Pridruzujem se cestitkama. Next time scc led

Pridruzujem se cestitkama. Next time scc led
ne mozes druze porediti to. ivica je najveca legenda kluba i treba da se slavi. mislim da nikome ne bi bilo cudno da ste stavili bilbord za svetozara vujovica ili kelija. dici bilbord ovako predsjedniku/vlasniku za rodjendan je u najmanju ruku neukusno.Shategabri je napisao/la: ↑07 maj 2025, 12:00Veći nivo od gospodara familije?svemalim1 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 11:51e ovo nikad nisam vidio, da se predsjedniku kluba cestita rodjendan na bilbordimamislio sam da je ona facebook cestitka ofirna, ali ovo je veci nivo.
sto je najgore, ja sam siguran da mirvic nema nista s tim, nego uvlakaci iz kluba hoce jos dublje da mu udju u pakas![]()
Pa nije da nisi na tragu istine s konstatacijom u drugom dijelu posta.
Samim tim ne vidim potrebu da se ovo nešto previše potencira.
Niti su to uradili navijači niti je klub kao klub imao ideju da tako nešto uradi.
Tek par rektalnih entuzijasta![]()
Kolega desetaru bujrum na gradski stadion, proslavimo još jedan trofej FK Sarajevo i milion konv. maraka za tvog želju.
E što ga poništi.Pendulum je napisao/la: ↑07 maj 2025, 10:09Jel te stid barem malo? "Momake"GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑06 maj 2025, 22:23E cuj on prezivio nesto, sine prezivio si ti batine da ne dobijes zbog roditeljskog te 2009te god .. Kakav debilkan u pm![]()
![]()
Mi drugu nemamo desetaru.
Evo i Tan iz Malezije se pridruzuje cestitkamaOldTownDistrict je napisao/la: ↑07 maj 2025, 12:18Pridruzujem se cestitkama. Next time scc led![]()
Jaka19vendetta87 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 13:22Evo i Tan iz Malezije se pridruzuje cestitkama
![]()
Hahahahahahaha jakaaaaa baš19vendetta87 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 13:22Evo i Tan iz Malezije se pridruzuje cestitkama
![]()
Kolega jesi li spreman da povedes Jug u navijanje danas na Kosevu
AVNOJ je napisao/la: ↑07 maj 2025, 13:07Kolega desetaru bujrum na gradski stadion, proslavimo još jedan trofej FK Sarajevo i milion konv. maraka za tvog želju.
Golem li si Kantonu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.