zlo87 je napisao/la:"nasi fudbaleri su ko curice, od igre na terenu vaznije im frizurice"
Joj ovog pjesnika samo nesta u stihovima, ko ove gluposti pise pa ti prwpisujes od njega.Koliko ti imas godina ?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zlo87 je napisao/la:"nasi fudbaleri su ko curice, od igre na terenu vaznije im frizurice"
Sarkazam,nema takvog u nasem klubu trenutnoBosnianKingdom je napisao/la:Jel ovo "živi sportski život" treba biti sarkazam ili ozbilja?Sarajlijica1946 je napisao/la:sta je sa saricem,jel se oporavio? viidim ga seta sa hanumom,zivi sportski zivot
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sarkazam,nema takvog u nasem klubu trenutnoBosnianKingdom je napisao/la:Jel ovo "živi sportski život" treba biti sarkazam ili ozbilja?Sarajlijica1946 je napisao/la:sta je sa saricem,jel se oporavio? viidim ga seta sa hanumom,zivi sportski zivot
E naso se ko ce mu rec'.Majkl je napisao/la:zlo87 je napisao/la:"nasi fudbaleri su ko curice, od igre na terenu vaznije im frizurice"
Joj ovog pjesnika samo nesta u stihovima, ko ove gluposti pise pa ti prwpisujes od njega.Koliko ti imas godina ?
Ne mozemo mi znati kako ko trenira i zivi. Kad bi mogli gledati treninge, mozda bi i bolje znali igrace, pa onda bi i popravili odnos sa njimaMajkl je napisao/la: Netacno,Saric je jedan od najvecih ako ne i najveci profesionalac.Momak je povrjedjen i trenira odvojeno ,ali radi i trudi se .Nemojte pricati gluposti pogotovo ne za nekog ko je sportista i profesionalac u ponum smislu te rijeci.
I @majkl se trudi, al ku.rcu sviraPitarBordo je napisao/la:Majkl je napisao/la:ali radi i trudi se
Lakoste je napisao/la:Hajmo mi na stadion podrzati momke a ne traziti streamove i srati po svemu.
Ma jok, mozda ce kisa.Lakoste je napisao/la:Hajmo mi na stadion podrzati momke a ne traziti streamove i srati po svemu.
Ako niste sigurni gdje igramo KOSEVO SVI SVI SVI SVI sa ovom pobjedom vracamo se u borbu za titulu momci igraju odlicno stanje je super SVI SVI SVIfranklampard8 je napisao/la:Ma jok, mozda ce kisa.Lakoste je napisao/la:Hajmo mi na stadion podrzati momke a ne traziti streamove i srati po svemu.
Ma jok ba!Lakoste je napisao/la:Hajmo mi na stadion podrzati momke a ne traziti streamove i srati po svemu.
+100bordoakapitar je napisao/la:I ovaj Pitar6785 se trudi...ali kako ce napraviti sto vise pravopisnih gresaka. Pa ljudi ovo je za Haga kako covjek pise! Ja sam se sav tresao od nervoze dok sam procitao njegov post... I uvijek me dotuce sa onim izostavljenim slovom "h" na kraju rijeci.
Molim administraciju da nadju modus putem nekog testa da se nepismenima ne dozvoli registracija na forum, odnosno da se banuju na osnovu pravopisnih gresaka. Ovo svakom iole pismenom covjeku vrijedja inteligenciju... Prvo skola pa onda forum! Fuj!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
A po čemu si to zaključio? Zbog toga što hoda sa ženom ili?Sarajlijica1946 je napisao/la:Sarkazam,nema takvog u nasem klubu trenutnoBosnianKingdom je napisao/la:Jel ovo "živi sportski život" treba biti sarkazam ili ozbilja?Sarajlijica1946 je napisao/la:sta je sa saricem,jel se oporavio? viidim ga seta sa hanumom,zivi sportski zivot