FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
46
28%

Ukupno glasova: 166

keli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keli » 25 jun 2025, 01:13

strahmeipomisliti je napisao/la:
25 jun 2025, 00:08
keli je napisao/la:
25 jun 2025, 00:05
Samo cu pljuvace zamoliti da mi napisu sve dolaske/odlaske Zrinjskog i Borca za sada ovo ljeto. Toliko.
Samo cu Kelija zamolit da mi napise bodove Borca i Zrinjskog u odnosu na Sarajevo,samo cu Kelija zamolit da mi napise uspjehe Borca i Zrinjskog zadnje 2 god u evropi,samo cu Kelija zamoliti da mi iznese koliko su to zaradili od transfera Borac i Zrinjski u odnosu na Sarajevo
Zrinjski dolasci:
Leo Mikic druga austrijska krilni napadac 1 gol
Mateo susic 35 godina a mi danas imaginarno ispljuvasmo Pjanica ko truhlu najveceg od 35 godina
Milan Sikanjic iz Laktasa
Tyler Burey iz Igmana konjica

Zrinjski odlasci:
Malekinusic sasvim solidan igrac
Tarik Ramic
Fran Topic odlicna sezona
I odlazak dva mladica Prskala i Sabljica

Borac dolasci:

Karlo Peric iz GOSKa
Gilermo Seeleverd iz trece spanske ko zna koje
Šerif Dijuf iz Vršca druga liga srbije
Domagoj Čulina iz Croatie Zmijavci druga hrvatska liga
Dusan Vrbic iz slobode uzice

Borac odlasci:

Nikola Pejovic
Boban Nikolov bitna karika prosle sezone
Gregor Bajde
Niko Datkovic
Aleksandar Subic
Bart Meijers udarni iz prvih 11
Nikola Grujic

I napusis se kare i ti i zrinjski i borac i 20 bodova. Jesu ovi igraci tih 20 bodova. Nit ces igrati grupe narednih 5 godina niti ces biti sampion narednih 5 godina. Yebo vas ta prica i spinovanje. Isti ti da je ovo prijelazni rok od FK Sarajevo bi pao u nesvijest da su nam ovo pojacanja. A vjerovatno si plava fekalija i ti i jos par ovih spinera na temi EastMadness i ostala kompanija. ****.

tuitamo
Kontakt:

Post Postao/la tuitamo » 25 jun 2025, 01:55

au kako ste vi samo slagirani svi. Vama da dodje Lamine Yamal II. (drugi za ove koje ne znaju) iz FK Rogatica, pljuvali biste ga sve dok se ne pokaze na terenu. Prosle sezone je isto bilo; pljuje se ovaj onaj, a na kraju taj ovaj i onaj najbolji. Odstupite od igraca slobodno, pljujte po rezultatima, na to ste navikli :wave:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 jun 2025, 02:17

Sadasnji SPORTSKI DIREKTOR radi fenomenalan posao.

Zoran Zekic
Jovic
Djordjevic
Unusic
Turkes
Ristic
Jatta
Paskalev
Gojkovic
Rockov
Butic
Lulic
Pavicic
Bubanja
Mujkic

Raskinut ugovor jos nikom nije, mozda jedino Julardzija i durakovic, znaci od svog skarta koje je doveo sd kad he fedja bio trener pa mirza pa ibricic, ako nisu mogli igrat kod nas nadjena im je pozajmica il dvojna registracija.

Nijedan igrac koji je doveden nije bio bez minutaze i uloge a pri tom je ispostovao Mehmedovica i krdzalica pa i mustafica poprilicno.

Da se reci da su Turkes rockov i unusic podbacili posebno Rockov koji je doveden da bude prvi golman al sve u svemu top. Takodje PRODUZEN JE UGOVOR GULIJASHVILIJU, prodat Nidal Celik za 2,5 m€ a i pored toga imamo igraca u21 koji ima preko 30 utakmica i koji je medju 4-5 najbolji igraca lige (MUJKIC) a i pored njuga krdzalic mehmedovic 2 ica golmana plus tiro nurkivic koso.

Ovo niko u pl bh nema..

Pavicic i Lulic jesu otisli i mozda ode Gulisa, i to jesu standardni igraci al da se nelazemo Lulic nije bio pljacka koju nemozemo nadomjestit. Pavicic jeste dobar igrac vidi se da ima iskustvo i kretnja al nije to igrac kao sto je bio jajalo ili said vol 1. Gulijashvili mozda i neode al ako i ode Mlinaric moze zacepit njegovu poziciju ili keremeh a da butic il renan igraju laznu 9tku po potrebi..

Tako nakon ovih prelazni rokova mozemo zakljucit da SD zna svoj posao. E sad ovaj i CG nevjerujem da je podpisan bez ikakve analize e sad za koju rolu je on doveden za prvih 11 za dvojno (b tim) za samo da pokrpa rupe za nesto drugo to neznam.. al meni zvuci da je on tu taj 2gi rezervni stoper.

