Izet Hajrovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Izet Hajrovic
ovo je za njega slobodni 

Gine Izet za svaku loptu na terenu,nema izgubljene
Ovaj momak ako uskoro ne bude bio u startnoj postavi nase zemlje ja stvarno neznam sta cu uraditi... Svaka cast. Debi solidan. Gol u kupu i sada asistencija. Ma bravo majstore nas! Kakva ce ovo igracina da bude aBd!
Za sada vrlo dobar u glavnom. Koliko samo trci! Stalno je u defanzivi i pomaze Sabriu. Minutu kasnije u napadu je i trazi loptu. Asistencija u stilu Messija.
Za sada vrlo dobar u glavnom. Koliko samo trci! Stalno je u defanzivi i pomaze Sabriu. Minutu kasnije u napadu je i trazi loptu. Asistencija u stilu Messija.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
samo kod sušića ovakav igrač može grijati klupu misimoviću, čak i nakon što svojoj reprezentaciji praktično donese plasman na SP.
Izet sve više podsjeća na Lulića a sve manje na Pjanića. Oni koji poznaju igru znaju na šta mislim.
4-IN-A-ROW
Izvini, moje misljenje, ali kakav Pjanic i Boga ti.. Nikad on nije bio igrac tipa Pjanica.emir_ je napisao/la:Izet sve više podsjeća na Lulića a sve manje na Pjanića. Oni koji poznaju igru znaju na šta mislim.
Izet ce biti KLASA!

- Consigliere
- Kontakt:
Iniesta ovo, ono...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
mislio sam na to da Izet sagne glavu ko sivonja kad dobije loptu, u ovom prvom poluvremenu sve što je uradio je ova isforsirana asistencija, nijedno dodavanje kako treba nije imao, vrijeme je pred njim, vidjećemo koliko će prostora imatisajo10 je napisao/la:Izvini, moje misljenje, ali kakav Pjanic i Boga ti.. Nikad on nije bio igrac tipa Pjanica.emir_ je napisao/la:Izet sve više podsjeća na Lulića a sve manje na Pjanića. Oni koji poznaju igru znaju na šta mislim.
Izet ce biti KLASA!
4-IN-A-ROW
Razlika je igrati pred polupraznim stadionu u Cirihu i u paklu Istanbula!
Sabura.. Nikad nisam niti cu da sumnjam u ovog momka... A vidim da se i svidja Manciniju kaku mu samo aplaudira stalno!
On ce za Lulica za koju godinu biti Messi. A i taj Lulic sto je "smotan" etc danas je jedan od najbitniji igraca Lazija i trazen od strane Intera, Milana, Juventusa...

On ce za Lulica za koju godinu biti Messi. A i taj Lulic sto je "smotan" etc danas je jedan od najbitniji igraca Lazija i trazen od strane Intera, Milana, Juventusa...
- Goalgetter
- Kontakt:
Da,i u onoj zlatnoj sezoni koju je imao u Laziju,kada je Bayern trazio odgovarajuceg beka..Lulic je bio u planu..ponuda odbijena..sajo10 je napisao/la:Razlika je igrati pred polupraznim stadionu u Cirihu i u paklu Istanbula!Sabura.. Nikad nisam niti cu da sumnjam u ovog momka... A vidim da se i svidja Manciniju kaku mu samo aplaudira stalno!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Cuj Lulic i Hajrovic
pa vidi covjeku brzinu dribliga,sut,pas...
ovo je masina!

pa vidi covjeku brzinu dribliga,sut,pas...
ovo je masina!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Lule i Izet dijametralno suprotni igrači
prvi ima brzinu i borbenost, ovaj drugi tehniku .. kad bi napravio mješavinu njih dvojice, dobio bi strašnog igrača
Izet mi djeluje tanko u odbrani, kao da ne zna oduzet' loptu
svaka mu čast za asistenciju

Izet mi djeluje tanko u odbrani, kao da ne zna oduzet' loptu

u I pol. drugi u timu po pretrcanim metrima ,cini mi se oko 5640 m.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odlicno je sve ovo, barem nam daje nadu da jedan nas igrac nece propasti u Turskoj ligi. Na ovaj nacin ce izboriti svoje mjesto u prvoj postavi Galate sto bi za nasu reprezentaciju bio veliki dobitak.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
aaa, zajeba čistu šansu 

- Goalgetter
- Kontakt:
Ima 100.000 solucija, i on je to upropastio.
. Hem sto je mogao asistirati 3jici igraca, imao je slobodan sut, i zajebo je stvar. Joj joj Izete.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to ga je i syebalo, nije znao sta ce prijeGoalgetter je napisao/la:Ima 100.000 solucija, i on je to upropastio.. Hem sto je mogao asistirati 3jici igraca, imao je slobodan sut, i zajebo je stvar. Joj joj Izete.

EDIT: ipak mu je odbranio golman, pa se tu izbubala izmedju njih, dosla do Buraka i nista...
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 08 feb 2014, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Upravo to. Igranje u ovakvoj ekipi je veliko iskustvo, sad će i LP. Samo da ostane ovako do SP.Omerbavarac je napisao/la:Odlicno je sve ovo, barem nam daje nadu da jedan nas igrac nece propasti u Turskoj ligi. Na ovaj nacin ce izboriti svoje mjesto u prvoj postavi Galate sto bi za nasu reprezentaciju bio veliki dobitak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kakav je samo ovo majstor...
Bice golova Hajro, samo ti ovako igraj
Bice golova Hajro, samo ti ovako igraj

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.