Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Vrebac
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Vrebac » 28 avg 2011, 10:21

sikirica je napisao/la:
dziza_23 je napisao/la:ne znam jel bilo, neki nas postavio na bluemoon:
slika
:D
Kingovi :D
Sir Edin Dzeko i Sir Mario Balotelli :D :D
al ovo dodavanje balonje?????????????????????? 8-) 8-) 8-) Misterija!!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 28 avg 2011, 11:03

classic je napisao/la:
bumerang5 je napisao/la:kamo puste srece da mi imamo u tz sport klub na TV-u :S
Ja ba j.ebe.m ja ovu kablovsku, nisam vidio glupljeg poteza nego ukidanje SportKluba :oops:
ma njih je tuzio sportklub (elta-mt kablovsku),,jer i kad smo imali sportklub bez dozvole su ga emitirali,i poslije tuzbe morali su ga sklonit
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 avg 2011, 12:16

Posto svi kad imaju osjecaj da ce Edin dati gol jave se ovdje, evo ja kazem da imam osjecaj da nece danas zabiti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 avg 2011, 12:18

Prvi pravi test za City u ligi. Ova utakmica ce pokazat i gdje Dzeko stoji u odnosu na Teveza. Dzeko je odlicno poceo, ali Tevez ih prakticki sam nosi u napadu dvije sezone. Ali isto kao kad je bio u Unitedu, kvari igru jer je sebican i fudbalski glup. Trebao bi Dzeko bit u prednosti, ali nikad se ne zna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2011, 12:31

Ne tako davno Tevez je bio nezamjenjiv, ikona, glavni igrač. Sada, što malo zbog Edinove forme, što zbog gluposti Teveza, situacija je obrnuta. Jedini način da Tevez bude ispred Edina ili Kuna jeste da ova dvojica debelo podbace u nekoliko utakmica.
BIHfan je napisao/la:Posto svi kad imaju osjecaj da ce Edin dati gol jave se ovdje, evo ja kazem da imam osjecaj da nece danas zabiti.
Nema tu nekog posebnog osjećaja. Ako City nastavi sa odličnom napadački orjentisanom igrom, veće su šanse da Edin zabije. Spursi su isto tako ofanzivni, tako da će biti prilika za Džeku. Mada, Dowson, Kaboul, Assou Ekoto ili Ćorluka nisu mačiji kašalj, veoma je teško igrati protiv njih, tako da će Edin biti ključna figura u ofanzivi, koliko ih on bude razbijao, toliko će drugi dobijati prostor...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 28 avg 2011, 12:48

Cartman je napisao/la:Prvi pravi test za City u ligi. Ova utakmica ce pokazat i gdje Dzeko stoji u odnosu na Teveza. Dzeko je odlicno poceo, ali Tevez ih prakticki sam nosi u napadu dvije sezone. Ali isto kao kad je bio u Unitedu, kvari igru jer je sebican i fudbalski glup. Trebao bi Dzeko bit u prednosti, ali nikad se ne zna.
Ma ništa nece opkazati ova utakmica kako god Džeko odigra loše ili dobro, pa još je 50-ak utakmica pred njim, ali već vidim kritike ako loše odigra da će ga pojedini sahraniti

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 avg 2011, 12:54

ZOI84 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Prvi pravi test za City u ligi. Ova utakmica ce pokazat i gdje Dzeko stoji u odnosu na Teveza. Dzeko je odlicno poceo, ali Tevez ih prakticki sam nosi u napadu dvije sezone. Ali isto kao kad je bio u Unitedu, kvari igru jer je sebican i fudbalski glup. Trebao bi Dzeko bit u prednosti, ali nikad se ne zna.
Ma ništa nece opkazati ova utakmica kako god Džeko odigra loše ili dobro, pa još je 50-ak utakmica pred njim, ali već vidim kritike ako loše odigra da će ga pojedini sahraniti
Ma neka on odigra utakmicu bez povrede, i svi zadovoljni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 28 avg 2011, 13:02

Ja imam neki osjecaj da Dzeko nece ni poceti od pocetka :S

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 avg 2011, 13:04

Licno bih volio da ga Manchini ostavi na klupi i da mu da samo 20 minuta.Treba nam zdrav i svjez Edin !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2011, 13:05

-SiviSoko- je napisao/la:Ja imam neki osjecaj da Dzeko nece ni poceti od pocetka :S
To bi bio vrlo glup potez Mancinija. Džeko je uz Silvu bio najbolji igrač Cityja na početku sezone i u slučaju eventualnog kiksa bi morao puno toga objašnjavati.

P.S. Kimbo, nebi bilo loše jednim golom začiniti dolazak na okupljanje reprezentacije.
Voli te tvoje Sarajevo.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 avg 2011, 13:09

Dzeko ce 100% igrati utakmicu.Mancini jeste italijan al' nije glup.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 28 avg 2011, 13:11

Zasto niko na bluemoonu ne postavi jos ona dva Dzekina gola Bayernu? Onaj u prvom kolu prosle sezone nakon kornera Misketa, i jos jedan glavom nakon centarsuta sa strane. (mislim u prvoj sezoni)

Onako ispade da je zabio svega dva gola.

@ohanite malo ptice zloslutnice ;) Ako odigra prosjecno, opet ce krenut lavina...

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 28 avg 2011, 13:13

Virtu4l je napisao/la:
-SiviSoko- je napisao/la:Ja imam neki osjecaj da Dzeko nece ni poceti od pocetka :S
To bi bio vrlo glup potez Mancinija. Džeko je uz Silvu bio najbolji igrač Cityja na početku sezone i u slučaju eventualnog kiksa bi morao puno toga objašnjavati.

P.S. Kimbo, nebi bilo loše jednim golom začiniti dolazak na okupljanje reprezentacije.
Taman 20 minuta :mrgreen: , da si rekao vise, to bi bilo malo teze.

Mada, ja bih volio da ga vidim barem poluvrijeme :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 28 avg 2011, 13:19

guber90 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Taman 20 minuta :mrgreen: , da si rekao vise, to bi bilo malo teze.

Mada, ja bih volio da ga vidim barem poluvrijeme :D.
Bolesno razmisljanje,pa covece on je prefesionalac,nema tu umora,oni se pripreme mogu da igraju svaka dva dana i sto vise igra sve je bolji,kad si na klupi to te ubi u pojam i ode ti moral ode sve

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 28 avg 2011, 13:30

Hart, Zabaleta, Clichy, Kompany, Lescott, Barry, Yaya, Silva, Nasri, Aguero, Dzeko

Na facebook-u objavljeno na njihovoj stranici ! :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 28 avg 2011, 13:30

Dzeko od prve kao i ocekivano. Zajedno sa Silvom, Nasrijem i Aguerom... Ubojiti kvartet
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2011, 13:31

Ovo izgleda strašno na papiru...
Voli te tvoje Sarajevo.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 avg 2011, 13:32

babilonTM je napisao/la:Hart, Zabaleta, Clichy, Kompany, Lescott, Barry, Yaya, Silva, Nasri, Aguero, Dzeko

ebo li ga zabaleta, imam richardsa na fantasy-u :mrgreen:
Za zivot cijeli!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 28 avg 2011, 13:33

Virtu4l je napisao/la:Ovo izgleda strašno na papiru...

Džeko odlličan kad u ovoj konkurenciji ima mjesto u prvih 11 ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 28 avg 2011, 13:37

babilonTM je napisao/la:Hart, Zabaleta, Clichy, Kompany, Lescott, Barry, Yaya, Silva, Nasri, Aguero, Dzeko

Uuhhhhh :D Yebeno

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 17 gostiju.