Gosk sloboda igman posusje imali su bar po 3 igraca u prvih 11 koji su bili slabi od ovog Pejovica, pa smo jedino protiv goska imali 3 od 3, al eto da kazem i posusje je 3/3 pokradeni smo al to su minimalne pobjede. Ista stvar borac zrinjski zeljo niko te ekipe nije unistio po 4-0 sve tri tekme..

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 25 jun 2025, 02:24

Nije se rodio ko je pitaru ugodio. :wave:

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 25 jun 2025, 02:25

keli je napisao/la:
25 jun 2025, 01:13
keli je napisao/la:
25 jun 2025, 00:05
Samo cu pljuvace zamoliti da mi napisu sve dolaske/odlaske Zrinjskog i Borca za sada ovo ljeto. Toliko.
Samo cu Kelija zamolit da mi napise bodove Borca i Zrinjskog u odnosu na Sarajevo,samo cu Kelija zamolit da mi napise uspjehe Borca i Zrinjskog zadnje 2 god u evropi,samo cu Kelija zamoliti da mi iznese koliko su to zaradili od transfera Borac i Zrinjski u odnosu na Sarajevo
Zrinjski dolasci:
Mateo susic 35 godina a mi danas imaginarno ispljuvasmo Pjanica ko truhlu najveceg od 35 godina

Zrinjski odlasci:
Tarik Ramic

Borac dolasci:

Karlo Peric iz GOSKa

Borac odlasci:

Nikola Pejovic
Gregor Bajde
Niko Datkovic
Aleksandar Subic
Nikola Grujic

I napusis se kare i ti i zrinjski i borac i 20 bodova. Jesu ovi igraci tih 20 bodova. Nit ces igrati grupe narednih 5 godina niti ces biti sampion narednih 5 godina. Yebo vas ta prica i spinovanje. Isti ti da je ovo prijelazni rok od FK Sarajevo bi pao u nesvijest da su nam ovo pojacanja. A vjerovatno si plava fekalija i ti i jos par ovih spinera na temi EastMadness i ostala kompanija. ****.
Ne znam samo odakle ti volja da ovakvim likovima uopće objašnjavaš bilo šta.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 25 jun 2025, 06:07

Lucas je napisao/la:
24 jun 2025, 23:19
Evo, Samir Zeljković slobodan igrac. Nek vrate momka, dobijes kvalitetnog igraca za dvije pozicije.
Opet se historicar upalio.
Jbt Zeljkovic, obicna qrina !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 25 jun 2025, 06:31

mirzatele je napisao/la:
25 jun 2025, 00:17
GalileoGalilei je napisao/la:
25 jun 2025, 00:11
mirzatele je napisao/la:
25 jun 2025, 00:03

Sve igračine što si nabrojao, i Jatta i Ristic, Jovic, zaboravio si tvog Butića što si najavljivao da ce prepišati ligu :urnebes: :urnebes:
Kako završismo 20 bodova od titule sa takvim dream teamom :mrgreen:
E jesi i glup, nema šta...
Znaš ti zbog čega smo završili s tim zaostatkom klošaru.
bem ti rusta ofucanu
Sudije, Vico ko i Zrinjskom :mrgreen:

Bez spoilera ti yebem seku i mamu.
Mojne to psovati,nije red. Opsuj mu Sabrinu :mrgreen: To ce ga vise zaboliti :mrgreen: Iz Sabrininog supka je izgmizao da prdi po forumu :mrgreen:

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 25 jun 2025, 06:58

Dobar je napisao/la:
24 jun 2025, 23:39
SamoDaKazeem je napisao/la:
24 jun 2025, 23:33
Tako se pričalo i za Matanovića.Najperspektivniji igrač lige, pratili ga ,preporuke vako nako kad ono provala teška.Još ovdje raju napadali ,kad se pisalo da je ublehaš.
Pa mora se i fulit ljudino nemozes vazda ubost sa igračem hiljadu faktora utice hoce li uspjeti, malo koji klub ubode sa svakim igračem ili vecinom. Al kod nas sve pljuje nista nevalja.
Buraz sa igračima se ne fula, odnosno male su šanse da fulaš sa nekim ko ima nešto iza sebe.Fula se sa ekspermentima,a mi fulamo od 10 sa 9 takvih.I nije problem ako to radiš u pojedinačnim slučajevima,nama je to baza.
Navučemo svaki prelazni rok kamion ublehaša pa ih dogodine tjeramo.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 25 jun 2025, 07:02

