FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
2,65 milki ma vrh posao nadam se da ce ovi prihvatit
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Joj i meni lik je tako odbojan sa postovima fujedgarallanpoe04 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:32Jel ti iko ikad reko da nisi zanimljiv sa ovim troll-anjem, al uopšte druže moj. Jedino što pišeš je trollanje, hajd da je jednom u 30 postova pa da ima nekog smisla da bude zanimljivo i smiješno, al tebi svaki post troll.
-
- Kontakt:
Prepade me

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nidal kevin gulisa = 12 m€ za ovu lovu mozemo napravit deponiju smeca na grbavici na bulevaru tresnjevke, i da zaposlimo radnicku klasu da razlaze smece da plin proizvodimo.
Klub stvarno radi neke stvari dobro al ima jos 10tak stvari koje moramo dic na veci nivo.
POSTAVIT LJUDE KOJI CE BRANIT NASE INTERESE BAR U ISTOJ MJERI KAO STO BEUS I VICO BRANE zrinjski i bojac
Stadion, otic onoj ojebini u opstini i natjerat **** da pravi stadion
Otic i muzuru dole da nam prepise butmir
Klub stvarno radi neke stvari dobro al ima jos 10tak stvari koje moramo dic na veci nivo.
POSTAVIT LJUDE KOJI CE BRANIT NASE INTERESE BAR U ISTOJ MJERI KAO STO BEUS I VICO BRANE zrinjski i bojac
Stadion, otic onoj ojebini u opstini i natjerat **** da pravi stadion
Otic i muzuru dole da nam prepise butmir
Presidente ( debeli americki kreten ) se bavi biznisom,prodajom i preprodajom igraca. Naravno ,ima tu dobrih trgovackih poteza,sto u danasnjem fudbalu,poslu koji ima ogroman i stalno rastuci ekonomski potencijal ,nije ni tesko.hazarder je napisao/la: ↑16 jun 2025, 23:44Nakinem često presidentea zbog nekih poteza, ali svaka čast za ovaj posao s Viverosom.
Nema smisla sad da se žali za punim iznosom, niko ni u ludilu nije mogao da pretpostavi da će se lik prodat' ovako skupo.
Nije mi jasno samo je li moguće otkupiti i prodati igrača u istom roku. Pretpostavljam da može ako već nije registrovan.
No Presidente nema nikakvih sportskih ambicija vezano za FK Sarajevo.
Kerojed jos manje. Cisto razvojni-uzgojni tim za njihov biznis. A posto je tako,ne vidim da bi nas kao navijace ovo trebalo doticati. FK Sarajevo od njihovih prodaja i preprodaja nece imati apsolutno nikakve koristi u sportskom smislu. Da je Kerojed bio vlasnik Sarajeva nekad prije ,prodao bi Haseta i Papeta poslije pola godine-godinu nastupa za klub. Paju kao juniora.

-
- Kontakt:
E jes mi zao Pavicica ne mogu vam opisati. Ima bas potencijal…
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Jedva čekam sutra

Mene kao navijača dotiče čisto iz razloga što se nadam da će ukoliko uzme ovaj procenat za Viverosa više para uložiti u ekipu za iduću sezonu, pa makar to bila cvaja više nego što je planirano.Antikloc je napisao/la: ↑17 jun 2025, 06:19Presidente ( debeli americki kreten ) se bavi biznisom,prodajom i preprodajom igraca. Naravno ,ima tu dobrih trgovackih poteza,sto u danasnjem fudbalu,poslu koji ima ogroman i stalno rastuci ekonomski potencijal ,nije ni tesko.hazarder je napisao/la: ↑16 jun 2025, 23:44Nakinem često presidentea zbog nekih poteza, ali svaka čast za ovaj posao s Viverosom.
Nema smisla sad da se žali za punim iznosom, niko ni u ludilu nije mogao da pretpostavi da će se lik prodat' ovako skupo.
Nije mi jasno samo je li moguće otkupiti i prodati igrača u istom roku. Pretpostavljam da može ako već nije registrovan.
No Presidente nema nikakvih sportskih ambicija vezano za FK Sarajevo.
Kerojed jos manje. Cisto razvojni-uzgojni tim za njihov biznis. A posto je tako,ne vidim da bi nas kao navijace ovo trebalo doticati. FK Sarajevo od njihovih prodaja i preprodaja nece imati apsolutno nikakve koristi u sportskom smislu. Da je Kerojed bio vlasnik Sarajeva nekad prije ,prodao bi Haseta i Papeta poslije pola godine-godinu nastupa za klub. Paju kao juniora.![]()
-
- Kontakt:
Kad ce pojacanja
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dzesu dovodzenja
Nejma
Nejma
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- belosevic23
- Kontakt:
Kakav potencijal sa 31 godinu, potencijali su valjda sa 16 godina, on je već svoje najbolje godine davno odigraopjankesarajevo je napisao/la: ↑17 jun 2025, 09:33E jes mi zao Pavicica ne mogu vam opisati. Ima bas potencijal…
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Htio ja napisati ali kontam pljuvat ce svi. Ko da ima 16 pa kaze potencijalbelosevic23 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 10:51Kakav potencijal sa 31 godinu, potencijali su valjda sa 16 godina, on je već svoje najbolje godine davno odigraopjankesarajevo je napisao/la: ↑17 jun 2025, 09:33E jes mi zao Pavicica ne mogu vam opisati. Ima bas potencijal…
-
- Kontakt:
Cim su ove stavili na rasprodaju uskoro će

Kako je dobar ovaj iz Boaviste Ilija Vukotić e to bi bio upgrade. Takve igrače treba dovodit ili nikako.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Aduka87, BungaBum, EastMadness, edgarallanpoe04, gh0stHZ, JavierBosnia, keli, n0dix, NeSamSafetee, ristagrad, Rule_hz i 127 gostiju.