Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

anonymousHD
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la anonymousHD » 09 jul 2011, 18:51

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... -za-Teveza" onclick="window.open(this.href);return false;

upade sa stolice... :D

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 09 jul 2011, 19:49

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 jul 2011, 19:51

anonymousHD je napisao/la:http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... -za-Teveza

:lol: :lol: :lol: svašta
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 09 jul 2011, 19:52

ek0 je napisao/la:Ne bude li mjesta u prvoj postavi za Marcela i Di Mariu reci cu zbogom Svetom klubu sve dok na izlaznim vratima ili u grobu ne vidim Pereza i Mourinha. Ovo sto se radi igracima zadnjih godina je sramota. Koliko jadan moras biti pa sutnuti Higuaina, momka koji se tek vratio nakon teske povrede ili Benzemu koji se trudio kao niko i na se uzdigao iznad i pokazao da je odlican napadac. Koliko jadan moras biti pa staviti na transfer listu Leona i Canalesa, igrace koji nisu zajedno skupili ni pola sata na terenu. Dobivali su priliku toliko da mozda dobar postotak navijaca i "navijaca" Reala ne zna ni kako izgledaju. Ne treba ni spominjati da su sva cetvorica pobrojanih ne mladi, nego izuzetno mladi igraci. Istina, ovo su vecinom nagadjanja novinara (bar sto se tice Pipite i Benza), ali ja sam uvjeren da Perezu nebi bio nikakav problem da ih sutne. O Lassu da i ne pricam, covjek koji se prosle sezone mozda i najvise trudio sada ocekuje pedalu jer nema mjesta pored balvana Khedire i Alonsa koji je brat bratu vecinu sezone "sfuserio", ali to se ne govori jer je on Xabi Alonso.
Svaka cast za ovaj post,ali samo se neslazem za xabi alonsa
Visca el Barça ! Mes que un club !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 09 jul 2011, 20:04

ek0 je napisao/la:Ne bude li mjesta u prvoj postavi za Marcela i Di Mariu reci cu zbogom Svetom klubu sve dok na izlaznim vratima ili u grobu ne vidim Pereza i Mourinha. Ovo sto se radi igracima zadnjih godina je sramota. Koliko jadan moras biti pa sutnuti Higuaina, momka koji se tek vratio nakon teske povrede ili Benzemu koji se trudio kao niko i na se uzdigao iznad i pokazao da je odlican napadac. Koliko jadan moras biti pa staviti na transfer listu Leona i Canalesa, igrace koji nisu zajedno skupili ni pola sata na terenu. Dobivali su priliku toliko da mozda dobar postotak navijaca i "navijaca" Reala ne zna ni kako izgledaju. Ne treba ni spominjati da su sva cetvorica pobrojanih ne mladi, nego izuzetno mladi igraci. Istina, ovo su vecinom nagadjanja novinara (bar sto se tice Pipite i Benza), ali ja sam uvjeren da Perezu nebi bio nikakav problem da ih sutne. O Lassu da i ne pricam, covjek koji se prosle sezone mozda i najvise trudio sada ocekuje pedalu jer nema mjesta pored balvana Khedire i Alonsa koji je brat bratu vecinu sezone "sfuserio", ali to se ne govori jer je on Xabi Alonso.
Mediji puno utjecu na tebe, previse manipulisu, pazi se toga. Ja svakodnevno citam AS, Marcu i ostala Spanska sranja i po njima ispada da Real dovodi Neymara, Aguera, M'Villu, Nasrija, Cesca, Pastorea, Teveza i jos mnostvo drugih igraca. E sad, najgore je sto ima ljudi koji ima vjeruju pa svako malo dodje lik koji kaze "kako smo glupi, samo kupujemo itd." a od tih kupovina nista. Eto, neki dan se pojavi spekulacija da ce Jozo uzet kapitensku Ikeru a ti si to odmah uzeo zdravo za gotovo uprkos cinjenici da za to nema nikakvih osnova (a i sam Iker je to potvrdio). Dalje, ne znam uopce kako si dosao do zakljucka da bi neko mogao maketi Di Mariju iz prve postave, osim ako to umjesto Mourinha ne ucini sutra Campbell iz Kosta Rike jednim klizecim? Ista stvar i sa Marcelom, Marcelo ce igrati sve do onog momenta kada Coentrao pokaze da je bolji (a ko zna hoce li uopce to pokazati).