GalileoGalilei je napisao/la:
24 jun 2025, 23:40
SamoDaKazeem je napisao/la:
24 jun 2025, 23:33
Tako se pričalo i za Matanovića.Najperspektivniji igrač lige, pratili ga ,preporuke vako nako kad ono provala teška.Još ovdje raju napadali ,kad se pisalo da je ublehaš.
Znači na osnovu Matanovića se zasnivaju zaključci i za sve ostale. Inače, svi su igrači isti, isto se adaptiraju, ista im formacija i trener leži itd.
Zasniva se na osnovu svih igrača koje smo mi u zadnjoj deceniji doveli iz Crne Gore.Eto ti mi reci sa koliko njih smo uboli?
Sarajevo ne treba eksperimentisati, Sarajevo se treba pojačavati sa isprofilisanim igračima,osim sa ovakvim kao što je Jata.
Dovedeš momka u akademiju ako misliš da je potencijal ili ga posudiš pa lagano.Ali da ti od 5 pojačanja 4 budu more bit bidne je smijšna transfer politika.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jun 2025, 08:52

Eno Zekicev najdraži igrač otpisan u Dinamu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 25 jun 2025, 09:01

AVNOJ je napisao/la:
25 jun 2025, 02:25
keli je napisao/la:
25 jun 2025, 01:13

Zrinjski dolasci:

Zrinjski odlasci:
Tarik Ramic

Borac dolasci:

Karlo Peric iz GOSKa

Borac odlasci:

Nikola Pejovic
Gregor Bajde
Niko Datkovic
Aleksandar Subic
Nikola Grujic

Ne znam samo odakle ti volja da ovakvim likovima uopće objašnjavaš bilo šta.
Nekima je nemoguće objasniti, da je snijeg bijel, zato je izlišno to raditi.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 jun 2025, 09:03

bockaj na lijevoj strani...uh. ako imamlo ima elana, da pokaze da moze jos uvijek, treba ga dovesti na posudbu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 25 jun 2025, 09:06

Ma ovaj momak je doveden za rotacije, ne znam sada koliko ce stvarno dobiti prilike da igra.
Helem na stoperima imamo paskaleva, jovica, rumuna, mujkica, ovog mrcu i (gojkovic). S tim da kod zekica su i unusic i beganovic “glumili” stopere, nadam se da nece vise. Sasvim dovoljno za rotacije.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 jun 2025, 09:10

boki86 je napisao/la:
25 jun 2025, 09:06
Ma ovaj momak je doveden za rotacije, ne znam sada koliko ce stvarno dobiti prilike da igra.
Helem na stoperima imamo paskaleva, jovica, rumuna, mujkica, ovog mrcu i (gojkovic). S tim da kod zekica su i unusic i beganovic “glumili” stopere, nadam se da nece vise. Sasvim dovoljno za rotacije.
Jest dovoljno za trećeg mjesta
ISTINA ZA VEDRANA!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 jun 2025, 09:12

Samo mi je drago što je na 3 godine potpisan, da nam ga ne može niko uzeti.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 25 jun 2025, 09:20

Zar ovdje nije bila prica neki dan da ne treba trošiti pare na skupe igrače jer ne možemo biti šampioni zbog Vice? Šta se sad problem, može li vam iko ugoditi?

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 25 jun 2025, 09:21

mirzatele je napisao/la:
25 jun 2025, 09:12
Samo mi je drago što je na 3 godine potpisan, da nam ga ne može niko uzeti.
samo sa gulijem u paketu :njanjanja:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 jun 2025, 09:21

skoJaa je napisao/la:
25 jun 2025, 09:20
Zar ovdje nije bila prica neki dan da ne treba trošiti pare na skupe igrače jer ne možemo biti šampioni zbog Vice? Šta se sad problem, može li vam iko ugoditi?
Nemamo svi isto mišljenje
ISTINA ZA VEDRANA!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 jun 2025, 09:22

jurisicduska je napisao/la:
25 jun 2025, 08:52
Eno Zekicev najdraži igrač otpisan u Dinamu.
Ta dalabu je otpisan godinama evo. Ljudi pokusavaju da se rijese najvecih plata,najskupljih igraca Mae,Bockaj,Ibanez kojeg su platili 2.5 mil,Kanga 2 mil to su promasaji a ne ovo sto se dzaba dovede pa forumske ublehe pisu da su promasaji. Zamisli nas da platis ovog Ibaneza,Kangu,Maea ove pare i da ti nakon jedne sezone tj odma sjede na trib8nama i gledas da ih se rijesis :rol: kakve bi romane ovdje citali to bi bio show program.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 25 jun 2025, 09:43

Lecler je napisao/la:
25 jun 2025, 09:10
boki86 je napisao/la:
25 jun 2025, 09:06
Jest dovoljno za trećeg mjesta
Da boga dovedemo bili bi treći

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Beli98, boki86, Google Adsense [Bot], kanarinac, keli, OzmoodPinglewood, Pena, Rule_hz i 54 gosta.