FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
otvorite novu temu za upoređivanja sarajeva i želje.
smarate sa željom na temi o sarajevu.
smarate sa željom na temi o sarajevu.
kengure, dobro si ti to skontao, ali si malo pobrkao glavne igrače. možda ti može pomoći ova slika sa osnivanja BP. obrati pažnju na gospodina na lijevoj strani s kojim priča ćelo u smeđoj jakni. opet ga nisi na vrijeme skontaokengur je napisao/la:cikac,
"ako su baljak i ove stare lopine glavni krivci za trenutnu krizu u klubu, zašto bi onda oni doveli igrače da pričaju o tome? i ko je navijačima rekao da su igrači šupci zato što traže svoje plate"
Baljak i lopine su doveli igrace da kazu jednu cinjenicu - da nisu dobili plate. Nista drugo, a narocito ne spominjati ko je kriv za to. Samo da se nema love. To djeluje nevino i nemas igracima sta prigovoriti. A maheri su lukavo izracunali (i pogodili) da cemo mi navijaci eksplodirati kad ih vidimo zajedno i da cemo posumnjati da se igraci tale sa lopovima. To im je bio podao ali efikasan potez jer znas sta je bilo protiv Drine. Oni kao zaboga podrzavaju igrace i time su izgurali navijace od igraca. Navijacima niko nije rekao da su "igraci supci sto traze svoje posteno zaradjene plate" ali kad pomislis da si emotivno izigran onda napadas sta god stignes. A prije tekme sa Drinom ja citam postove iz kojih vidim da se navijaci osjecaju izdano i prevareno pa neki u zanosu predlazu da rastjeramo citav tim. Takodje se analizira imaju li igraci love ili ne a niko vise ne spominje lopove. I naravno u toku tekme sa Drinom navijaci se zaista po prvi put ove sezone okrenu protiv svojih igraca. E parazitima je to i bio cilj, da se ne spominju i ne okrivljuju, nego da se mi bavimo sporednim stvarima koje su oni zakuhali.
Dakle niko nije nista rekao a situacija nam ko bomba eksplodira u lice i odose 2 boda pride. Lopovi su nas naveli na zakljucak i mi smo odradili ono sto su nam i namjestili. To su vrhunski manipulatori nasim mentalitetom, to im priznam, ali treba nesto nauciti iz ovoga.
Zato govorim treba priznati da smo se i mi i igraci malo zaletili i da se treba vratiti pravom problemu. U KK Bosni se spominje gasenje jer nismo na vrijeme skontali Nihada, Dinu i ostale. Partijski duet Tihic-Radoncic hoce da na poklon dobiju bivseg prvaka Evrope. Ako se ne uozbiljimo mi smo iduci.
Ako sam sta fulio molim te kritikuj, jer je meni najbitinje da skontam sta nam dusmani kuhaju a nemam nista od toga da li sam ja u pravu ili ti ako nam klub razvale. Ne bih da bude ona "dok smo se svadjali da li je voz ili vlak a on prodje".
I sto je jos gore ima jos par klubova u slicnoj situaciji.

