FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2016, 10:50

Bit ce mi zao ako neki kemen nije Bekica zdrmo u glavu.

Igrajte pic.ke!!!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 avg 2016, 10:57

Eto, ode Kruno u Adanaspor.
Bio bi budala da je dosao ovdje kod nas.
Nama ostaje da nas vodi ili covjek koji je trener bio 2000 i neke, ili neka marioneta.

Sto se mene tice, ja odoh u bojkot. Nemam vise ni zivaca ni zdravlja za sve ovo. Pa neka njih pedesetak iz pocasne loze gledaju i prate utakmice.
Vjerovatno im je to i bio cilj. Marke vise ne dam za ovo sto pruzaju.

Ostalo je samo ime...

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 28 avg 2016, 11:02

Jednostavno ovu temu treba mjesec dana ugasiti....Jer ovdje sve same gluposti...Pravo pomazemo razbijanju busa..znas koliko njih boli **** za autobus i par budala sto su polupali nemate pojma...Oni danas lagano na kaficu i uzivaju...ej moji ljudi...nista mi ne mozemo jedino bojkot ili tako slicno nesto..

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 28 avg 2016, 11:03

Evander je napisao/la:Eto, ode Kruno u Adanaspor.
Bio bi budala da je dosao ovdje kod nas.
Nama ostaje da nas vodi ili covjek koji je trener bio 2000 i neke, ili neka marioneta.

Sto se mene tice, ja odoh u bojkot. Nemam vise ni zivaca ni zdravlja za sve ovo. Pa neka njih pedesetak iz pocasne loze gledaju i prate utakmice.
Vjerovatno im je to i bio cilj. Marke vise ne dam za ovo sto pruzaju.

Ostalo je samo ime...
Ja mislim da je Kuno bio razlog zasto se ovoliko cekalo za imenovanje trenera .... sad kad je on ispalo sve je jasno kao dan ... sutra imenovanje trenera
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

MaroonKrajina
Kontakt:

Post Postao/la MaroonKrajina » 28 avg 2016, 11:08

Janjoš znači. Sa srećom mu

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 28 avg 2016, 11:10

Nemojte shvatiti ovo kao provokaciju, ali navijaci sarajeva su pi*ke. Ja nisam navijac, ja sam simpatizer kluba kojeg pratim redovno, a na utakmice idem samo one vaznije.
Navijaci su oni sto su na skoro svakoj utakmici, sto idu na gostovanja i sl.

Zasto pi*ke? Zato sto placemo da nista ne stima, pravimo se mu*onje pa prijetimo, parole, skandiranja i slicno. Dajte vi pravi navijaci uradite sta konkretno. Skandiranjem istina za vedrana nikad nista necete postici, a taj momak jebzasluzio istinu. Okupite se pred nekom institucijom, vas par hiljada, protest i pritisnite ih na rjesavanje toga.
Ovaj napad na igrace je i bio prvi korak, dodjite na kosvo koje se raspalo, ne trosite svoje kisobrane vec uzmite raspale zelene stolice i ubacite ih na teren.
Siroki, zeljo cak i ovi manji klubovj rade na stadionu mi blejimo. Ako vam se svidja tako, samo naprijed.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 28 avg 2016, 11:18

Bojkotom se nece nista rijesiti. Oni to i zele. Da nastave sa zapocetim kriminalom, da ih niko ne ometa.
Saraj'vo ce biti sve drugo ce proci!
SARAJEVO

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 28 avg 2016, 11:21

JavierBosnia je napisao/la:Nemojte shvatiti ovo kao provokaciju, ali navijaci sarajeva su pi*ke. Ja nisam navijac, ja sam simpatizer kluba kojeg pratim redovno, a na utakmice idem samo one vaznije.
Navijaci su oni sto su na skoro svakoj utakmici, sto idu na gostovanja i sl.

