FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
odovic me podsjeca na milana ribara. Jos da ih salje na zimske pripreme po planinama umjesto u resorte po turskoj i mediteranu...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Momak sa 18 igra kao da ima 37 godina.Nas Pirlo.kimbo je napisao/la:Svjestan da ste milion puta gurali neke vase polutalente na silu u repku al juce me impresirao mali Hadziahmetovic , on je za Anela Hadzica izmislio fudbal i u taktickom i u trkackom i u tehnickom smislu.
Zadnja izmjena: STEF, dana/u 31 jul 2015, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Iskreno se nadam da cemo proci Standarda, a da ne pricam o novcu kojeg cemo dobiti + ako se Dzeko proda.
Klub ce neko vrijeme biti finansijski stabilan.

Klub ce neko vrijeme biti finansijski stabilan.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma prolazimo!!!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Vrh brate. Svaka cast na trudu i umijecu.black64 je napisao/la:@Neandertalac evo ja se malo igrao, klik na sliku za vecu rezoluciju
[img]http://i.imgur.com/JxmgtSD.png[/img]
pozadina:
timeline:
Npr sada ovo baciti na zastavu 50x25, madiji pravi se najveca zastava u BiH, bls bls, reklama ovo ono ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavanacija
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Neandertalac je napisao/la:Vrh brate. Svaka cast na trudu i umijecu.black64 je napisao/la:@Neandertalac evo ja se malo igrao, klik na sliku za vecu rezoluciju
[img]http://i.imgur.com/JxmgtSD.png[/img]
pozadina:
timeline:
Npr sada ovo baciti na zastavu 50x25, madiji pravi se najveca zastava u BiH, bls bls, reklama ovo ono ...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Slika mi je profilna na fb, svaka cast

koje je radno vrijeme za članske sutra,odo starog učlaniti jedino mi je on u kući ostao,jel se može odma godišnja završit
Meni je jucer u Lijezu jedan decko koji zivi u Belgiji i prati njihovu ligu prije tekme rekao da je njihova sedmica najopasnija. Mal, brz, tehnicki potkovan i zna zabiti. I zasta je bio u pravu. Momak je veoma kvalitetan igrac. Vjerovatno i igrac utakmice. Centarsut kod gola njegov, gol drugi njegov i jos je imao prodora, ono rusenje u 16 kad su htjeli penal (cini mi se).AlphonseKauders je napisao/la:Iako mi je nakon utakmice na Koševu protiv Fenercvaroša Memija izgledao kao reprezentativni kalibar, jučer su mu zaista jasno pokazane granice te da mora još dosta toga naučiti. Može se slobodno reći da je većinski krivac za oba gola (kod prvog stajao 5 metara od igrača koji je centrirao, kod drugog ispao totalno (kao i Blagojević) i njegov igrač daje gol), te još nekoliko puta nesretno reagirao. U drugom je već to bolje izgledalo, s tim da je prešao centar možda 1x (šteta, mogao je još bolje koristiti to što su i oni lipsali nakon 60-e minute). Nadati se da je nešto naučio iz ovog susreta.
Znaci, Memija je, ma koliko dobar, jos neiskusan da cuva takve igrace. Naravno da uvijek moze bolje ali postoje igraci koji su dosta bolji i koji te necemu nauce.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Svaka čast za slike

Subotom od 12 do 5, mislim da možestruja je napisao/la:koje je radno vrijeme za članske sutra,odo starog učlaniti jedino mi je on u kući ostao,jel se može odma godišnja završit

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- DzoleZeljo
- Kontakt:

Odmah je na desktop postavljena...
- bistrikboy
- Kontakt:
Valjda od 11-16h,bude odmah gotova 3 minute sacekas!Jedva cekam tekmu na Grbavici ovo do sad kao da smo igrali u Neumu tekmestruja je napisao/la:koje je radno vrijeme za članske sutra,odo starog učlaniti jedino mi je on u kući ostao,jel se može odma godišnja završit

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kad bi se mogla ocekivati prodaja ulaznica za standar, ne bi bilo lose da se moze uzeti sad u nedjelju protiv radnika , mislim da bi taj dan prodali 5 000 ulaznica, svi bi kupili koji dodu na utakmicu. Mozda treba o tome razmisliti i iskoristiti utakmicu i za to.
Onda opet u toku sedmice udariti par reklama po portalima za prodaju ulaznica.
Onda opet u toku sedmice udariti par reklama po portalima za prodaju ulaznica.
Prilikom objave ove slike koristite hashtag #ZivimoZeljeznicar . 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Izvinjavam se nagovorio aam amidju iz Danske da se uclani sa sinom...pa zna li neko koliko ce cekati i jel lakse da ja to uradim za njega?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Treba ovo širiti, super je urađeno. Eno je već na mom twitter profilu, uz hashtag naravnoAsharaK je napisao/la:Prilikom objave ove slike koristite hashtag #ZivimoZeljeznicar .
http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-godisnj ... ati/15842/
Do današnjeg dana je prodano nešto manje od 300 godišnjih ulaznica, a prvi put do sada, godišnje ulaznice će omogućiti prisustvo i na domaćim utakmicama Kupa BiH. Prodaja godišnjih ulaznica i članskih kartica će se sutra odvijati u periodu od 10 do 17 sati u Plavom salonu. Prodaja neće biti moguća u nedjelju, na dan utakmice sa Radnikom.
Do današnjeg dana je prodano nešto manje od 300 godišnjih ulaznica, a prvi put do sada, godišnje ulaznice će omogućiti prisustvo i na domaćim utakmicama Kupa BiH. Prodaja godišnjih ulaznica i članskih kartica će se sutra odvijati u periodu od 10 do 17 sati u Plavom salonu. Prodaja neće biti moguća u nedjelju, na dan utakmice sa Radnikom.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Po meni golema greska sto na dan tekme ne prodaju, ima dosta raje koja hoce sve usput da obaviDooVe je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-godisnj ... ati/15842/
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ovo nam je za prepoznavanje

Da i ja sam na to odmah pomislio.U svakom slucaju treba opaliti zestoku reklamu za clanske i godisnje sledece sedmice,imace raja vise para,datum je "visok"propuh je napisao/la:Po meni golema greska sto na dan tekme ne prodaju, ima dosta raje koja hoce sve usput da obaviDooVe je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-godisnj ... ati/15842/
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 43 gosta.