Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Citizen-X je napisao/la:evo trcim da odigram na 100 marakaScimmia je napisao/la:Nešto sinoć te kontre nisu prolazile.Monolog je napisao/la:@Scimmia,
De nam predloži šta da igramo od tenisa, pa da udarimo kontre i javimo ti se sa Bahama.
Ja čekam za 300 Del Potra, Lopeza i Čilića. Za vas obične smrtnike bih preporučio i Jankovićku, Dolgopolova, Garciju Lopeza, Tsongu, hendikep gemova na Mullera. Dosta vam je to. Kvota vam je 25-30
Croatia - Denmark 2.02 7.02 2.00Monolog je napisao/la:@Virtu4l,
Volio bih da kladionice podcijene Hrvate, pa da igram na njih. Ukoliko bude baš egal gledajući po kvotama, onda ću sigurno preskočiti taj par.
NYKnicks Fan je napisao/la:Preporuka za sutra,jedno 8 parova 70-80 KM![]()
igraj X na manji ulog 5-10 maraka na poluvremenima npr... mufljuzi su hrvati - teški mufljuzi 3-4 tekme su namjestili ili ne visokim kvotama na poluvremenima... i "odjednom " eksplodiraju u drugom...Virtu4l je napisao/la:Croatia - Denmark 2.02 7.02 2.00Monolog je napisao/la:@Virtu4l,
Volio bih da kladionice podcijene Hrvate, pa da igram na njih. Ukoliko bude baš egal gledajući po kvotama, onda ću sigurno preskočiti taj par.
Jbg, sad baš moram uzeti Dansku, samo da ispoštujem ovaj koef. Veliki problem je to što će čitav Svijet odigrati kao i ja... a znamo šta biva sa public betovima...
igram Hansena i Vujina višeOTNYS_YNWA je napisao/la:SPY je napisao/la:Sad ce barca preokrenuti, digo Guardiola sudije s' klupe da se zagrijavaju.![]()
@ legendo
Moze Vujin preko ici.
Slazem se i za golove. Tvrda ce utakmica sigurno biti.
Ma daj 8 parova sigurnih uplaticu ja viseDevil je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Preporuka za sutra,jedno 8 parova 70-80 KM![]()
![]()
![]()
![]()
Pa brate nismo mi madjionicaro da skinemo 8 parova sa tolikim koeficijentom.
nemam keša jaro inace bih - ladno na lajvu a zvekno i po Xuvolimliverpool je napisao/la:@legendo
U pravu si,pomiješao sam Svana sa Mikelom.![]()
Ako Kristiansen ne bude dobivao neku veći minutažu,onda Lindberga igram over.Ali vidjeću!
@Jaruga
Odigral' ti danas Srbiju 2 1.poluvrijeme?
Ja sam odigrao na JJ,iako nisam hteo ali je prevagnulo kada sam procitao u novinama da je skor 6-1 za JJ.No koliko puta su me Srbi sahranili na kladionici,to nije niko.Ponos Torina je napisao/la:Ja mislim da Jankovic veceras kupi kofere pojest ce je Zheng po mom nekom skromnom misljenju..
Ivanovic i Jankovic su davno puhnule u prkno finito
ja ću igrati, i to u dublu sa francuska-španija 1volimliverpool je napisao/la:Nekako me moderator i Vrag razuvjeriše da odigram na Dance.
Scimmia je napisao/la:Ista ta Peng je samo kući dobila Jankovićku, a izgubila 6-7 puta od nje.Ponos Torina je napisao/la:Ja mislim da Jankovic veceras kupi kofere pojest ce je Zheng po mom nekom skromnom misljenju..
evo da ti i ja otvorim oci:Scimmia je napisao/la:I meni je Monolog otvorio očiObećao sam mu da ću vam biti fin drugar, kolega, možda nekome i kum na vjenčanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.