RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 19 feb 2013, 16:11

Bijeljina055 je napisao/la:Evo nesto sto nisam mogao da odolim ali ipak vam dajem link da pogledate!!!
E ovo je veliki Velez!!!
A cujte na pocetku koliko je bilo gledalaca!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako ovo sada izgleda bijedno!!!
uhhhh,dje me nadje(ali gledao sam ovo i ranije)razbio sam radio kada je Djurovic dao gol u zadnjoj minuti i izjednacili rezultat :evil: :twisted: ,prokockali 0:2 + penal,dobro se sjecam ove utakmice,pratio sam radio prenos i znam tacno sa kim sam sluso i gdje(ko da je juce bilo)
Samo sta je najbolje viditi sa ovog videa.Pored toga da je bilo samo 8-) 30 000 gledalaca na utakmici,lijepo je vidjeti posteno(i hrabro) sudjenje sudije Roganovica(iz tada Titograda).Smjelost je bilo velikoj C.Zvezdi suditi penal u sred BG kod rezultata 0:2 i plus sto taj prekrsaj nije bio toliko ocigledan za penala(mogao je ciste duse i da ne dosudi niko se ne bi bunio).Ovakve sudije hocu da vidim i u nasoj PL .
P.S.Tada je velez bio veliki klub,ali i CZ isto tako jos veci,to jest bila je u rangu danasnjih najvecih klubova u Evropi.Danas ni Velez ni CZ a ni ostali klubovi bivse YU(sem mozda Maribora) nisu ni sjena onih klubova kakvi su nekad bili.(najvise zbog ekonomske situacije ali i zbog bezvlasca i korupcije)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 19 feb 2013, 16:24

rodjak je napisao/la:
Bijeljina055 je napisao/la:Evo nesto sto nisam mogao da odolim ali ipak vam dajem link da pogledate!!!
E ovo je veliki Velez!!!
uhhhh,dje me nadje(ali gledao sam ovo i ranije)razbio sam radio kada je Djurovic dao gol u zadnjoj minuti i izjednacili rezultat :evil: :twisted: ,prokockali 0:2 + penal,dobro se sjecam ove utakmice,pratio sam radio prenos i znam tacno sa kim sam sluso i gdje(ko da je juce bilo)
Samo sta je najbolje viditi sa ovog videa.Pored toga da je bilo samo 8-) 30 000 gledalaca na utakmici,lijepo je vidjeti posteno(i hrabro) sudjenje sudije Roganovica(iz tada Titograda).Smjelost je bilo velikoj C.Zvezdi suditi penal u sred BG kod rezultata 0:2 i plus sto taj prekrsaj nije bio toliko ocigledan za penala(mogao je ciste duse i da ne dosudi niko se ne bi bunio).Ovakve sudije hocu da vidim i u nasoj PL .
P.S.Tada je velez bio veliki klub,ali i CZ isto tako jos veci,to jest bila je u rangu danasnjih najvecih klubova u Evropi.Danas ni Velez ni CZ a ni ostali klubovi bivse YU(sem mozda Maribora) nisu ni sjena onih klubova kakvi su nekad bili.(najvise zbog ekonomske situacije ali i zbog bezvlasca i korupcije)

FORZA VELEZ
Meni jos u glavi poster iz Tempa(onaj u sredini), Kodro,Kajtaz,Tuce!!!
Ako se sjecas mozda jel to iste godine ili nesto kasnije!!!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 19 feb 2013, 16:37

Bijeljina055 je napisao/la:
rodjak je napisao/la:
E ovo je veliki Velez!!!