Zasto pi*ke? Zato sto placemo da nista ne stima, pravimo se mu*onje pa prijetimo, parole, skandiranja i slicno. Dajte vi pravi navijaci uradite sta konkretno. Skandiranjem istina za vedrana nikad nista necete postici, a taj momak jebzasluzio istinu. Okupite se pred nekom institucijom, vas par hiljada, protest i pritisnite ih na rjesavanje toga.
Ovaj napad na igrace je i bio prvi korak, dodjite na kosvo koje se raspalo, ne trosite svoje kisobrane vec uzmite raspale zelene stolice i ubacite ih na teren.
Siroki, zeljo cak i ovi manji klubovj rade na stadionu mi blejimo. Ako vam se svidja tako, samo naprijed.

Nema od razbijanja nista druze..Vec jedno 500 pravih navijaca fino posjetiti trenig..i fino poruciti sta navijaci traze ili u suprotnom nas nema na tribini i otici sa treniga...Kad nemas podrsku navijaca i prazne tribine zapitat ce se oni vrijedi li to ili ne...lp

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 28 avg 2016, 11:28

Silkoni je napisao/la:Jednostavno ovu temu treba mjesec dana ugasiti....Jer ovdje sve same gluposti...Pravo pomazemo razbijanju busa..znas koliko njih boli **** za autobus i par budala sto su polupali nemate pojma...Oni danas lagano na kaficu i uzivaju...ej moji ljudi...nista mi ne mozemo jedino bojkot ili tako slicno nesto..
Mislio sam da bi bojkot bio dobar ali kad vidis kakve su to ublehe njima bi dobro dosao, ne bi vise bilo "pritiska" sa tribina, radili bi sta hoce i ne bi se ni u snu povukli, nema to obraza. :salut:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 avg 2016, 11:31

Sutra kad i ako ovi podnesu ostavke ili budu smijenjeni,sta mislite koga ce nam Tan postaviti umjesto njih!?
Nesto sumnjam da ce poslusati nas glas.
Ali fakat sta mislite o tome,koga ocekujete u tom slucaju,sta mislite koga ce Tan postaviti?

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 28 avg 2016, 11:33

Da njih boli **** za navijace, makar bi se trudili. Ali nije to SAD bitno. Bitno je otklonit uzrok ovog problema. Smradovi prvo trebaju ostavke dati, a onda Hasetu na grob da se izvinu. A manekene i NEstrucni stab kod gospodje Hurem poslati par treninga da pogledaju. Cure zasluzuju puno vise paznje.
4.10.2009.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 28 avg 2016, 11:33

Igraci su krivi zbog nezalaganja na terenu ali glavni krivci su uprava tj. Kusturica i kompanija i menadjeri. Menadjeri su grobari FK Sarajeva. Gospodo navijaci ako koga treba napadat onda napadajte menadzere koji kao lesinari kruze oko koseva. Irfan R. i drugi a vi dobro znate kosu oni. E to vam je prava adresa zbog kog je nas klub pao na niske grane
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 28 avg 2016, 11:39

Prvo da kazem da nisam dosao na temu da provociram, samo imam jedno pitanje.

Vidim da ste u krizi zbog Uprave (nije ni Zeljo nista bolji, skoro isti slucaj).

Zanima me da li iko krivi Tana za trenutno stanje i koliki je njegov udio u unistavanju vaseg kluba (jer ipak je on vlasnik) ?
FK Željezničar
Chelsea FC

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 avg 2016, 11:47

zagorski je napisao/la:Sutra kad i ako ovi podnesu ostavke ili budu smijenjeni,sta mislite koga ce nam Tan postaviti umjesto njih!?
Ali fakat sta mislite o tome,koga ocekujete u tom slucaju,sta mislite koga ce Tan postaviti?
Sta kad postavi strance za klub, jel mislite da ce to biti bolje rjesenje od nasih ljudi, il ne?

Ja fkt ne znam sta da mislim..
Ako postavi strance u klub, mi smo izgubili klub..
Onda moze da radi sa nama sta pozeli..

