FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko samo plavih fekalija ima na ovoj temi, nestat' će mi prostora na gnjavator listi. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Tako je ZZZekić: Ne gledamo na protivnika sa strahom, cilj je jasan

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Protivnik je bas po mjeri, ispodprosjecan evropski klub kojeg moras proci ako licis na ikakvu ekipu, a koeficijent ti uzasan.
Da se razumijemo: nismo favoriti ali ih itekako mozemo proci. I treba da ih prodjemo.
-
- Kontakt:
Odrijesi kesu Ismire, dovedi čovjeku golmana, stopera , dva vezna top klase i ne prodaji nikog. Nemoj bit cigan.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Dio za novinare na Koševu je samo ogradom ograđeni dio iznad lože na Zapadu. Doslovno samo postavljene improvizirane klupe koje glume radnu površinu. Prvo što nije natkriven taj dio, a mora biti, pa do mjesta za ekrane, obezbjeđene internetske veze, posebnog ulaza za dio itd.EastMadness je napisao/la: ↑18 jun 2025, 15:06borac i nekako ali bijeli brijeg nije mi jasan. Valjda moras imati neke tribine za novinare i sl. Jer vidim Novi Pazar to pravi.ronaldo99 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:58Meni samo nije jasno da od zrinjskog i od borca stadionu mogu i grupnu fazu, a kosevo ne moze ni 3-ce pretkolo. Ovdje neko nekog yebe u zdrav mozak.EastMadness je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:50
i za sta igrac citavu sezonu i boris se da ne igras na svom stadionu. Kakvi mamlazi od kluba do Mandica
E cuj bijeli brijeg moze grupnu fazu, pa ona tribina se raspada
Vjerujem da je to glavni problem i razlika između Koševa i ostalih stadiona u BiH na kojima se igra taj najviši nivo. Prosto nevjerovatno da se to nikad nije riješilo i rekonstruisalo, pa nisu to neki novci, moglo bi se lijepo srediti...
Rapid i Jagelonia su prosle godine igrali ligasku fazu KL, imaju iskustvo igranja i da smo njih izvukli stvarno sanse bi nam bile minimalne, kod ovih Rumuna je drugacija situacija. Prosle godine su ispali od Maribora u prvom pretkolu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Zbog takve gluposti dopustiti da ne igras u slucaju prolaza dalje na svom stadionuVrhbosnian je napisao/la: ↑18 jun 2025, 16:47Dio za novinare na Koševu je samo ogradom ograđeni dio iznad lože na Zapadu. Doslovno samo postavljene improvizirane klupe koje glume radnu površinu. Prvo što nije natkriven taj dio, a mora biti, pa do mjesta za ekrane, obezbjeđene internetske veze, posebnog ulaza za dio itd.EastMadness je napisao/la: ↑18 jun 2025, 15:06borac i nekako ali bijeli brijeg nije mi jasan. Valjda moras imati neke tribine za novinare i sl. Jer vidim Novi Pazar to pravi.
Vjerujem da je to glavni problem i razlika između Koševa i ostalih stadiona u BiH na kojima se igra taj najviši nivo. Prosto nevjerovatno da se to nikad nije riješilo i rekonstruisalo, pa nisu to neki novci, moglo bi se lijepo srediti...

ali kako smo onda igrali u playoffu protiv celtica, gladbaha ili atalante?
Nas trenutni kadar (SS I IGRACE) samo kad bi preselili u taj univerzitet u rumuni vrijednost ekipe bi bio umjesto 10 m€ 25 m€..
Nasi igraci imaju manju vrijednost jer tipovi ko VUCO CORPERATION unistavaju imidz lige..
Neznam koliko vrijedi univerzitet al ako je 35-40 m€ to nije nesto sto kroz taj aspekt treba donisit zakljucak da mi njih nemozemo izbacit..
Trnavu bi mi glat izbacili da smo zabili samo 30% stopostotni sansi koje smo imali.
Nezaboravite da je jovic u 5 minuti kod 0-0 i u trnavi imao 100% sansu da smo tad dali pitanje je sta bi i tad bilo..
Ako dovedemo TOP GOLMANA NIVO DELACA I STOPERA NIVO STEPANOVA MILICEVICA JAKOVLJEVICA BARISICA MEJERSA
I IGRACA U SREDINI KOJI ZNA DAT LOPTU IZMEDJU DVA IGRACA, sa dobrom pripremim igraca kondiciono fizicki mnogo jace ekipe od univerziteta ce imat problem.
JEDINO AKO NASE UTAKMICE MORAMO IGRAT U ZENICI E TO NEBI VALJALO NIKAKO
Nasi igraci imaju manju vrijednost jer tipovi ko VUCO CORPERATION unistavaju imidz lige..
Neznam koliko vrijedi univerzitet al ako je 35-40 m€ to nije nesto sto kroz taj aspekt treba donisit zakljucak da mi njih nemozemo izbacit..
Trnavu bi mi glat izbacili da smo zabili samo 30% stopostotni sansi koje smo imali.
Nezaboravite da je jovic u 5 minuti kod 0-0 i u trnavi imao 100% sansu da smo tad dali pitanje je sta bi i tad bilo..
Ako dovedemo TOP GOLMANA NIVO DELACA I STOPERA NIVO STEPANOVA MILICEVICA JAKOVLJEVICA BARISICA MEJERSA
I IGRACA U SREDINI KOJI ZNA DAT LOPTU IZMEDJU DVA IGRACA, sa dobrom pripremim igraca kondiciono fizicki mnogo jace ekipe od univerziteta ce imat problem.
JEDINO AKO NASE UTAKMICE MORAMO IGRAT U ZENICI E TO NEBI VALJALO NIKAKO
-
- Kontakt:
Mujakićev nije sigurno a mislim ni Mujkićev od kad je za nas potpisao. Pirić, Nardin i Mešanović su Husarine bebe.
Rapid i Poljaci igrali 4finale prosle sezone, a ni jedna rumunska ekipa se nije plasirala u europu.
-
- Kontakt:
Ode dakle Roga u Grčku
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Valjda Kipar a ne Grčka.
jurisicduska je napisao/la: ↑18 jun 2025, 16:42Odrijesi kesu Ismire, dovedi čovjeku golmana, stopera , dva vezna top klase i ne prodaji nikog. Nemoj bit cigan.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, boki86, bvsic, Haksss, hase73, napoleon72, OsmanhodzicBuco, Pena, PeppermintSA, UltraSa46, Vanja8 i 98 gostiju.