FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

mandraX
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la mandraX » 15 maj 2011, 23:57

Dok neki svršavaju na Ronalda i neke golove...

slika

8-)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 maj 2011, 00:05

Los_Blanos2 je napisao/la:
Dok neki svršavaju na Ronalda i neke golove
Bolje receno rekord La Lige :mrgreen:
Kako to da vanzemaljac nije srusio rekord :lol:
A pogledaj to na slici, ljepota La Lige...samo strah me, neće im zar iz busa ispast' :roll: :?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 maj 2011, 00:08

A pogledaj to na slici, ljepota La Lige...samo strah me, neće im zar iz busa ispast'
Ovo je replika neboj se : :mrgreen:
Još samo ovo me zanima, 'ajd molim te ak' ti nije mrsko, nađi mi koliko je Ronaldo golova iz penala dao ove sezone (samo liga) i koliko je asistencija imao (također, samo liga)...ne uspoređujem ga u tome sa Messijem trenutno...(znam da je "vanzemaljac" barem duplo više ass. imao...) ...čisto informativno pitam ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 16 maj 2011, 00:12

mandraX je napisao/la:
A pogledaj to na slici, ljepota La Lige...samo strah me, neće im zar iz busa ispast'
Još samo ovo me zanima, 'ajd molim te ak' ti nije mrsko, nađi mi koliko je Ronaldo golova iz penala dao ove sezone (samo liga) i koliko je asistencija imao (također, samo liga)...ne uspoređujem ga u tome sa Messijem trenutno...(znam da je "vanzemaljac" barem duplo više ass. imao...) ...čisto informativno pitam ;)
Oduzmi Ronaldu penale, Messiju ostavi penale opet Ronaldo ima vise :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 16 maj 2011, 00:13

O toj tituli će se pričati godinu dana, a o Ronaldovom rekordu narednih 50 godina. ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 maj 2011, 00:14

Portillo je napisao/la: Oduzmi Ronaldu penale, Messiju ostavi penale opet Ronaldo ima vise :lol:
A ljudi moji pa vama je Messi noćna mora, koji vam je jbt :roll: :?

Kažem ti, ne tražim to da uspoređujem njega i Messija, čisto informativno jbt :roll:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 16 maj 2011, 00:15

mandraX je napisao/la:
@Portillo objasnio :lol:
Kad bih tako isli, onda zamisli razliku Messia tj. van 16m :? a koliko Ronaldo :lol: sine gol je gol..

Edit: Cisto informativan odg. zamisli da penale jos nisu pucali Ramos, Kaka, Xabi, Benzema tj. ukupno 5p.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 16 maj 2011, 00:26

O.djebaus u skokovima na svoju temu sa kristinom, ovo je šampionska tema :!:

slika

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 16 maj 2011, 00:29

anonymousHD je napisao/la:O toj tituli će se pričati godinu dana, a o Ronaldovom rekordu narednih 50 godina. ;)
To samo u vašim krugovima, pošto ne možete pricati o tituli....pa morate o necemu :mrgreen:
Taj pičići Messia ne zanima uopšte cak i ne igra utakmice... vec je uzimao tu nagradu, dva puta zaredom proglašen za igraca i La Lige i Svijeta..tako da ga te individualne nagrade apsolutno ne zanimaju, to je za djecu i infantilne ego manijake poput Kristine.
Messi ima mnogo ozbiljnijeg posla da uzme titulu prvaka Evrope ponovo.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 16 maj 2011, 00:43

grof je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:O toj tituli će se pričati godinu dana, a o Ronaldovom rekordu narednih 50 godina. ;)
To samo u vašim krugovima, pošto ne možete pricati o tituli....pa morate o necemu :mrgreen:
Taj pičići Messia ne zanima uopšte cak i ne igra utakmice... vec je uzimao tu nagradu, dva puta zaredom proglašen za igraca i La Lige i Svijeta..tako da ga te individualne nagrade apsolutno ne zanimaju, to je za djecu i infantilne ego manijake poput Kristine.
Messi ima mnogo ozbiljnijeg posla da uzme titulu prvaka Evrope ponovo.
31- 21 :? pricati o 1 tituli o titulama...

