Pa ti dovodi onda "pojačanja" iz propale crnogorske druge lige pa kad nam uvali Craovia petardu bit ce Zekiću neznalico, odlazi itd... Ako ništa treba pojačati ekipu bar sa 2-3 jaka igrača iz HNL da se ne brukamo u Evropi pred 25.000 gledalaca na KoševuAnex je napisao/la: ↑25 jun 2025, 09:43Da boga dovedemo bili bi trećiLecler je napisao/la: ↑25 jun 2025, 09:10Jest dovoljno za trećeg mjestaboki86 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 09:06Ma ovaj momak je doveden za rotacije, ne znam sada koliko ce stvarno dobiti prilike da igra.
Helem na stoperima imamo paskaleva, jovica, rumuna, mujkica, ovog mrcu i (gojkovic). S tim da kod zekica su i unusic i beganovic “glumili” stopere, nadam se da nece vise. Sasvim dovoljno za rotacije.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zamisli dovedes kao Rijeka koja je sampion nekakvog Sijarica iz 3 lige Njemacke ili iz Motreala nekog igraca haha
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ziv ti bio meni brate ali se kod njih zna ko vodu nosi, da ne govorim o rezultatima u ligi sa dinamom, hajdukom i osijekom.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 10:07Zamisli dovedes kao Rijeka koja je sampion nekakvog Sijarica iz 3 lige Njemacke ili iz Motreala nekog igraca haha
-
- Kontakt:
Slazem se ja sa tobom,ljudi prodaju sve zivo i dovedu anonimuse koji se odma uklope i pariraju svima sto je fascinantno.ErosViverosViv je napisao/la: ↑25 jun 2025, 10:10Ziv ti bio meni brate ali se kod njih zna ko vodu nosi, da ne govorim o rezultatima u ligi sa dinamom, hajdukom i osijekom.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 10:07Zamisli dovedes kao Rijeka koja je sampion nekakvog Sijarica iz 3 lige Njemacke ili iz Motreala nekog igraca haha
Pratimo igrače za koje stvarno vjerujemo da mogu biti pojačanje. Svaki dobar igrač je dobrodošao, zdrava konkurencija je važna. U junu je najteže dovesti igrače, svi kalkuliraju i traže najbolje za sebe. Ako se igrač ne vidi u Rijeci bolje da ne dolazi. Nije stvar uvijek u ugovoru i uvjetima, pokazalo se lani da igrači željni uspjeha ponekad puno više vrijede, rekao je Darko Raić Sudar.
Ovo je tesko nasim ublehama da shvate,kontaju da je ovo video igra pa dovedes koga hoces.
- belosevic23
- Kontakt:
sve dok si prvi na tabeli ta pojačanja imaju logike, a kad si treći na tabeli sa 20b zaostatka nijedno pojačanje nema logikemosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 10:07Zamisli dovedes kao Rijeka koja je sampion nekakvog Sijarica iz 3 lige Njemacke ili iz Motreala nekog igraca haha
Ma ja,doći će neko ko bilo šta vrijedi u ovu žabokrečinu da mu Kvržić i slični završavaju karijeru a Halkići i Kazlagići cerekaju u facu,bolje im je u Celju,Varaždinu ili bilo gdje
-
- Kontakt:
Sva sreca pa imamo oci i vidimo sta se svira,bolio bi da vidim tog madzionicara koji moze da vrati ekipu poslije toga i bude u borbi za titulu. Kad se vec prica o svemu,vode price o nekakvom titulama kojih nece biti narednih 5 godina mozda i 15 jer ce ovaj ostati dozivotno,treba spomenuti da Borcu nije sviran ni jedan penal ili crveni,da imaju mozda 40 puta manje zitih ili faulova od nas itd itdbelosevic23 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 10:13sve dok si prvi na tabeli ta pojačanja imaju logike, a kad si treći na tabeli sa 20b zaostatka nijedno pojačanje nema logikemosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 10:07Zamisli dovedes kao Rijeka koja je sampion nekakvog Sijarica iz 3 lige Njemacke ili iz Motreala nekog igraca haha
-
- Kontakt:
Naravno da im je bolje,zato Bubanja hoce po svaku cijenu da ode jer nece da se izivljavaju nekakvi debili na njemu bez da smije da progovori,mada nije jedini,svi ce radje otici bilo gdje nego ovdje igrat. Liga iz koje se bjezi bilo gdje cim se ukaze prilika,zivimo u najadnijoj drzavi,igramo najgoru i najkorumpiraniju ligu i onda se neko cudi sto nema pojacanja,prave se nekakve analizeAnex je napisao/la: ↑25 jun 2025, 10:15Ma ja,doći će neko ko bilo šta vrijedi u ovu žabokrečinu da mu Kvržić i slični završavaju karijeru a Halkići i Kazlagići cerekaju u facu,bolje im je u Celju,Varaždinu ili bilo gdje

