FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kada pogledate postove na njihovom forumu, Sarajlijice su krive za sve što im se dešava,
drago mi je da će Olimpik i Čelik imati još jednog rivala u borbi za opstanak,
jer lijepše je de oni ostanu nego neke seoske ekipe.
Čala je dobio 15 dana do prave utakmice, prokleto gostovanje kod Širokog,
red je da ih tamo poćnemo dobivati.
tri ekipe će se boriti za vrh i titule ostale neka se trude,
Široki poslije odlasaka generala, polako gubi kompas
Zato sto mi nismo ko oni da zavisimo i da se raspadamo ako ode Selimovic Tan Kusturica il neko drugi,zato jer smo ime za njih,kad se sjetim zbog jedne dobre sezone kad su provocirali ko da nas terorisu godinama,vazda su bili i ostali mali klub po svemuAmca007 je napisao/la:Smijali se nasoj muci sad su pravi qrci. Jos jedan istinski neprijatelj Sarajeva je u silaznoj putanji. Upravo je FK Sloboda zajedno sa svojim presjednikom Husicem kriva sto su nam se pomutili redovi, ali smo na kraju mi izasli jaci. U nedelju svi na Kosevo, jaka podrska, tri boda i povratak u sami vrh gdje nam je i mjesto.
Trebali su nam i kad smo pred gasenjem biki pa nisu k..... mrdnuli cast izuzetcima marke jedne ni jedan od njih nije dao a sad veliki kao legende pricaju pricu treba da su u klubu legende a ne sa strane ovi da se uhljebe sad kad se ima kesa,naravno ima izuzetakaLakoste je napisao/la:Bravo Cala, **** Jesice, Hurtice i ostale koji vole samo solde od Sarajeva. Trebaju nam nasi ljudi u i oko kluba.miky_hz je napisao/la:Slaviša Vukičević![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Nesto se pocelo raditi u Kampu. Sta, ne znam ...ali posto stanujem blizu istog citav dan gledam kamione pune zemlje kako izlaze iz kampa. Jutros oko 10h dolsa su 2 bagera i 10-tak radnika.

-
- Kontakt:
streetstyle je napisao/la:Nesto se pocelo raditi u Kampu. Sta, ne znam ...ali posto stanujem blizu istog citav dan gledam kamione pune zemlje kako izlaze iz kampa. Jutros oko 10h dolsa su 2 bagera i 10-tak radnika.![]()

Ako radi Sirbegovic onda znam sta je.

-
- Kontakt:
[quote="Lakoste"]Ako radi Sirbegovic onda znam sta je.
[/Raspitacu se kod zastitara na ulazu u Kamp. Ako budu nagodni da mi kazu , ja odmah postavljam.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Halali nam' Leone, ali neka si otišao, nismo te ni zaslužili kada dozvoljavamo šibicarima i klošarima da nam' vedre i oblače po klubu!zagorski je napisao/la:Benko o slucaju "piva":

-
- Kontakt:
Hajmo svi na njihovu temu pisati,red je pozdraviti sampioneEsport je napisao/la:Kada pogledate postove na njihovom forumu, Sarajlijice su krive za sve što im se dešava,

FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
FK Leotar postaje akcionarsko društvo!
Sta vi mislite na ovo?