19 NOV 2009
Osnovano Udruzenje Bordo prijatelji 1946
"Potrebno je poceti raditi na projektu reorganizovanja kluba kako bi on bio u stanju odgovoriti strozijim uslovima za licenciranje UEFA, koji ce se primjenjivati od 2012. godine..."
http://www.bordocaffe.com/content/view/1609/
ps. slika je uslikana u Zetri, koliko vidim u SC kafeu koji je u vlasništvu uvaženog bivšeg direktora KK Bosna, Konakovića.
cikac,
Najbolje vidim Muzura. Nisam imao namjeru nikog posebno imenovati samo pokusati objasniti sta je bilo po mojoj logici. Neke stvari su mi bile na bazi logicnih zakljucaka, jer jedino lopovi znaju tacno sta su planirali. Upravo kako si i pitao - nista se nije posebno dogodilo a stvar se otela kontroli, pa je i mene zaintrigirala. Nakon srcanih i prijetnji sada su na redu kako rekoh iscenirani atentati i odigrana "smrt" nekog od parazita.
Nisam mislio da Tihic bukvalno pravi planove ali Senad, Nihad, DinoK, Baljak pa ni Mirsad ne mogu nista uraditi bez podrske svoje politicke linije. Linija je definitivno balijska i nema nikakve veze sa obicnim muslimanima. Kako bi Nihad u svom Autu mogao ista napraviti bez podrske. Jedino mi je problem Mirsad jer su meni dok sam bio mali ljudi kao Fazlagic, Sljivo, Vujovic, Musemic, Biogradlic i jos dosta njih bili legende. Stari me upoznao sa svima i sokiran sam sada za Fazlagica, ali takav je zivot.
Najbolje vidim Muzura. Nisam imao namjeru nikog posebno imenovati samo pokusati objasniti sta je bilo po mojoj logici. Neke stvari su mi bile na bazi logicnih zakljucaka, jer jedino lopovi znaju tacno sta su planirali. Upravo kako si i pitao - nista se nije posebno dogodilo a stvar se otela kontroli, pa je i mene zaintrigirala. Nakon srcanih i prijetnji sada su na redu kako rekoh iscenirani atentati i odigrana "smrt" nekog od parazita.
Nisam mislio da Tihic bukvalno pravi planove ali Senad, Nihad, DinoK, Baljak pa ni Mirsad ne mogu nista uraditi bez podrske svoje politicke linije. Linija je definitivno balijska i nema nikakve veze sa obicnim muslimanima. Kako bi Nihad u svom Autu mogao ista napraviti bez podrske. Jedino mi je problem Mirsad jer su meni dok sam bio mali ljudi kao Fazlagic, Sljivo, Vujovic, Musemic, Biogradlic i jos dosta njih bili legende. Stari me upoznao sa svima i sokiran sam sada za Fazlagica, ali takav je zivot.
iza muzura je imamović.
čudno mi je da tog čovjeka vidiš kao najveći problem u kk bosna, dok u fk sarajevo ekipu kojoj pripada vidiš kao spasioce?
čudno mi je da tog čovjeka vidiš kao najveći problem u kk bosna, dok u fk sarajevo ekipu kojoj pripada vidiš kao spasioce?
Cikac, a kk bosna je prije Nihada bila stabilan kolektiv? Ma daj! Okani se Sarajeva idi prati košarku, ostavi FK navijačima koji idu na tekme. Ni mi se tebi ne miješamo u kk, idi smjenjuj nihada, radi šta hoćeš!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
Kada ste vi preživjeli predsjednika fk/nkž "po Zakonu" i Mustafu Mujezinovića u upravi valjda ćemo mi ovu dvojicu ako dođu. I Behmena starog željovca, uh pardon. Novog željovca, starog veležovca.kralj_je_mrtav je napisao/la:Imamovic novi predsjednik, a "imam kljuc" sportski direktor bordo momcadi. Blago vamaprigoda je napisao/la:Cikac, a kk bosna je prije Nihada bila stabilan kolektiv? Ma daj! Okani se Sarajeva idi prati košarku, ostavi FK navijačima koji idu na tekme. Ni mi se tebi ne miješamo u kk, idi smjenjuj nihada, radi šta hoćeš!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
cikac care moj,
Koji crni spasioc ? On ne pripada Sarajevu nego zatvoru u Zenici. Ja bas i velim da "Senad, Nihad, DinoK, Baljak" su kriminalci. Samo kazem da su i oni misevi da im politika uskrati podrsku i da to ide zajedno.
Dakle Imamovic, Merdanovic, Baljak i DinoK su duboko zagrizli u kriminal i zalosno je zvati ih nekakvim "minidjerima" (mahalski management). To su lopovi - da ne bude zabune. Graditi nelegalno a optuzivati druge je suludo. Uskracivati zemlji taksu je na Zapadu najveci kriminal jer kao ne krades od jedinke nego cijelog drustva. Nas bi Nihad popio ostatak zivota u zatvoru da je na Zapadu napravio one stvari. Pa ubaci i Razvojnu Banku. Ma necu dalje, prosiri se ovo, doci cemo do Ploca.
Koji crni spasioc ? On ne pripada Sarajevu nego zatvoru u Zenici. Ja bas i velim da "Senad, Nihad, DinoK, Baljak" su kriminalci. Samo kazem da su i oni misevi da im politika uskrati podrsku i da to ide zajedno.
Dakle Imamovic, Merdanovic, Baljak i DinoK su duboko zagrizli u kriminal i zalosno je zvati ih nekakvim "minidjerima" (mahalski management). To su lopovi - da ne bude zabune. Graditi nelegalno a optuzivati druge je suludo. Uskracivati zemlji taksu je na Zapadu najveci kriminal jer kao ne krades od jedinke nego cijelog drustva. Nas bi Nihad popio ostatak zivota u zatvoru da je na Zapadu napravio one stvari. Pa ubaci i Razvojnu Banku. Ma necu dalje, prosiri se ovo, doci cemo do Ploca.
sto ti nisi u ljubljani na tekmi sa renomiranim prvoligasem iz bivse yuge kako kazu tvoji na anamo-vasem forumukralj_je_mrtav je napisao/la:Imamovic novi predsjednik, a "imam kljuc" sportski direktor bordo momcadi. Blago vamaprigoda je napisao/la:Cikac, a kk bosna je prije Nihada bila stabilan kolektiv? Ma daj! Okani se Sarajeva idi prati košarku, ostavi FK navijačima koji idu na tekme. Ni mi se tebi ne miješamo u kk, idi smjenjuj nihada, radi šta hoćeš!
jojjjj ljudi ispadali iz prve lige 3567 puta i odjednom renomirani..sta nece vaginice izmislit Boze sacuvaj
ne mami ih bolan sad ce pocet ovdje pisat znas svakako da vise na ovoj temi bar trojica i cekajuFCS-FCS je napisao/la:sto ti nisi u ljubljani na tekmi sa renomiranim prvoligasem iz bivse yuge kako kazu tvoji na anamo-vasem forumukralj_je_mrtav je napisao/la:Imamovic novi predsjednik, a "imam kljuc" sportski direktor bordo momcadi. Blago vamaprigoda je napisao/la:Cikac, a kk bosna je prije Nihada bila stabilan kolektiv? Ma daj! Okani se Sarajeva idi prati košarku, ostavi FK navijačima koji idu na tekme. Ni mi se tebi ne miješamo u kk, idi smjenjuj nihada, radi šta hoćeš!
jojjjj ljudi ispadali iz prve lige 3567 puta i odjednom renomirani..sta nece vaginice izmislit Boze sacuvaj

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 28 nov 2010, 20:31, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ili ne smijete zvati partizan da vam opet ne podari blamazu od 7 kom
Ps..vi ste izgleda pretplaceni na ta fasovanja od 7 kom
fk sarajevo ...evo im jos udica...a sve istina CISTA..ali, samo boli

Ps..vi ste izgleda pretplaceni na ta fasovanja od 7 kom

fk sarajevo ...evo im jos udica...a sve istina CISTA..ali, samo boli
ee kralju za koga ti navijas jer ubjedljivo najvise postova imas na temi F.K SARAJEVO
FK SARAJEVO.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Joj pitara sto nemaju pametnija posla, pa se bave nama.. Oni prvi, bjeze 10 bodova Zelji, vratili Skoru, Vladavica doveli, Alaim na golu, kazu i Bucan se vraca, Susic ostavio selektorsku funkciju i presao k njima, med i mlijeko tece.. Svaki igrac ima minimalno redovnih 5000 eura mjesecno, malo im fali da prodju grupnu fazu evropske lige, a opet su optereceni nama, nasim igrama, nasim igracima, nasom upravom, vokri im sto njih niko ne zove da igraju prijateljske, itd. itd..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
i sad svi mi umiremo od sege kake su gluposti napisoBaja_Zvjerka je napisao/la:Joj pitara sto nemaju pametnija posla, pa se bave nama.. Oni prvi, bjeze 10 bodova Zelji, vratili Skoru, Vladavica doveli, Alaim na golu, kazu i Bucan se vraca, Susic ostavio selektorsku funkciju i presao k njima, med i mlijeko tece.. Svaki igrac ima minimalno redovnih 5000 eura mjesecno, malo im fali da prodju grupnu fazu evropske lige, a opet su optereceni nama, nasim igrama, nasim igracima, nasom upravom, vokri im sto njih niko ne zove da igraju prijateljske, itd. itd..
dje si bio do prije 8-9 mjeseci...misija rupa
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Prije 9 mjeseci sam bio sretan, osvajali smo titulu..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
nema potrebe da nikoga vrijedzass jer ja tebe nisam pokusao uvrijediti niti sam se pravio pametan s ovim pitanjem nego sam samo zelio znatiii.kralj_je_mrtav je napisao/la:Pa da ti kazem, od bh. klubova simpatisem Sarajevo, Zelju i Velez, a kako su u bordo klubu trenutno najveca sr.anja, normalno je da ovdje pokusavam razmijeniti koju pametnu sa nekim, no vidim da mi je uzalud trud jer vecina likova ovdje je jos uvijek puna bubuljica, ali naleti i ponekad i neko sa licnom.mma_hz je napisao/la:ee kralju za koga ti navijas jer ubjedljivo najvise postova imas na temi F.K SARAJEVO
FK SARAJEVO.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
te strumfovske fazoncice ostavi za Juga ... Mi gledamo cinjenice... Cinjenica je da vi puno serete po ovoj temi ... imate temu Fk Seljo i tamo sanjarite...Baja_Zvjerka je napisao/la:Joj pitara sto nemaju pametnija posla, pa se bave nama.. Oni prvi, bjeze 10 bodova Zelji, vratili Skoru, Vladavica doveli, Alaim na golu, kazu i Bucan se vraca, Susic ostavio selektorsku funkciju i presao k njima, med i mlijeko tece.. Svaki igrac ima minimalno redovnih 5000 eura mjesecno, malo im fali da prodju grupnu fazu evropske lige, a opet su optereceni nama, nasim igrama, nasim igracima, nasom upravom, vokri im sto njih niko ne zove da igraju prijateljske, itd. itd..
haj ti na velezovu i ostale stranice pa razmjenjuj svoje mudrosti MISLIOCEkralj_je_mrtav je napisao/la:Pa da ti kazem, od bh. klubova simpatisem Sarajevo, Zelju i Velez, a kako su u bordo klubu trenutno najveca sr.anja, normalno je da ovdje pokusavam razmijeniti koju pametnu sa nekim, no vidim da mi je uzalud trud jer vecina likova ovdje je jos uvijek puna bubuljica, ali naleti i ponekad i neko sa licnom.mma_hz je napisao/la:ee kralju za koga ti navijas jer ubjedljivo najvise postova imas na temi F.K SARAJEVO
jest jest mi smo i onakvi i onakvi al ti uzivas u tome sto se nama desava a to prikrivas sa svojom filozofijom
To brko hoce slovencima predati gruntovne papire na uvid, a vama maze oci fol prijateljska utakmica 'starih rivala'. Prodace vas brko janezima pa cete postati SKBaja_Zvjerka je napisao/la:..... a opet su optereceni nama, nasim igrama, nasim igracima, nasom upravom, vokri im sto njih niko ne zove da igraju prijateljske, itd. itd..

Zna se kome se mazu ociUPS je napisao/la:To brko hoce slovencima predati gruntovne papire na uvid, a vama maze oci fol prijateljska utakmica 'starih rivala'. Prodace vas brko janezima pa cete postati SKBaja_Zvjerka je napisao/la:..... a opet su optereceni nama, nasim igrama, nasim igracima, nasom upravom, vokri im sto njih niko ne zove da igraju prijateljske, itd. itd..

I ne moze post bez Zelje,Brke ali nikako

1921-2011
Evo napoklon informacije za mustuluka,a sad sam pricao sa ljudima ispred kluba info je 100% tacan Senad Merdanovic podnio ostavku! 
Evo koje prvi objavio prvi informaciju o ostavci Merdanovica bice jos svega,to mozete pratiti na..
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101130142

Evo koje prvi objavio prvi informaciju o ostavci Merdanovica bice jos svega,to mozete pratiti na..
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101130142

Zadnja izmjena: ekii, dana/u 30 nov 2010, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Dave, nedimmmm1337 i 59 gostiju.