FORZA VELEZ
Ako se sjecas mozda jel to iste godine ili nesto kasnije!!!
nema novina tada koji nisu izdavali postere Velezovih igraca,uglavnom navalnog trija pod nazivom YU-KA-TU Juric-Kajtaz-Tuce (prije je bio poznatiji trio kao sto vjerovatno znas BMW)Ovo sto si ti naveo Kodro-Kajtaz-Tuce (ja se ne sjecam)vjerovatno si ti malo pomjeso pa si ubacio Kodru umjesto P.Jurica jer su vecinom bili posteri YU-KA-TU trio 8-) .Tuce je poslije ove utakmice izasao na prvoj strani dosta BG novina(u ovome plavom zvezdinom dresu)gdje su ga novinari odmah bili "preselili" u CZ.Velez na ovoj utakmici i prvi i posljednji put nastupo u plavim dresovioma(koliko ja znam i sjecam se)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 19 feb 2013, 17:03

Baš htio da pitam otkud u plavim dresovima... ali vjerovatno zbog Zvezdinih dresova, ne bi odgovarali ni crveni a ni bijeli, pa je trebala neka neutralna... :)
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 19 feb 2013, 17:32

FORZA VELEZ[/quote]
Ako se sjecas mozda jel to iste godine ili nesto kasnije!!![/quote]

nema novina tada koji nisu izdavali postere Velezovih igraca,uglavnom navalnog trija pod nazivom YU-KA-TU Juric-Kajtaz-Tuce (prije je bio poznatiji trio kao sto vjerovatno znas BMW)Ovo sto si ti naveo Kodro-Kajtaz-Tuce (ja se ne sjecam)vjerovatno si ti malo pomjeso pa si ubacio Kodru umjesto P.Jurica jer su vecinom bili posteri YU-KA-TU trio 8-) .Tuce je poslije ove utakmice izasao na prvoj strani dosta BG novina(u ovome plavom zvezdinom dresu)gdje su ga novinari odmah bili "preselili" u CZ.Velez na ovoj utakmici i prvi i posljednji put nastupo u plavim dresovioma(koliko ja znam i sjecam se)[/quote]
U pravu si P.Juric!!Hvala na ispravci!!! :D

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 19 feb 2013, 19:30

Sutra utakmica sa prvoligasem Crne Gore "Grbljem" iz Radanovaca.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 19 feb 2013, 20:20

daj nam radanovce da se igramo...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 feb 2013, 20:22

nisu radanovci,nemate pojma,haha
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 19 feb 2013, 20:54

kerzen je napisao/la:daj nam radanovce da se igramo...
Bit ce nama jos jedan poraz u nizu :lol: :lol:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 19 feb 2013, 21:20

Mislim da je vrijeme da Ibro odigra utakmicu sa sastavom sa kojim misli poceti 16.kolo... Dosta je vise mjenjanja igraca na poluvremenu vrijeme je konacno da puni sastav odigra bar do 70 minute

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 19 feb 2013, 21:24

vm22 je napisao/la:Mislim da je vrijeme da Ibro odigra utakmicu sa sastavom sa kojim misli poceti 16.kolo... Dosta je vise mjenjanja igraca na poluvremenu vrijeme je konacno da puni sastav odigra bar do 70 minute
Slazem se sa tobom u potpunosti,jer mislim da nam je ovo zadnja pripremna utakmica i da ih necemo vise imat,pa da izadjemo u (naj)jacem sastavu i da vidimo kakav je taj sastav,jer do sada je uvijek nesto kombinovao...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

ultRA81
Kontakt:

Post Postao/la ultRA81 » 19 feb 2013, 22:22

E ako i sutra izgube, ne trebaju se ni vracati iz CG !
Mostar u srcu, Velež do groba !

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 20 feb 2013, 04:57

RodjeniiBrato je napisao/la:Sutra utakmica sa prvoligasem Crne Gore "Grbljem" iz Radanovaca.
cuo sam za ovog velikana Grbalja(samo mogu reci da imaju strasno ime,dje ga samo iskopase da mi je znati :? ),a za velegrad radanovce nikad u zivotu(je li ovo neko selo u CG ili sta je :? )Ovaj Grabalj je prije nekoliko godina izbacio ,cini mi se,celika ze. iz nekog pretkola UEFA,tako da nije da su neki anonimusi,mada sam predpostavljo da su iz nekog malo veceg mjesta u CG.
Eeee Grabalj, mislim da si na redu da te Rodjeni unakaze i da povrate malo samopouzdanje ,ocekujem 3-4 gola u njihovoj mrezi :P (a to samo ako nasi ozbiljno shvate utakmicu,a krajnje je vrijeme)