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Prepisan naš statut, samo što se kod nas ne zovu dionice nego upravljačka prava i cijena je bila 1500 KM. Ne znam koliko zakon u RS-u dozvoljava takav način organizovanja kluba ali... Ništa novo.MCMXLVI je napisao/la:FK Leotar postaje akcionarsko društvo!
Sta vi mislite na ovo?
Ako je Zakon o Sportu na nivou BiH, postaće dionički ****, a ne društvo.
Ako je na nivou entiteta, onda stvarno ne znam šta može a šta ne može u RS-u.
Kod nas uglavnom sigurno ne može.
Ako je na nivou entiteta, onda stvarno ne znam šta može a šta ne može u RS-u.
Kod nas uglavnom sigurno ne može.
-
- Kontakt:
Nije tačno. Akcionarsko društvo je na srpskom jeziku ono što mi na bosanskom zovemo dioničko društvo i to je u odnosu na udruženje, sasvim drugi oblik privrednog društva. Možda su novinari pogrešno objasnili, ali ako su a.d. onda je to izlazak na berzu, trgovina dionicama (akcijama) itd.hilmo je napisao/la:Prepisan naš statut, samo što se kod nas ne zovu dionice nego upravljačka prava i cijena je bila 1500 KM. Ne znam koliko zakon u RS-u dozvoljava takav način organizovanja kluba ali... Ništa novo.MCMXLVI je napisao/la:FK Leotar postaje akcionarsko društvo!
Sta vi mislite na ovo?
Vijest od 29.12.2015
http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=182112
Moguće da su izglasali ovaj zakon, pa po ovom osnovu ide privatizacija, baš ću da potražim.Pred poslanicima u Narodnoj skupštini trebalo bi da se nađe u narednih 30 do 60 dana. Najznačajnija promjena odnosi se na mogućnost privatizacije sportskih kolektiva.
- Ono što treba naglasiti je da će doći do prestruktuiranja iz udruženja građana u privredna društva, međutim još uvijek je rano govoriti o tome da li će sve te promjene dovesti do poboljšanja stanja u klubovima - kaže Mirela Vujatović, portparolka Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.
MCMXLVI je napisao/la:FK Leotar postaje akcionarsko društvo!
Sta vi mislite na ovo?
Budale bolje da su se ko Sloboda organizovali,da neki krkan ulozi pobjedi Sarajevo i Zelju nista ne osvoji i raspadnu se.To je put kojim treba da se ide.Sto ce im ovo da budu stabilni ko Sarajevo ,da imaju redovne platw ,da imaju kamp,akademiju trofejeitd.itd.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
I da ih mlate dojucerasnji drugoligasi Meteleghe,Mladost...,da ne mogu dvije sezone zaredom dobiti derbi,da budu u centru afera,da za dvije godine promijene 9 trenera i 54 igraca,da tjeraju najboljeg igraca preko medija,da ne igraju Evropske utakmice nakon 7 godina,da im se rukovodstvo krije u misjoj rupi,da pistanu firma za uhljebljenje podobnih i rodbinski vezanih,da dovode menadzerske igrace sa kojima ce se taliti, da otjeraju publiku sa stadiona,itd.,itd.Majkl je napisao/la:MCMXLVI je napisao/la:FK Leotar postaje akcionarsko društvo!
Sta vi mislite na ovo?
Budale bolje da su se ko Sloboda organizovali,da neki krkan ulozi pobjedi Sarajevo i Zelju nista ne osvoji i raspadnu se.To je put kojim treba da se ide.Sto ce im ovo da budu stabilni ko Sarajevo ,da imaju redovne platw ,da imaju kamp,akademiju trofejeitd.itd.
Jah u pravi si majkl.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 14 sep 2016, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
De bolan nemoj dijete samarati argumentima, pusti ga nek se igra na temi!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma ovo je jos skracena verzija argumentacije,ali sta vrijedi pricati 'gluhome'joker90 je napisao/la:De bolan nemoj dijete samarati argumentima, pusti ga nek se igra na temi!

Da to nije od onih 5 milja što je Cimi dao, pa sad mažu oči i njemu i namastreetstyle je napisao/la:Nesto se pocelo raditi u Kampu. Sta, ne znam ...ali posto stanujem blizu istog citav dan gledam kamione pune zemlje kako izlaze iz kampa. Jutros oko 10h dolsa su 2 bagera i 10-tak radnika.![]()

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Prvi kontingent NIKE dresova stigao u Bordo Fan Shop, cijena 80KM za članove FK Sarajevo!
http://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/p ... ajevo/3369
http://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/p ... ajevo/3369
Sarajevo ljubavi moja.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bacamblende11, bordobijeli, bvsic, COYGBiH, Napapijri, Tatamata1946 i 58 gostiju.