FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 15 sep 2016, 15:09

Lik je napisao/la:
streetstyle je napisao/la:Nesto se pocelo raditi u Kampu. Sta, ne znam ...ali posto stanujem blizu istog citav dan gledam kamione pune zemlje kako izlaze iz kampa. Jutros oko 10h dolsa su 2 bagera i 10-tak radnika. :clap: :clap:
Da to nije od onih 5 milja što je Cimi dao, pa sad mažu oči i njemu i nama :evil:
:facepalm:
Kakav Lik :lol: :lol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 sep 2016, 15:42

Kaze ovaj celo zeljin dobar bod protiv mladosti , kod nas bi calu razapeli kad bi izjavio da ide na bod .

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 15 sep 2016, 15:59

sonpenn je napisao/la:Prvi kontingent NIKE dresova stigao u Bordo Fan Shop, cijena 80KM za članove FK Sarajevo!

http://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/p ... ajevo/3369
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :opaopa:
Mi smo Divovi !!!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 sep 2016, 16:03

sonpenn je napisao/la:Prvi kontingent NIKE dresova stigao u Bordo Fan Shop, cijena 80KM za članove FK Sarajevo!

http://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/p ... ajevo/3369
šta? SAMO 2 mjeseca poslije predstavljanja??? i to nema bordo dresa??? onog najnevažnijeg nama navijačima??? pa kome spomenik dići za ovo?
zaista :tokralju: :tokralju: :tokralju:

nismo vas vrijedni
Majkl je napisao/la:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :opaopa:
Mi smo Divovi !!!
Los Giganticos :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 sep 2016, 16:28

Lik je napisao/la:
streetstyle je napisao/la:Nesto se pocelo raditi u Kampu. Sta, ne znam ...ali posto stanujem blizu istog citav dan gledam kamione pune zemlje kako izlaze iz kampa. Jutros oko 10h dolsa su 2 bagera i 10-tak radnika. :clap: :clap:
Da to nije od onih 5 milja što je Cimi dao, pa sad mažu oči i njemu i nama :evil:
Za pet milja ne mERes par cijevi postaviti
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 15 sep 2016, 16:30

Sabinho je napisao/la:
Lik je napisao/la:
Za pet milja ne mERes par cijevi postaviti
Ma znam bolan zejebavam se, al dugo se čeka i odugovlači, a pravih informacija nema zašto je to tako.

@Zip opušteno šta se primaš.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 sep 2016, 16:37

Stvarno pretjerujete vise sa pljuvanjem, cak i dobre stvari kad se dese, ne moze proci, a da vam ne zasmeta nesto. Zasto nema bordo dresa necu, da ulazim u to, ali znam da smo NIKE-u mi kao FKS tako reci niko i nista, pa se je zato i cekalo ovoliko dugo, da stignu dresovi. Mozemo mi dobiti dres za dan, ali onda cemo se morati vratiti na Hadalja.

To sto nas je 99% protiv ove uprave i vodstva naseg kluba, ne znaci da nesmijemo pohvaliti neke dobre stvari koje se dese u moru slabih.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 15 sep 2016, 16:55

ElCartel11 je napisao/la:Stvarno pretjerujete vise sa pljuvanjem, cak i dobre stvari kad se dese, ne moze proci, a da vam ne zasmeta nesto. Zasto nema bordo dresa necu, da ulazim u to, ali znam da smo NIKE-u mi kao FKS tako reci niko i nista, pa se je zato i cekalo ovoliko dugo, da stignu dresovi. Mozemo mi dobiti dres za dan, ali onda cemo se morati vratiti na Hadalja.

To sto nas je 99% protiv ove uprave i vodstva naseg kluba, ne znaci da nesmijemo pohvaliti neke dobre stvari koje se dese u moru slabih.
I kad je Haadalj bio falilo je dresova, bordo dresa skoro da nikad nije bilo, a o veličinama da ne pričam. Vidjećemo kako će ovo biti sa NIKE-om.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 sep 2016, 17:24

ElCartel11 je napisao/la:Stvarno pretjerujete vise sa pljuvanjem, cak i dobre stvari kad se dese, ne moze proci, a da vam ne zasmeta nesto. Zasto nema bordo dresa necu, da ulazim u to, ali znam da smo NIKE-u mi kao FKS tako reci niko i nista, pa se je zato i cekalo ovoliko dugo, da stignu dresovi. Mozemo mi dobiti dres za dan, ali onda cemo se morati vratiti na Hadalja.

čekaj jel misliš da je NIKE kriv što nije spremljeno na vrijeme, prezentacija, narudžba za fanshop??? jel fakat misliš da NIKE ne radi tako nešto za 1000 i 1000 klubova? jel misliš da im nije rečeno vrijeme isporuke? šta misliš ko je amater u ovoj priči? NIKE? ili administracija FKS?

ne treba se koristiti izgovorima, koliko austrijskih 4-ligaša ima NIKE dresove i svima stigli na vrijeme, da ne spominjemo da im i omladinski pogoni nose istu opremu....pa što je Haadalj mogao poturat onakve dresove? jel misliš da je to do njega ili do onog ko mu primi takav (ne)rad?

ili misliš da je možda moguće da problem leži u tome što klub nije naručio dresove za fanshop nego to radi treće lice tj. Garmond , to je kao da ja i ti pošaljemo mail NIKE-u eto mi bi htjeli dresove Sarajeva? pa onda malo traje?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 sep 2016, 17:47

stvarno mi nije jasno zašto se oko svega mora prepirati i praviti bauk oko svega eto sada neko kriv što dresovi nisu odmah stigli pa ljudi moji tko će uzeti dres kupit će ga sada kada su stigli ali eto moramo mi naći neku primjedbu nemojte se uvijek ponašati kao pravi balavci to tako ide u našoj državi uvijek se čeka pa bilo to bili dresovi ili neki dokumenti ili nalazi od doktora itd. malo se urazumite