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 28 avg 2016, 11:49

Keenan.- je napisao/la:Prvo da kazem da nisam dosao na temu da provociram, samo imam jedno pitanje.

Vidim da ste u krizi zbog Uprave (nije ni Zeljo nista bolji, skoro isti slucaj).

Zanima me da li iko krivi Tana za trenutno stanje i koliki je njegov udio u unistavanju vaseg kluba (jer ipak je on vlasnik) ?
Neki ga krive jer su ocekivali da ce on uloziti npr. 10 miliona u igracki kadar i da cemo postati bosanski Dinamo. Ja ga licno ne krivim, jer nam je stvorio i vise nego odlicne uslove za razvoj i napredak, ali je nasa Uprava sve to syebala. On nam je odplatio sve dugove. Sarajevo je bilo u situaciji da dovodi najbolje igrace iz lige, prije svega mlade igrace kao sto smo doveli Cimirota i Mihojevica. Medjutim dovodjeni su igraci sumnjivog kvaliteta, dovodili su ih Ibrakovic, Jesic i Selimovic zajedno sa pojedinim menadzerima. Takvi igraci su nakon samo pola sezone raskidali ugovore a skoro svaki raskid je bio na stetu Kluba. Uprava nam je obecavala grupne faze, bordo arene i sl. a mi se patimo sa Radnikom, Krupom i Metalegeom. Nadam se da ti je sada jasnije. Znaci Upravi se jos jednom nayebem komplet zenskog roda starijeg od 18 godina.
SARAJEVO

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 28 avg 2016, 11:53

Zip je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Sutra kad i ako ovi podnesu ostavke ili budu smijenjeni,sta mislite koga ce nam Tan postaviti umjesto njih!?
Sta kad postavi strance za klub, jel mislite da ce to biti bolje rjesenje od nasih ljudi, il ne?

A sta radit ? Ja neznam ko moze okrenut glavu i rec *ebe mi se .... meni je tesko kao i vecini gledat kako pada klub na niske grane .... koliko god se trudio okrenut glavu nemogu .... ovo nemoze ostat jer se ne radi za dobrobit kluba sigurno ....
Treba ici jedno po jedno otjerat ovo sve u pm .... pa ko slj dodje dalje sa njim .....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 28 avg 2016, 11:54

Okupimo se fino ispred zapada i vrsimo pritisak,a na stadion ne ulazimo,i kad budu ulazili i izlazili,pritisak na njih,bez fizickog obracuna,al je.bavat ima od do,pljuvati,samo na njih,ovaj napad na igrace ne opravdavam,pa ko je njima trener bio dobro su oni i odigrali opcenito,eee na sta smo spali da se zadovoljavamo bodom iz Bijeljine,kroz koju smo svojevremeno dok je jos i celo vodio,prolazili ko tajfun :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 avg 2016, 12:02

Zip je napisao/la:

I ja se tog scenarija bojim,ovi svakako moraju otici jer sa njima fakat vise ne ide,ali ko ce onda doci veliko je pitanje!?
A mi smo klub na neki nacin vec izgubili,a jos ako dodu stranci onda definitivno.
Nama je Tan veci problem od trenutne uprave!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 avg 2016, 12:07

Moj Zagorski to je kljucno pitanje i najveci problem. O tome i pisemo svo ovo vrijeme. Samo se pojedini slijepi prave.
Nije nas najveci problem ni Hurtic, ni Bekic, ni Selimovic...
Ali helem, vrijeme ce sve pokazati.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2016, 12:08

Dali smo ikada odigrali polusezonu bez pobjede u gostima? Mozda jesmo jedino tamo jelde kad je bilo ono 3 za 3 liga.

Vidi nama rasporeda iducih 6 kola gosti Vitez ,Siroki,Zrinjski cekamo Olimpic,Slobodu,Zeljeznicar.

5 do 6 bodova maximalno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, amypitar, AvantiBL, boki86, Haksss, kanarinac, NeSamSafetee, perodeformero, tuitamo i 69 gostiju.