- Shategabri
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 23:41GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 jun 2025, 23:30Jedva čekam da vas krenu piišati anonimusi, biće kao i sa Đorđevićem, Jovićem, malog Ristića omalovažavali od samog potpisa itd. Jattu zayebavali da se ganjao s lavovima, Mujkića malog da ga stari gura i da veze nema. Seljadija i nije navikla na drugačije, ne do bog podržati momka i zaželiti mu dobrodošlicu. Zamisli reakcije momka kad uđe na komentare, a tamo neke hablečine pišu svašta, a ne znaju deset igrača nabrojati.
Barca dovela Fayea iz Kustošije sunce ti poljubim, iz treće lige Hrvatske, pa najnormalnije se poželi sreća. Ebo li vas Tino Sven Sušići, Vrančići, Ikande i slični kapitalci. Ebem onoga i ko izmisli tu riječ..
Sretno momčino!![]()
![]()
samo ovu stoku na kraju lincovati i ignorisati piskaranje njihovo odnosno pisanje uz vjetar.
isti ti sutra dodju

ovo je sve go debil... prvi pljuju pa dodju lizati.. inace prizma i stanja nacije, fukare i bijednici.. ovi normalni su u manjini.
ps: jos gore je sto svake godine isto gledamo eto najsvjeziji primjer su Jovic, Djordjevic i ono opet ko sivonja zapelo.. Umjesto da malo radi sebe, svoje licnosti, digniteta, razmisli stane , iskulira ono opet isto kravlje ludilo fura i onda ce nestati par mjeseci...
bezveze kako ulazim na ovaj pdf stvaram netrepeljivost prema nasim navijacima.. ovih ovdje par su dno septicke jame naserem vam se u stau i dobro naguram nogom
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
sa ovim pojacanjima samo je pitanje koliko cemo za prvim bodova zaostajati
-
- Kontakt:
Grob te **** kolko uzdižu Mujkića i Jovića ko da su ne znam ti kakve vedete,a ne prosječni igrači najgore lige na svijetu.
Zato bošnjo i ne može naprijed,tapkaj u mjestu 20 godina i naslađuj se da je željezničar iza tebe.
Halo mamlazi jedino Real sa Koševa se ofira po Evropi uprkos silnim milonima i invsticijama zarad tih strašnih pojačanja na koja ne smiješ riječi reči.
Zato bošnjo i ne može naprijed,tapkaj u mjestu 20 godina i naslađuj se da je željezničar iza tebe.
Halo mamlazi jedino Real sa Koševa se ofira po Evropi uprkos silnim milonima i invsticijama zarad tih strašnih pojačanja na koja ne smiješ riječi reči.
- Varijantas8
- Kontakt:
Manje nego što si ti zaostao u razvoju.EastMadness je napisao/la: ↑25 jun 2025, 10:51sa ovim pojacanjima samo je pitanje koliko cemo za prvim bodova zaostajati
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
virto ti brata napravioEastMadness je napisao/la: ↑25 jun 2025, 10:51sa ovim pojacanjima samo je pitanje koliko cemo za prvim bodova zaostajati
- 1 9 4 6 -
Iluzorno je porediti hrvatsku ligu, mada smo i mi na tom putu. Hrvatska liga je jedna od najsmjesnijih liga u takmicarskom smislu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑25 jun 2025, 10:10Ziv ti bio meni brate ali se kod njih zna ko vodu nosi, da ne govorim o rezultatima u ligi sa dinamom, hajdukom i osijekom.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 10:07Zamisli dovedes kao Rijeka koja je sampion nekakvog Sijarica iz 3 lige Njemacke ili iz Motreala nekog igraca haha
Kako je bgt rijeka konkurentna, ljudi bili 2 puta prvaci u zadnjih 25 godina, a hajduk citavih 3 puta. E svaka im cast na konkurentnosti

