FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koliko smo imali prosle godine clanskih, zna li iko?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Oko 700.AsharaK je napisao/la:Koliko smo imali prosle godine clanskih, zna li iko?
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Samo?
ovaj brazilac kao da je s goriceElegant je napisao/la:

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
iz vranja 

ova zadnja slika na fejsbuku 3za1921, je li drugi s lijeva jamak?
-
- Kontakt:
Dzano mafijas nema na kojoj slici ga nema 

Ja bi lično bio zadovoljan da izgubimo i sa 2 1 ili 3 2 ipak ovi puno više vrijede od Mađara.
A ljudi, o kakvom porazu vi pricate? Idemo ih dobiti ...
Fakat kako vam na pamet pada da primimo jedan gol ne vise ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
za prolaz nama treba najmanje neriješeno. ne možemo mi ovakve ekipe ganjati ni kod kuće. ako izgubimo gubimo i ovdje.
Ma ljudi momci nek poginu, a za sve im hvala do sada. Sta god da bude, mada bi volio povoljan rezultat i prolaz ali... Samo hrabro, koliko volim ovaj klub dovoljno govori i cinjenica da idem na treninge, a o utakmicama da ne pricam. Sta god da bude ja sam tu, isao sam i kad nas je bilo 500 po utakmici i isti mi je osjacaj za svaku utakmicu. Srce puno. Momci sretno veceras!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
ja u to uopšte ne sumnjam, nemam nikakvog razloga. jedno 70% ove ekipe voli želju k'o i sebe ili više, a i ostali moraju igrati za svoje karijere i sutrašnje angažmane. jedna ova utakmica je u tom smislu bitna k'o 50 naše lige.
Slazem se. Razlika je kad igras srcem, mada i ovi sa strane vjeruj mi jako su zavolili Zelju(mislim na ove koji imaju malo duzi staz).ChWilla je napisao/la:ja u to uopšte ne sumnjam, nemam nikakvog razloga. jedno 70% ove ekipe voli želju k'o i sebe ili više, a i ostali moraju igrati za svoje karijere i sutrašnje angažmane. jedna ova utakmica je u tom smislu bitna k'o 50 naše lige.
plavapruga je napisao/la:Obavljeno 1545,1546,1547

ako je ova sa Zolom, to je DIno S. inače novinar SS.ba koliko upratih te buraz od mog školskogChWilla je napisao/la:ova zadnja slika na fejsbuku 3za1921, je li drugi s lijeva jamak?
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
-
- Kontakt:
nemamo razloga misliti da cemo izugbiti , mozemo i dalje drzati netaknutu mrezu ! Samo izginuti na terenu i to je to .Trud se uvijek isplati ,a tako ce aBd biti i vcrs .. Samo ne primiti gol , moze 0-0 mada je 1-1 bolji rezultat , al idemo ih dobiti ,zasto ne !
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
KADA ZAČUJEM PJESMU SA ŽELJINOG JUGA
U SRCU JE RADOST NIKADA TUGA.
BEZ ŽELJE MOJ ŽIVOT NEBI BIO BAJKA
KO NE VOLI ŽELJU JADNA MU MAJKA ...
[youtube][/youtube]
U SRCU JE RADOST NIKADA TUGA.
BEZ ŽELJE MOJ ŽIVOT NEBI BIO BAJKA
KO NE VOLI ŽELJU JADNA MU MAJKA ...
[youtube][/youtube]
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
- corleone87
- Kontakt:
I kada smo htjeli spustiti slušalicu, Jovanović nas je zamolio da još nešto kaže. "Sjetio sam se da u Željezničaru igra jedan sjajni mladi fudbaler, opasno mi se sviđa. Mislim da se preziva Hadžiahmetović i imao sam ga priliku gledati u derbiju protiv Sarajeva. To je potencijalna zvijezda, igrač po mom ukusu i uvjeren sam da će biti vrhunski igrač. Skidam mu kapu", završio je Jovanović.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Jako bitna rečenica.corleone87 je napisao/la:I kada smo htjeli spustiti slušalicu, Jovanović nas je zamolio da još nešto kaže. "Sjetio sam se da u Željezničaru igra jedan sjajni mladi fudbaler, opasno mi se sviđa. Mislim da se preziva Hadžiahmetović i imao sam ga priliku gledati u derbiju protiv Sarajeva. To je potencijalna zvijezda, igrač po mom ukusu i uvjeren sam da će biti vrhunski igrač. Skidam mu kapu", završio je Jovanović.
a ko je jovanović?