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 sep 2016, 18:10

joker90 je napisao/la:
Testo je napisao/la:evo od naše zorice @Majkl za sve hordaše:

slika

Što more stijeni je
što čovjek ženi je
baš to si meni ti
i više od ljubavi

Ne mogu da te ne volim, ne volim
i da bez tebe živim
jer ti me putem sna
nosiš do Koševa

:D
Steta sto nema vise ovog ljiljana na grbu!
Vratit ce se.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 sep 2016, 18:24

fks74 je napisao/la:stvarno mi nije jasno zašto se oko svega mora prepirati i praviti bauk oko svega eto sada neko kriv što dresovi nisu odmah stigli pa ljudi moji tko će uzeti dres kupit će ga sada kada su stigli ali eto moramo mi naći neku primjedbu nemojte se uvijek ponašati kao pravi balavci to tako ide u našoj državi uvijek se čeka pa bilo to bili dresovi ili neki dokumenti ili nalazi od doktora itd. malo se urazumite
pa šutite ko vam brani , moglo se šutiti i kad su bili baljak i co.
šta fali primjedbi? šta ne trebamo biti profesionalan klub? extra :thumbup:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 15 sep 2016, 19:15

slika

slika

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 sep 2016, 19:30

DenchiNL je napisao/la: pa šutite ko vam brani , moglo se šutiti i kad su bili baljak i co.
šta fali primjedbi? šta ne trebamo biti profesionalan klub? extra :thumbup:
Moj potpis .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 sep 2016, 21:50

Biseri iz familije: Čuva pin od kreditne kartice pod 'Husref Musemić' u imeniku.
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHH
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

raspadsistema
Kontakt:

Post Postao/la raspadsistema » 15 sep 2016, 21:51

Joj kad ovog Cimirota gledam ko da mi rod najblizi igra. Nevjerovatno kako mi je drag. Da nam je jos jedan ovakav... :pray:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 15 sep 2016, 21:59

raspadsistema je napisao/la:Joj kad ovog Cimirota gledam ko da mi rod najblizi igra. Nevjerovatno kako mi je drag. Da nam je jos jedan ovakav... :pray:
Tu su Obi Dino-Kenobi, proDŽekT i instagram družina, šta će ti više? :kafa:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 15 sep 2016, 22:16

Sarajlijica1946 je napisao/la::D sta je sa saricem,jel se oporavio? viidim ga seta sa hanumom,zivi sportski zivot
Jel ovo "živi sportski život" treba biti sarkazam ili ozbilja?
Sabrine mi moje!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 15 sep 2016, 23:12

"nasi fudbaleri su ko curice, od igre na terenu vaznije im frizurice"
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 sep 2016, 05:10

Nermin Bilbija, svaki navijac svrsavo, kad smo ga doveli skakali u nebesa posle 5 utakmica trazili da ga otjeraju, covjek I sad igra dobro.

Dzemo B Smjecanin treba ga dovest igra u litexsu roberto karlos ce bit bla bla covjek doso alkoholicar kockar treba ga protjerat, istjeraju ga doduse nikoga nezali

Stojcev 007 zvani puz pegla bolje da igra neko iz pjetlica umjesto njega lakse cemo trpit, sad sto ga istjerasmo mesije za pistoljdziju.

Krste makedonija svadase bez emocija prodat ga dok ga ko hoce prodali ga sad danam je krste pojelibi ligu.

Pussygaca covjek teski alkoholicar obje noge mu iz klaonice visoko, solidno igra

Stjepanov momo uzeir **** tu je svasta bilo niko zanjega nije znao da dolazi kad je doveden svrsavali Svi, uprava I on su nesto ujebali I naslijedio je rastanak.

Benko doso podpiso dvije godine odradio svoj dio posla naplatio nasi htjeli da izvuku sta bilo od njega nakraju Leon dobio sta je zelio ($) MI SMO BILI ZADOVOLJNI HVALA LEONE, VOLJELI BI DA JE OSTO AL PRESKUP JE ZA BIH USLOVE NAZALOST.

KAMP IGRALISTE NIJE BITNO STA JE U BUTMIRU NEMOZE NIKO DA PODCJENJUJE, REZULTATI OMLADINSKI NISU CEMU AL SU U MNOGOM BOLJI NEGO PRIJE.

VIDIM DA OVDE MNOGI OPRAVDAVAJU ZADUZIVANJE KLUBA MAKSIMALNO DA BI SE UZELA KOJA TITULA, KAO TO JE BITNIJE NEGO BIT BEZ DUGA PA ZA PET GODINA IMAT KLUB TIM KOJI CE SVAKE GODINE UZET BAR JEDNU TITULU. SVI ZNAMO KAKO JE BILO ZA DOBIJANJE licence ZA EURO TAKMICENJE PRIJE 4-5 godina.

Kostici, protici brazilci su promasaj al to SE desava svakom klubu u premijer ligi BIH koji zeli da bude medu prve 4 ekipa..

Nepodrzavam upravu ne zbog losi poteza vec Ako vecina navijaca nezali te ljude da vode klub zasto odma nisu dali ostavku, cak da su cisti ko sunce iz ljubavi prema klubu ja bi to uradio. Izaso bi javno reko svoj stav I posteno se povuko. Ne Ovako nesto SE Inadit I Samo navuc nasebe mrznju.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: zagorski i 30 gostiju.