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
mamlaze, bas radi tebe i slicnih tebi tapkamo u mjestu.. puni sebi i umisljeni likovi, a veze o zivotu nemaju.. Bitno je da kritikuju sa visine, ono sanerski sta ba tiii, i slicne fore. Strpljenje,vrijeme ne postoji.. Za tvoju i slicne duse se dovode tino sven susici i avdije vrsajevici.. ali hajd i to, nego kad vas popljuvani propisno poseru i ispisaju se i dalje ne prihvatate da ste pogrijesili nego ko pjan plota se drzite..SamoDaKazeem je napisao/la: ↑25 jun 2025, 10:52Grob te **** kolko uzdižu Mujkića i Jovića ko da su ne znam ti kakve vedete,a ne prosječni igrači najgore lige na svijetu.
ti i slicni tebi ste kancer ovog kluba...
znas kad je covjek glup, kad dozvoli da mu se ista greska ponavlja. Ehh pored toga sto ste glupi, mnogo ste i bezobrazni jer isto prosle godine bi, pa eto iako nisu jovic i mujkic vise od prosjecnog igraca najgore lige na svijetu, opet su te iskenjali po glupoj glavi a i dalje se lekcija nije naucila nego podlo se koprcas.. suti, reci pogijresio sam izletio. necu vise.

- 1 9 4 6 -
Nemoj mu ziv bio odgovarati, samo na ignoreLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jun 2025, 10:59mamlaze, bas radi tebe i slicnih tebi tapkamo u mjestu.. puni sebi i umisljeni likovi, a veze o zivotu nemaju.. Bitno je da kritikuju sa visine, ono sanerski sta ba tiii, i slicne fore. Strpljenje,vrijeme ne postoji.. Za tvoju i slicne duse se dovode tino sven susici i avdije vrsajevici.. ali hajd i to, nego kad vas popljuvani propisno poseru i ispisaju se i dalje ne prihvatate da ste pogrijesili nego ko pjan plota se drzite..SamoDaKazeem je napisao/la: ↑25 jun 2025, 10:52Grob te **** kolko uzdižu Mujkića i Jovića ko da su ne znam ti kakve vedete,a ne prosječni igrači najgore lige na svijetu.
ti i slicni tebi ste kancer ovog kluba...
znas kad je covjek glup, kad dozvoli da mu se ista greska ponavlja. Ehh pored toga sto ste glupi, mnogo ste i bezobrazni jer isto prosle godine bi, pa eto iako nisu jovic i mujkic vise od prosjecnog igraca najgore lige na svijetu, opet su te iskenjali po glupoj glavi a i dalje se lekcija nije naucila nego podlo se koprcas.. suti, reci pogijresio sam izletio. necu vise.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najjace kad uposlenici kluba pisu na forumu, maaaa samooo neeemoj na mirvuuuu baaaaaaa
stoko sta ste pisali za horde

stoko sta ste pisali za horde

Navijačima i simpatizerima drugih klubova koji prljaju i truju ovu temu yebemo milu majku
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, misstianopenaldo, SamoDaKazeem i 62 gosta.