ElCartel11 je napisao/la:Stvarno pretjerujete vise sa pljuvanjem, cak i dobre stvari kad se dese, ne moze proci, a da vam ne zasmeta nesto. Zasto nema bordo dresa necu, da ulazim u to, ali znam da smo NIKE-u mi kao FKS tako reci niko i nista, pa se je zato i cekalo ovoliko dugo, da stignu dresovi. Mozemo mi dobiti dres za dan, ali onda cemo se morati vratiti na Hadalja.
To sto nas je 99% protiv ove uprave i vodstva naseg kluba, ne znaci da nesmijemo pohvaliti neke dobre stvari koje se dese u moru slabih.
čekaj jel misliš da je NIKE kriv što nije spremljeno na vrijeme, prezentacija, narudžba za fanshop??? jel fakat misliš da NIKE ne radi tako nešto za 1000 i 1000 klubova? jel misliš da im nije rečeno vrijeme isporuke? šta misliš ko je amater u ovoj priči? NIKE? ili administracija FKS?
ne treba se koristiti izgovorima, koliko austrijskih 4-ligaša ima NIKE dresove i svima stigli na vrijeme, da ne spominjemo da im i omladinski pogoni nose istu opremu....pa što je Haadalj mogao poturat onakve dresove? jel misliš da je to do njega ili do onog ko mu primi takav (ne)rad?
ili misliš da je možda moguće da problem leži u tome što klub nije naručio dresove za fanshop nego to radi treće lice tj. Garmond , to je kao da ja i ti pošaljemo mail NIKE-u eto mi bi htjeli dresove Sarajeva? pa onda malo traje?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače