ni u dresu Argentine ni u dresu Barce)...samo titule Barce su bitne svakom Culesu, jer Messi ce biti i proci jednog dana ali klub ostaje trajno.
I sam Messi je izjavio (i to u više navrata) da ga ne zanimaju indivudualni uspjesi i nagrade niti je opterecen time, vec samo klupski tj. reprezentativni....tako da ga ne trebamo znati licno, da bi to znali.![]()
Neznam koji je to igrac javno izjavio tako nesto??? Balloteli ???
![]()
Evo npr. Ronaldhino je vise puta izjavio da ga to nezanima, kao i Ronaldo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.