forzasarajevo je napisao/la: ↑03 jun 2025, 18:03
Ovo ima smisla i logike i za NAS i za velezje..
Pjanke znasli koliko igraca i koje cemo im posudit
pitar, jesi ti uvijek tako negativan? Pratim ovaj forum već nekoliko mjeseci i samo kritiziraš i pljuješ u prazno. Jel te netko barem plaća za takve besmislice s kojima nas na dnevnoj bazi nasmijavaš?
Sarajevo sam zavolio od malih nogu i reko idem se probat malo podružit s ekipom, a ono samo negativa i pljuvanje. S tim da si upravo ti prvak u tome pa se iz aviona vidi kako doslovce mrziš igrače iz Hrvatske. Sve su ti oni krivi haha
Žalosno, daj se opusti i nemoj da ti takva negativa vodi život... pozzz iz Osijeka
[/quote]
Kralju ti si onda novi kolacic i pratis ovo zadnjih 3-4 kola.
Kao prvo boli me k u r a c ko je seb ko hevat musliman jevrej.
Zoran Zekic- ja sam njega vise ivde branio nego njegov odvjetnik cak sam predlago 8 godina ugovor
Leon Benko- meni najdrazi igrac uz dzenana uscuplica alahrahmetike dzeme smjecanina rahmanovica
Trivunovic mackic milecevic pola i neznam jesul srbi hrvati. Naravno da sam bio ljut kad gubimo 3ce mjesto malo sam ruzio Zekica…
Moja parola prvo FK SARAJEVO titule pa ostalo. Beusa i vicu zovem ustasama i cetnikom i to cu radit jer unistavaju prvo FK SARAJEVO pa kompletan fudbal, i sta njima mislim mislim i on baliskom smradu koji ih podrzava neznam mu ime a na **** nabijem i colpu i onog celavig pilava..
Sve dok zrinjski i borac odbijaju udruzenje klubova i nece strane sudije to cu govorit..
Pozdrav za osjek i jedinu porodicu koju poznam ZEKIC. I ako mozes utjeci da produzi ugovor bar jos 7 godina..