ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 jun 2025, 23:34Evo vam brat pitar6875 u jednoj slici
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 jun 2025, 23:34Evo vam brat pitar6875 u jednoj slici
![]()
Ovaj malac je bio na onoj Guardianovoj listi
jurisicduska je napisao/la: ↑19 jun 2025, 09:36Ovaj malac je bio na onoj Guardianovoj listi
Next Generation 2019: 60 of the best young talents in world football
Trebao je preci u Universitario Lima ove godine ne znam kako nas zapade.
Sumnjam da ce se onaj narkoman uopste odazvati sutrajohntravolta123 je napisao/la: ↑19 jun 2025, 09:58Renan je u Sarajevu
Sklonit Penerandu od njega i mislim da ce se dozvati ...
Ko ne trči taj ne može igrati premijer ligu BIH a ne nešto više. Prošlo je vrijeme kad si mogao igrati na majstorluk sad ako nemaš trku možeš okacit kopacke o klin.hazarder je napisao/la: ↑19 jun 2025, 11:00Nema sumnje da Renan zna i može ali je u zadnje vrijeme uspio da promaši stvari koje neko ko hljeb zarađuje od fudbala ne bi trebao a pored toga ne igra presing skoro nikako, svaki put kad Francis i Guli istrče presing Renan stoji 10 metara od svog igrača i preko njega protivnik iznese loptu. Klasična kurcobolja 1/1, fudbalski kvalitet kod njega nije upitan.
Dosta igrača sa ove liste iz njegove generacije je napravilo fine karijere: Doku, Gvardiol, Camavinga, Adeyemi, Samardžić, Calafiori, Gravenberch, Fati, Pedri, Reyna.jurisicduska je napisao/la: ↑19 jun 2025, 09:36Ovaj malac je bio na onoj Guardianovoj listi
Trebao je preci u Universitario Lima ove godine ne znam kako nas zapade.
Lahko će se uklopiti klasni igrači. Bubanja je iz auta izašao, štucne popravio i pohapsio komplet vezni Aktobe-a. Mislim da nije stigao ni imena da zapamti svima. Gojković isto tako. Mene više brinu ovi igrači od kojih ne znam šta da očekujem pogotovo kada nisu nikada imali dodira s našim govornim područjem. Njima adaptacija obično duže traje. Nadam se da su bar ova dvojica što se spominju tu od prvog dana priprema.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 jun 2025, 11:30Ocigledno se opet kao u Januaru traze igraci tipa Prevljaka a na kraju cemo se zadovoljiti Buticem. Kasnimo.
Znači da odmah krenemo ganjati Butiće?OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 jun 2025, 11:30Ocigledno se opet kao u Januaru traze igraci tipa Prevljaka a na kraju cemo se zadovoljiti Buticem. Kasnimo.
Bio je i Nedim Hadzic na toj listi, nista to ne znaciNirton je napisao/la: ↑19 jun 2025, 11:33Dosta igrača sa ove liste iz njegove generacije je napravilo fine karijere: Doku, Gvardiol, Camavinga, Adeyemi, Samardžić, Calafiori, Gravenberch, Fati, Pedri, Reyna.jurisicduska je napisao/la: ↑19 jun 2025, 09:36Ovaj malac je bio na onoj Guardianovoj listi
Trebao je preci u Universitario Lima ove godine ne znam kako nas zapade.![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, keli, Lecler, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337 i 78 gostiju.