Idemo Rodjeni

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 20 feb 2013, 08:11

rodjak je napisao/la:
RodjeniiBrato je napisao/la:Sutra utakmica sa prvoligasem Crne Gore "Grbljem" iz Radanovaca.
cuo sam za ovog velikana Grbalja(samo mogu reci da imaju strasno ime,dje ga samo iskopase da mi je znati :? ),a za velegrad radanovce nikad u zivotu(je li ovo neko selo u CG ili sta je :? )Ovaj Grabalj je prije nekoliko godina izbacio ,cini mi se,celika ze. iz nekog pretkola UEFA,tako da nije da su neki anonimusi,mada sam predpostavljo da su iz nekog malo veceg mjesta u CG.
Eeee Grabalj, mislim da si na redu da te Rodjeni unakaze i da povrate malo samopouzdanje ,ocekujem 3-4 gola u njihovoj mrezi :P (a to samo ako nasi ozbiljno shvate utakmicu,a krajnje je vrijeme)

Idemo Rodjeni
Klub iz mjesne zajednice prošao dalje: Grbalj - Čelik 2:1

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 20 feb 2013, 13:28

vm22 je napisao/la:Mislim da je vrijeme da Ibro odigra utakmicu sa sastavom sa kojim misli poceti 16.kolo... Dosta je vise mjenjanja igraca na poluvremenu vrijeme je konacno da puni sastav odigra bar do 70 minute
slazem se, za heftu dana je prvo kolo i treba se vise pokazat ko je u prvoj postavi, mada po dvi zadnje pripremne da se naslutit neki 15-16 igraca na koje ibro racuna! necu da pravdam lose rezultate u pripremama ali nekako ih i razumijem, ovo ce velezu bit trinesta pripremna tekma ove zime sto je velika brojka, skoro jedna polusezona odigrana u pripremama! skoro svaki dan su igraci imali i trening i tekmu i stim noge budu drama teske kad se izadje na teren! ko je god imalo ozbiljnije ikad trenirao fudbal zna o cemu pricam! sa dobrom restituacijom sad poslje danasnje tekme moglo bi ovo puno bolje izgledat kad pocnu zvanicne tekme! normalno ako im ibro i strucni stab laganim treninzima u ovim preostalim danima pred pocetak sezone vrate punu energiju!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 feb 2013, 14:52

zna li neko rezultat utakmice?

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 20 feb 2013, 14:58

AlemC85 je napisao/la:zna li neko rezultat utakmice?
koliko sam ja čuo 0:0 :D

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 20 feb 2013, 15:01

kad su poceli?

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 20 feb 2013, 15:19

Nekada u prošlosti čini mi se da smo igrali s ovim Grbaljima prijateljsku, tad' je bilo 2:3 za njih...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 20 feb 2013, 16:33

Grbalj – Velež 0:0 (prekid u 85. minuti)

Fudbaleri Veleža svoju posljednju pripremnu utakmicu u Crnoj Gori nažalost nisu uspijeli dovršiti do kraja. U 85. minuti igrač Grblja grubo je nasrnuo na Hebibovića, pri čemu je fudbaler Veleža pretrpio direktan udarac šakom u bradu i završio na travi. U tom trenutku došlo je do koškanja igrača na terenu, a sudija je odsvirao kraj utakmice. Prekršaju nad igračem Veleža prethodilo je koškanje dvojice fudbalera, a epilog je zadržavanje Hebibovića na pregledu u Domu zdravlja u Budvi.

Tokom cijelog susreta Velež je bio dominatnija ekipa na terenu, a odlične prilike propustili su Vidić i Vladavić. U današnjem susretu, za razliku od prethodnih mečeva, stručni štab nije previše rotirao igrače. Nastupili su : Bobić, Hebibović, Merzić, Letić, Kodro, Zvonić, Šišić (od 17. Pliska), Vladavić, Vidić (od 60. Ćemalović), Okić.

U ranoj fazi utakmice zbog povrede igru je morao napustiti i vezista Aldin Šišić.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.