Dalje, Pedro Leon je dobio priliku i zajebo je svaku mogucu. Dios mio, Capello Wallcotta nije poveo na SP samo zbog neke bezvezne utakmice sa Tunguzijom jer nije postovao takticke zamisli trenera, sta ocekujes od Leona koji se tuce sa suigracima, koji nema pojma sta je Real Madrid i kojemu je disciplina strana rijec, da ostane? Canales? On je sam sebe zajebo sto nije ostao u Racingu ili u januaru trazio kakvu posudbu, zna i budala da nema mjesta za njega pored svih igraca koje imamo u timu, a dobijao je priliku. Sto se tice Benza i Higuaina, druze dramatizujes, nijedan ni drugi nece otici i koja god se vrijest spomene u svezi sa njihovim odlascima je laz, ajde ukljuci malo klikere pa prokontaj sta ce biti ako prodamo jednog od njih? Ostajemo na jednom napadacu!

Sto se Lassa tice, tu se slazem, nema sta, Khedira jest malo inteligentniji od njega, ali je ipak Lass bolji i mislim da ce biti nepravedno prodan (ne putuje sa ostatkom tima u LA). Xabi? Dobro si, samo je bezveze drugi kapiten Spanije, redovni clan i starter iste koji igra samo na ime.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 jul 2011, 20:43

messilla je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... -za-Teveza

:lol: :lol: :lol: svašta
Opet neka "zajebancija na koju nasjedaju naivni" ili neznaju sta hoce ???
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 09 jul 2011, 20:49

bparena je napisao/la:
Opet neka "zajebancija na koju nasjedaju naivni" ili neznaju sta hoce ???
ne znaju*
PA Tevez zeli ici iz Citya a svaki igrac koji zeli ici iz nekog kluba je povezan s kim? s Real Madridom naravno,isto kao sto su povezivali Pastorea i ja mislim jos povezuju

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 jul 2011, 20:50

Otpisani Diarra, Leon i Drenthe

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 09 jul 2011, 21:07

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 jul 2011, 22:49

Koji seminarski ovaj napisa - tacku na "i" izanaliziro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jul 2011, 23:38

Slažem se sa @ek0m Xabi teško da pravi neku veliku razliku barem u zadnjih godinu dana imao je dobru prvu sezonu
Druga stvar zašto dovoditi Aguera,Neymara ili nekog trećeg napadača za velike pare kada imamo dvojicu boljih napadača i imali smo 3. odličnog(Manolita)kojem nije smetala klupa,a da i ne zaboravimo "veliku nadu" Moratu i sad je velika nada,ali najvjerovatnije Getafea :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 jul 2011, 00:46

Vidim Juventini nisu objavili na svojoj temi, pa evo... Fabio Cannavaro zakljucio je svoju karijeru, sa Realom je osvojio dvije Primere i jedan Spanjolski Superkup, te postao jedan od rijetkih stopera koji su dobili Zlatnu loptu. Adios Fabio!

slika

[youtube][/youtube]

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 10 jul 2011, 01:16

Jesul ga ikad sastrugali sa stative :D
[youtube][/youtube]
Don't hate what you don't understand.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 jul 2011, 01:20

Mislim da nije jedan od rijetkih, vec jedini stoper koji je dobio Zlatnu loptu

interesantno da je objavio kraj karijere tacno 5 godina nakon sto je kao kapiten osvojio SP sa Italijom
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 10 jul 2011, 09:36

Portillo je napisao/la:Vidim Juventini nisu objavili na svojoj temi, pa evo... Fabio Cannavaro zakljucio je svoju karijeru, sa Realom je osvojio dvije Primere i jedan Spanjolski Superkup, te postao jedan od rijetkih stopera koji su dobili Zlatnu loptu. Adios Fabio!

slika

[youtube][/youtube]
Juventini su obajvili na svojoj temi ,al ti nisi vidio ;)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 jul 2011, 13:09

xaviesta je napisao/la:Jesul ga ikad sastrugali sa stative :D
[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:
Zato je sad meteoropata :D

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 jul 2011, 15:06

[youtube][/youtube]

Jesul' ovdje Rajzigera ikad otpetljali iz mreze?

Raul mata calla al Camp Nou :lol: ššššš

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 jul 2011, 15:27

A ovo je najbolji gol otkako ja pratim klasike:
[youtube][/youtube]
Jebote, zamal' mrezu ne probi :D. Jes' da smo te sezone zavrsili na petom mjestu i da smo zijanili od Zaragoze 5-1 na Bernabeuu, ali 3-0 nad Barcom... :D I Liga prvaka naravno. 8-)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 jul 2011, 16:32

Ove sezone istjece nam ugovor sa adidasom koji nam godisnje placa 40 miliona eura, zadnji ugovor je potpisan u eri Calderona kada su dresove nosili Robinho, Ruud, Raul, Cannavaro... dok su sada pregovori u tjeku i kako pise DC, po novom ugovoru trebali bi dobivati 60 miliona eura godisnje. :D

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 10 jul 2011, 16:38

mislim da je konacno vrijeme da se prebacimo sa adidasa,na LEGEU :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []