Cartman je napisao/la:Evo vidite kako Hajrovic to jasno kaze za koga mu se igra. A ne kao Seferovic koji uvijek nesto muti. Kakav pritisak, kakvi svicarci, ako ti znas sta zelis, to je sve vrlo jednostavno. Ili si kao Pjanic, ili kao Preldzic.
Mislim da ovdje ne poredis dovoljno diferencirano. Hajrovic (stariji) je razgovarao sa Susicem i izgleda da je kratko pred pozivom u A reprezentaciju. Tek od tog razgovora on (slobodno) govori da zeli igrati za BiH, isto tako i njegov brat.
Da me niko pogresno ne razumije: Ja nisam ni ocekivao nista drugo, a momci i jesu pod pritiskom.
Taj pritisak im je Susic uzeo, kada je jednom od brace otvorio vrata prema reprezentaciji.
U slucaju Seferovic, to se jos nije dogodilo.
Kada bude isto tako, mislim da ce i on bez problema izjaviti, da mu je BiH jedina opcija i tako dalje i tako dalje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.