Rekord je jedan jedini, zar ne?
Znam da bih voljeli da je rekord srusio neki od igraca Barce tj. Messi.
Messi je mlad moze i on srusiti Ronaldov rekord, samo ako nebude imao povreda a u fudbalu se nikad nezna..
Imao je Messi sjajnu sezonu, bolju nego prosle, ipak ja mislim dace tesko Ronaldo i Messi ponoviti sljedece godine ovo..

FK Željezničar

Podrška Papetu

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 16 maj 2011, 00:52

Blancos paša moj solidni.
Rekoh ti vec da ni samog Messia više ne zanimaju njegovi individualni uspjesi, a niti navijace Barse (to pogotovu)....to je njegova licna stvar.
A pošto voliš da se baviš tuđim individualnim uspjesima i slaviš to kao svoje, onda evo ti lista i Messijevih individualnih dostignuca:

FIFA Ballon d'Or: 1

2010

Ballon d'Or: 1

2009

FIFA World Player of the Year: 1

2009

FIFA Team of the Year: 3

2008, 2009, 2010

U-21 European Footballer of the Year: 1

2007

La Liga Player of the Year: 2

2009, 2010

La Liga top goalscorer: 1

2010

Copa del Rey top goalscorer: 1

2011

La Liga Foreign Player of the Year: 3

2007, 2009, 2010

La Liga Ibero-American Player of the Year: 3

2007, 2009, 2010

European Golden Shoe: 1

2010

UEFA Champions League top goalscorer: 2

2009, 2010

UEFA Champions League Player of the Year: 1

2009

UEFA Champions League Forward of the Year: 1

2009

UEFA Team of the Year: 3

2008, 2009, 2010

Footballer of the Year of Argentina: 5

2005, 2007, 2008, 2009, 2010

FIFPro World Player of the Year: 2

2009, 2010

FIFPro World Young Player of the Year: 3

2006, 2007, 2008

FIFPro Special Young Player of the Year: 2

2007, 2008

FIFPro World XI: 4

2007, 2008, 2009, 2010

FIFA U-20 World Cup Player of the Tournament: 1

2005

FIFA U-20 World Cup top goalscorer: 1

2005

Copa América Young Player of the Tournament: 1

2007

World Soccer Player of the Year: 1

2009

World Soccer Young Player of the Year: 3

2006, 2007, 2008

FIFA Club World Cup Golden Ball: 1

2009

ESM Team of the Year: 4

2005-06, 2007-08, 2008-09, 2009-10

Marca Leyenda: 1

2009

Tuttosport Golden Boy: 1

2005

UEFA best goal of the year: 1

2007

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 16 maj 2011, 01:02

Rekoh ti vec da samog Messia više ne zanimaju njegovi individualni uspjesi, a niti navijace Barse (to pogotovu)....to je njegova licna stvar.
A pošto voliš da se baviš tuđim individualnim uspjesima i slaviš to kao svoje, onda evo ti lista i Messijevih individualnih dostignuca
Uopste me to nezanima, bolje reci boli me qita za Ronaldovim individualnim uspjesima u Portugalu, ManU, Madridu..
Postujem to, uostalom clan je Real Madrida.
Kazes Messija nezanima njegov indivudalni uspijeh, ti to poznajes Messija bas dobro?
Navijace Barce :? zato broje svaki njegov gol tj. kad ce srusiti klupski rekord :mrgreen:

Boli me..tako da necu ti ofirno ovako postavljati individualne uspijehe Ronalda, za koje kazes dase slovim za svoje :lol:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 16 maj 2011, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 16 maj 2011, 01:04

slika

pozdrav za madrid 8-)

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 16 maj 2011, 01:06

Rekoh ti vec da samog Messia više ne zanimaju njegovi individualni uspjesi, a niti navijace Barse (to pogotovu)....to je njegova licna stvar.
A pošto voliš da se baviš tuđim individualnim uspjesima i slaviš to kao svoje, onda evo ti lista i Messijevih individualnih dostignuca
Uopste me to nezanima, bolje reci boli me qita za Ronaldovim individualnim uspjesima u ManU tj. Madridu, lik je potpiso 5 godina.
Kazes Messija nezanima njegov indivudalni uspijeh, ti to poznajes Messija bas dobro?
Navijace Barce :? zato broje svaki njegov gol tj. kad ce srusiti klupski rekord :mrgreen:

Boli me..tako da necu ti ofirno ovako postavljati individualne uspijehe Ronalda, za koje kazes dase slovim.
Opet ti ponavljam ,njegova licna priznanja i nagrade me ne interesuju (ni u dresu Argentine ni u dresu Barce)...samo titule Barce su bitne svakom Culesu, jer Messi ce biti i proci jednog dana ali klub ostaje trajno.
I sam Messi je izjavio (i to u više navrata) da ga ne zanimaju individualni uspjesi i nagrade niti je opterecen time, vec samo klupski tj. reprezentativni....tako da ga ne trebamo znati licno, da bi to znali.
Zadnja izmjena: grof, dana/u 16 maj 2011, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 16 maj 2011, 01:09

Opet ti ponavljam ,njegova licna priznanja i nagrade me ne interesuju (ni u dresu Argentine ni u dresu Barce)...samo titule Barce su bitne svakom Culesu, jer Messi ce biti i proci jednog dana ali klub ostaje trajno.
I sam Messi je izjavio (i to u više navrata) da ga ne zanimaju indivudualni uspjesi i nagrade niti je opterecen time, vec samo klupski tj. reprezentativni....tako da ga ne trebamo znati licno, da bi to znali.
I tata je sine.. :mrgreen:

Neznam koji je to igrac javno izjavio tako nesto :o ??? Balloteli ??? :mrgreen:

Evo npr. Ronaldhino je vise puta izjavio da ga to nezanima, kao i Ronaldo :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 16 maj 2011, 01:15

I sam Messi je izjavio (i to u više navrata) da ga ne zanimaju indivudualni uspjesi i nagrade niti je opterecen time, vec samo klupski tj. reprezentativni....tako da ga ne trebamo znati licno, da bi to znali.
I tata je sine.. :mrgreen:

Neznam koji je to igrac javno izjavio tako nesto :o ??? Balloteli ??? :mrgreen:

Evo npr. Ronaldhino je vise puta izjavio da ga to nezanima, kao i Ronaldo :mrgreen:
Pa eto, fino od njih ;) ...uglavnom njih (ali samo njih) može zanimati jer je to samo i iskljucivo licna njihova stvar, ta nagrada...cak se mogu ako hoce i hvaliti tim uspjesima jer su to najveci sportski uspjesi, ali na individualnom nivou- ponavljam.
Ali ostale ne bi trebalo zanimati, jer to nije njihova stvar.
Što se mene tice, reci cu ti ovako ukratko:
Da Bog da ,da Ronaldo svake godine obori rekord prvog strijelca lige...dakle da sam obara sopstvene rekorde u narednih 10 godina...ali da Barcelona uzima titule i svima dobro :mrgreen: :lol: jel pošteno 8-)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 maj 2011, 01:16

Aman Blancose jesi naporan jbt život ,kakvim se ti glupostima opterćuješ ko je bolji Mesi ili Ronaldo ,koda bogami nema ništa bitnije od toga :)
A evo ja ću ti ko tvoj drug reći ko je bolji Messi je bolji i tu se nema više šta pričati ,ovu raspravu zaključavam :)

PS imal mi gdje Izzonia ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 16 maj 2011, 01:52

Dres za sljedecu sezonu je meni bas gotivan

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 16 maj 2011, 01:55

Napokon na dresu Barcelone sponzor. Da mi vise ne sjedate na glavu o svojoj historiji i ljubavi prema klubu, kako pare nisu bitne i slicno :)

sad sam gledao full highlights vecerasnje utakmice, i Affelay me naprosto razocarao koliko je taj momak htio biti glavni na terenu i zabiti gol, tako se u Barci ne igra, i on je 100% novi Bojan i novi Keirrison.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 16 maj 2011, 11:04

Samo sto ce to liciti na:
Qr
Fdn

Zbog sirine poprsja vasih igraca :P

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.