FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nedaTM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nedaTM87 » 19 apr 2010, 22:24

Probisvjet je napisao/la:
themaniaks je napisao/la:150 mjesta sramota :evil: fuj da hoce ispasti gamad iz lige,kad ne mogu smjestiti gostujuce navijace.Al razumijem ja to...Fear of The Maniacs
Ma bolan kakva sramota ne znamo gdje cemo i mi! Jbg lako je Torpedovcima imaju uvijek viska mjesta! Nama rezim nije gradio beton! :roll:
jbga ja vas shvatam, znam kako je....
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 apr 2010, 22:28

nedaTM87 je napisao/la:
themaniaks je napisao/la:150 mjesta sramota :evil: fuj da hoce ispasti gamad iz lige,kad ne mogu smjestiti gostujuce navijace.Al razumijem ja to...Fear of The Maniacs
Ma bolan kakva sramota ne znamo gdje cemo i mi! Jbg lako je Torpedovcima imaju uvijek viska mjesta! Nama rezim nije gradio beton! :roll:
jbga ja vas shvatam, znam kako je....
U ostalom zar nismo Fukare!!! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 apr 2010, 22:30

bistrikboy je napisao/la:
To je tacno 5%,po pravilima,kada bude stadion kako treba bice vise,sta kukate odmah :roll:

Ovo je najteza utakmica do sada jer Slobodi trebaju bodovi i nece biti lahko,s nerijesenim bi Sloboda bila manje zadovoljna nego mi,ali ne bi bio kraj svijeta po njih,pobjedom bi osigurali titulu i rijesili dileme oko toga,bilo kako bilo pa makar izgubili podnijecemo poraz dostojanstveno i nastaviti da se tackamo sa Borcem do kraja...

Svi su spremni i nema kartoniranih igraca,samo Alen je jos an stroja...
potpis bistrikboy...o ovome sam ja govorio na predhodnim stranicama...drzava nam je u hausu a ne neki stadion
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 19 apr 2010, 22:35

A zasto se tih 5% na Grbavici ne gleda...Siguran sam da se moze obezbjediti vise za gostujuce navijace na tusnju al opet ponavaljam Strah od Manijaka :lol:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 apr 2010, 22:39

themaniaks je napisao/la:A zasto se tih 5% na Grbavici ne gleda...Siguran sam da se moze obezbjediti vise za gostujuce navijace na tusnju al opet ponavaljam Strah od Manijaka :lol:
Ma nije bolan strah al nema se! Nisu svi ko Torpedo! To je isto kada siromaha nabijes nogom i izbijes mu ono iz ruke sice sto ima! Nije strah, nego fukarastinja.
Eto pravi se! Koliki ce biti sigurno da ce moci stati svi! :oops:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 19 apr 2010, 22:42

themaniaks je napisao/la:A zasto se tih 5% na Grbavici ne gleda...Siguran sam da se moze obezbjediti vise za gostujuce navijace na tusnju al opet ponavaljam Strah od Manijaka :lol:
Ma nije bolan strah al nema se! Nisu svi ko Torpedo! To je isto kada siromaha nabijes nogom i izbijes mu ono iz ruke sice sto ima! Nije strah, nego fukarastinja.
Al jedno je sigurno da mi necemo biti sumadija ko sto su nase kone,doci cemo u broju koji su nam i dozvolili :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 19 apr 2010, 22:44

Meni se vise svidja da dodje 150 manijaka nego 1500 da bude katastrofa na stadionu a bodove bi dobila sloboda jer bi se utakmica prekinula nakon tuce, ovako je najsigurnije i najrealnije. Ako se nekome gleda utakmica (iako svi znamo da idemo da navijamo) nek ode na zapad i posmatra normalno utakmicu :D
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 apr 2010, 22:45

themaniaks je napisao/la:
Al jedno je sigurno da mi necemo biti sumadija ko sto su nase kone,doci cemo u broju koji su nam i dozvolili :D
Treba se ipak sjetiti podrske Fukara Zelji nekada. Ako je neko dobro dosao onda su to Manijaci i Zeljo!
A sto je bilo njasra to je tuga! :oops:

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 19 apr 2010, 22:56

Hajde Zeljo pobjedi u srijedu aBd pa da osvojimo tu titulu a da fukare ispadnu iz lige nek budu tamo gdje im je i mjesto

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 apr 2010, 23:00

manijakinho je napisao/la:Hajde Zeljo pobjedi u srijedu aBd pa da osvojimo tu titulu a da fukare ispadnu iz lige nek budu tamo gdje im je i mjesto
Ajde eto ti reci gdje je kome mjesto, bas si kompetentan za to... sad su se razni prislepali uz Zelju i oni bi da postavljaju neke na njihova mjesta... gluposti na ovom forumu nikad dosta... :evil:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 apr 2010, 23:01

manijakinho je napisao/la:Hajde Zeljo pobjedi u srijedu aBd pa da osvojimo tu titulu a da fukare ispadnu iz lige nek budu tamo gdje im je i mjesto
Ovo vam je pitar ubacen u redove po direktivi i po dekretu! :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 apr 2010, 23:03

Jedni se zale sto nema dovoljno fudbalskih sredina u PLBiH,a neki hoce da izbace i ovo malo sto ima :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 19 apr 2010, 23:04

Jeste zalosno sto je Tusanj u takvom stanju da nemoze primiti sve navijace, medzutim, zalosnije mi je citati kritike ovih Manijaka koji su poceli (a i to je pitanje) da idu na gostovanja od prije pet-set kola.

Jer ocito je da su ovo djecija posla, doista, pravi Manijak se nece vrzlati po ovakvom forumu, a jos manje ulaziti u nekakve rasprave...
93,4 % " !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 apr 2010, 23:05

bistrikboy je napisao/la:
Jedni se zale sto nema dovoljno fudbalskih sredina u PLBiH,a neki hoce da izbace i ovo malo sto ima :roll:
:roll:

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 19 apr 2010, 23:11

ambrozija je napisao/la:Jeste zalosno sto je Tusanj u takvom stanju da nemoze primiti sve navijace, medzutim, zalosnije mi je citati kritike ovih Manijaka koji su poceli (a i to je pitanje) da idu na gostovanja od prije pet-set kola.

Jer ocito je da su ovo djecija posla, doista, pravi Manijak se nece vrzlati po ovakvom forumu, a jos manje ulaziti u nekakve rasprave...
Ma poslijeratna generacija, roditelji nisu dovoljno pažnje poklanjali i eto ti ga na :shock:
JA uvijek kažem- ko ne poznaje historiju neće znat ni pričat kako treba.A ko je pravi "manijak" neće nam otkriti forum nikad ;)
Uglavnom, Tuzlo - stižemo aBD :)
Željo - My first love!!!

Urban

Post Postao/la Urban » 19 apr 2010, 23:15

ljudi pomagajte gdje se izgubi onaj link da skinem reportazu tv sa sto je bio postavljen da ako vam nije mrsko da ponovo postavite
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 19 apr 2010, 23:21

Isnar je napisao/la:
Ajde eto ti reci gdje je kome mjesto, bas si kompetentan za to... sad su se razni prislepali uz Zelju i oni bi da postavljaju neke na njihova mjesta... gluposti na ovom forumu nikad dosta... :evil:
Zadnja izmjena: themaniaks, dana/u 19 apr 2010, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 apr 2010, 23:25

hehehehe sto i nije neka brojka ako skontamo da u jednom prvenstvu ima najmanje 15 gostovanja :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 apr 2010, 23:26

Samo sam htio reci da je @themaniaks dobar covjek, al se nisam dobro izrazio... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 19 apr 2010, 23:34

Ovo vam je pitar ubacen u redove po direktivi i po dekretu! :mrgreen:
da nije cenino maslo

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 9 gostiju.