Novi kapiten i novi trener
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Novi kapiten i novi trener
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mujakić je ljevak a mi nemamo ni jednog stopera ljevaka. A to puno znaci u taktickim zamislima. A i Niho je mlad neka se rijese Lazica pa i Dupovca da Trako moze imati odredjenu minutazu.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jan 2022, 17:29I povratak Mujakića bi bila prvoklasna glupost, ako se već formacija mijenja na četiri pozadi. Trako mora biti makar u rotaciji, povratkom Mujakića pada na poziciju četvrtog ili čak petog štopera ako niko ne ode.
- napoleon72
- Kontakt:
Varesanovic i takticke zamisli

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
Historicar
- Kontakt:
S obzirom na dug period ne igranja, Lazić uopšte nije bio toliko loš jesenas.Uz dobro odrađene pripreme, bit ce on na proljece na nivou, pogotovo ako bude igrao sa Mujakićem.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma razumijem ja sve to, ali ljudi, nas bez mladih igrača nema nigdje. Ako ćemo baš uvijek tražiti izgovore samo da mladi igrači ne igraju, onda nas nikad nigdje neće biti.
-
Historicar
- Kontakt:
Imat ce Trako svakako minutažu, na dva fronta igramo.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jan 2022, 17:44Ma razumijem ja sve to, ali ljudi, nas bez mladih igrača nema nigdje. Ako ćemo baš uvijek tražiti izgovore samo da mladi igrači ne igraju, onda nas nikad nigdje neće biti.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Zanimljivo je kako odredjen broj navijaca pa i ovdje na forumu ne podnosi domace ljude, sto igrace sto trenere. Lakse svarimo Jesića, Sablica, Jarnija, Pliseka nego Čalu, Mirzu, Husrefa. Tako i s fudbalerima smetaju nam Pidro, Šabanovic, Kurdić prije Palića , Ševelja, Cmiljanića.
To je kod nas valjda u mentalitetu, uvijek vise postujemo druge nego sebe.
To je kod nas valjda u mentalitetu, uvijek vise postujemo druge nego sebe.
Ista struja "insajdera" u pokušaju danima truje temu sa glupostima oko pojačanja i Mirze kao trenera. Očit pokušaj sabotiranja izuzetno uspješnog rada Ismira.
Upalili se husrini poltroncici
mozda i cickovo bude davao cvaju...
Lik koji se tuce s navijacima zbog mladunceta se imenuje za trenera
Lik koji se tuce s navijacima zbog mladunceta se imenuje za trenera
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja sam mislio da smo cicka davno svarili
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kakav Mirza, koji vam je qurac? Ja debilne raje u pizdu materinu.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Hocemo i handzica nazad onda, da upotpunimo sranje
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
ako dođe ovaj za trenera onda definitivno prestajem gledati mečeve i preko TVa. Dokle više jedni te isti treneri da se vrte po ovoj ligi, pa bolje onda Bošnjakovića dovedi jbt
ako misliš ozbiljno i imaš love daj fino nekog stranog trenera plati ga masno i završi priču.
ako misliš ozbiljno i imaš love daj fino nekog stranog trenera plati ga masno i završi priču.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sunce ti yebem sve kontam 1. april 
ss.ba - ''Mirza Varešanović među najozbiljnijim kandidatima za preuzimanje trenerske palice u FK Sarajevo''
Valjda ostane samo na tom ''kandidat''
ss.ba - ''Mirza Varešanović među najozbiljnijim kandidatima za preuzimanje trenerske palice u FK Sarajevo''
Valjda ostane samo na tom ''kandidat''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma neće brate, ne igramo 500 utakmica nego maksimalno 18 ako odemo do kraja u kupu. Imaš Lazića, Dupovca, Kurdića i sad još ako dođe Mujakić i njega. Četiri igrača ispred. Moraju otići i Lazić i Kurdić da bi dolazak Mujakića imao smisla.Historicar je napisao/la: ↑01 jan 2022, 17:46Imat ce Trako svakako minutažu, na dva fronta igramo.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jan 2022, 17:44Ma razumijem ja sve to, ali ljudi, nas bez mladih igrača nema nigdje. Ako ćemo baš uvijek tražiti izgovore samo da mladi igrači ne igraju, onda nas nikad nigdje neće biti.
Bude li Varešanović prestajem pratiti fudbal.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Je.bem ti portal hljebov kad on kupi info sa foruma i fol nesto zna,on sazno negdje.
Dolazi nam Ronaldo de objavi i to usta te pljunem.
Dolazi nam Ronaldo de objavi i to usta te pljunem.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znaci ide svaki dan neki novi clanak na ss.ba i kod Sinana ako bude on novi trener.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot], napoleon72 i 36 gostiju.