uhhhh,dje me nadje(ali gledao sam ovo i ranije)razbio sam radio kada je Djurovic dao gol u zadnjoj minuti i izjednacili rezultat

,prokockali 0:2 + penal,dobro se sjecam ove utakmice,pratio sam radio prenos i znam tacno sa kim sam sluso i gdje(ko da je juce bilo)
Samo sta je najbolje viditi sa ovog videa.Pored toga da je bilo samo

30 000 gledalaca na utakmici,lijepo je vidjeti posteno(i hrabro) sudjenje sudije Roganovica(iz tada Titograda).Smjelost je bilo velikoj C.Zvezdi suditi penal u sred BG kod rezultata 0:2 i plus sto taj prekrsaj nije bio toliko ocigledan za penala(mogao je ciste duse i da ne dosudi niko se ne bi bunio).Ovakve sudije hocu da vidim i u nasoj PL .
P.S.Tada je velez bio veliki klub,ali i CZ isto tako jos veci,to jest bila je u rangu danasnjih najvecih klubova u Evropi.Danas ni Velez ni CZ a ni ostali klubovi bivse YU(sem mozda Maribora) nisu ni sjena onih klubova kakvi su nekad bili.(najvise zbog ekonomske situacije ali i zbog bezvlasca i korupcije)
FORZA VELEZ[/quote]
Meni jos u glavi poster iz Tempa(onaj u sredini), Kodro,Kajtaz,Tuce!!!
Ako se sjecas mozda jel to iste godine ili nesto kasnije!!![/quote]
nema novina tada koji nisu izdavali postere Velezovih igraca,uglavnom navalnog trija pod nazivom YU-KA-TU Juric-Kajtaz-Tuce (prije je bio poznatiji trio kao sto vjerovatno znas BMW)Ovo sto si ti naveo Kodro-Kajtaz-Tuce (ja se ne sjecam)vjerovatno si ti malo pomjeso pa si ubacio Kodru umjesto P.Jurica jer su vecinom bili posteri YU-KA-TU trio

.Tuce je poslije ove utakmice izasao na prvoj strani dosta BG novina(u ovome plavom zvezdinom dresu)gdje su ga novinari odmah bili "preselili" u CZ.Velez na ovoj utakmici i prvi i posljednji put nastupo u plavim dresovioma(koliko ja znam i sjecam se)[/quote]
U pravu si P.Juric!!Hvala na ispravci!!!