Tako sto ces smanjiti sve rashode. Otjerat ces Benku, otjerat ces sve igrace sa vecim primanjima, dovesti ces trenera koji ce traziti najmanju platu, dovodit ces propale igrace.fico je napisao/la:@zagorski
I sam kazes da Tana zanima pozitivno poslovanje, pa molim te odgovori mi kako cemo pozitivno poslovati ako ostanemo bez evrope i drugu godinu za redom, kako cemo pozitivno poslovati ako budemo 6. na tabeli i ne prodajemo najbolje igrace?
Znaci da bi pozitivno poslovali moramo praviti sportski uspjeh.
Zasto je Tan ostavio ovu Upravu na sjednici u junu?
Zato sto je tada predstavljeno pozitivno poslovanje Kluba u iznosu od oko 300 hiljada maraka, sto je Tanu bilo dovoljno da ih ostavi. Zasto smo poz. poslovali? Zato jer smo dobili pare od Uefe za titulu, LP i jer smo dobili pare od Cimirota. Ove godine neces sigurno pozitivno poslovat jer nemas titule, evrope niti ce se Dulja prodat za milion ako manekena uopste neko bude htio kupit.
Ko ce doci umjesto ovih? Pa sigurno da nece dovesti neznalice jer zeli i on pozitivno poslovati, a da bi pozitivno poslovao mora imati sportski uspjeh. Po meni Sabrina je daleko kvalitetnija i obrazovanija od bivseg feminiziranog direktora Dine S. Prema tome vjerujem da tesko neko moze biti gori od ovih uhljupa i sumnjam da ce Tan dovesti nove ublehe. Ako i dodju novi idioti i njih cemo tjerat. MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Bitno je samo darashodi nisu veci od prihoda.