Pratim ovaj forum godinu dana, pa reko kad već čitam mogu ponekad nešto i napisati

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
dobro nam dosaonovi je napisao/la:Veliki pozdrav za plavu braču.
Pratim ovaj forum godinu dana, pa reko kad već čitam mogu ponekad nešto i napisati
Ma vidi onda logika nalaze da ako prodjemo standard i zaigramo nesto ozbiljnije mozemo se u ligi boriti za opstanak. Po meni opet fali jos jedan dva igraca jer uludo prodajemo bodove ne moze ni jedna ekipa kod nas odigrati tri jake utakmce u 10 dana.CARSON je napisao/la:ChWilla je napisao/la:pa dobro smo počeli, jedno smo već halalili.![]()
![]()
![]()
![]()
samo što izgleda da ćemo i Standard halalit
Bolje vas našao.plavanacija je napisao/la:dobro nam dosaonovi je napisao/la:Veliki pozdrav za plavu braču.
jesi clansku kupio![]()
![]()
pile87 je napisao/la:Ma vidi onda logika nalaze da ako prodjemo standard i zaigramo nesto ozbiljnije mozemo se u ligi boriti za opstanak. Po meni opet fali jos jedan dva igraca jer uludo prodajemo bodove ne moze ni jedna ekipa kod nas odigrati tri jake utakmce u 10 dana.CARSON je napisao/la:ChWilla je napisao/la:pa dobro smo počeli, jedno smo već halalili.![]()
![]()
![]()
![]()
samo što izgleda da ćemo i Standard halalit
Je si bio u fan shopu.Minjore je napisao/la:Duznost ispunjena, 1441
prvi si se dan uclanio kad su pustene clanske, dobar si ostajesnovi je napisao/la:Bolje vas našao.plavanacija je napisao/la:dobro nam dosaonovi je napisao/la:Veliki pozdrav za plavu braču.
jesi clansku kupio![]()
![]()
Članska broj 153.
A razvuklo se kao teravijaNeandertalac je napisao/la:Jos da nam je ono janje sto je vrbanjusa@ spomenuo. Valjda ce nas sunce ogrijati
Šminka, odličan potez. Posebno mi se sviđa ovo oko tretmana i omladinskog pogona te mladih reprezentativaca.Željooooo je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/foto-vrhunski-b ... car/15713/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.