ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Ti stvarno loše kontas. Otišli smo dalje od Noleta.
Bodi vam je pričao o tome kako nas drugačije s Balkana gledaju.Vi ne date reci da je to istina.Ja ti dajem primjer kakav im je kombo Balkanac+musliman.
A ovo drugo ti si sve pobrkao.Nisam htio jesti ne jer sam musliman nego jer je bilo drugog mesa,a realno nisam navikao jesti to.Jedem kad nema šta drugo bokte,kad si u stranoj državi i na xy ti se nudi faktički samo to.Tipa za doručak nemaš nikakvog mesa drugog osim šunke.Znaci na početku nisam htio jer ono nikad nisma jeo svinjeće medaljone i šta znam ocel mi se svidjeti jbt.Daj mi provjereni pileći file koji si jeo sto puta.
A za alkohol uz Ramazan, ti momci koji su bili sa mnom ne piju nikako.
Na kraju dana nije njegovog da propituje iciju vjeru realno,ako i isti pije čitavu godinu ima pravo taj mjesec da se pridržava pravila i ne pije.Znaci ti imaš pravo da ga gledaš na drugačiji način ?
Poprilično šovinistički stav rekao bih.
Bodi vam je pričao o tome kako nas drugačije s Balkana gledaju.Vi ne date reci da je to istina.Ja ti dajem primjer kakav im je kombo Balkanac+musliman.
A ovo drugo ti si sve pobrkao.Nisam htio jesti ne jer sam musliman nego jer je bilo drugog mesa,a realno nisam navikao jesti to.Jedem kad nema šta drugo bokte,kad si u stranoj državi i na xy ti se nudi faktički samo to.Tipa za doručak nemaš nikakvog mesa drugog osim šunke.Znaci na početku nisam htio jer ono nikad nisma jeo svinjeće medaljone i šta znam ocel mi se svidjeti jbt.Daj mi provjereni pileći file koji si jeo sto puta.
A za alkohol uz Ramazan, ti momci koji su bili sa mnom ne piju nikako.
Na kraju dana nije njegovog da propituje iciju vjeru realno,ako i isti pije čitavu godinu ima pravo taj mjesec da se pridržava pravila i ne pije.Znaci ti imaš pravo da ga gledaš na drugačiji način ?
Poprilično šovinistički stav rekao bih.
Navodim primjere a niko ništa da napiše, mani me šuplje gdje plaća poreze i slično to su njegove privatne stvari.bombaysaphire je napisao/la: ↑09 feb 2020, 23:42bodi123 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 23:30Onaj ko ima najviše love da pumpa u medijsku propagandu kroji mišljenje širokih masa i svijet oblikuje prema svojim stavovima. A tu su zapadnjaci odavno preuzeli kormilo i nikad ga neće ni napustit. Zbog toga sve što dolazi mimo tog područja teško pronalazi mjesto pod suncem. Primjera je milion i pored Novaka, a Nikola Tesla je mozda i najbolji.
Teorija zavjere i mitomanija , omiljeno štivo prosječnog balkanca ...
Pa đe živi Novak , đe je kupio još stanova , vila , apartmana ?
Kako je tad dobar zapad ? Kad se pare uzimaju ?
Ne voli ga publika , zvižde?
Zvižde i Marquezu , da ti malo približim zamisli u Nišu igraju Federer i Đoković i90% navijača zvižde Novaku poslije pobjede nad Federerom, e takva je situacija sa Marquezom pa lik ne kuka niti sere protiv publike da se napuši qrca...
Ko su mu sponzori ?
Lik 4 puta biran od strane trulog zapada za sportistu godine , kaže mrze ga ..
Evo Novak na stranu, šta je s Monikom Seleš? Znaš li kakav je status u zapadnom svijetu imala kao konkurent svemoćnoj Steffi Graf, a da ne pričam o onom sranju i šta se sve nakon toga pisalo, i dešavalo.
Znaš li koliko dugo je trebalo stručnjacima sa zapada da shvate da je Nikola Tesla vjerovatno najveći um koji se rodio, odnosno koliko dugo su odbijali da prihvate tako očiglednu stvar?
Da je Novak jedini ovakav, pa bi čojk reko mozda je slučajnost, do karizme il šta već.... al imamo cijelu historiju sličnih situacija i vi opet ne vidite pored zdravih očiju. Ne razumijem kako ne shvatate da nas oni tamo nikad neće gledat istim očima kao što gledaju Norvezanina, Njemca, Holandjanina, Danca...a ponavljam još jednom, u čemu smo mi najveći krivci, al ne i jedini.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma nije da se ja ne slazem s tobom i Bodijem,nego se samo ne slazem u potpunosti,bar sto se Djokovica tice.Imao je i on dobro znanih musica jbg,a da su ovi navijaci sa zapada ****,jesu jbg i u to nema sumnje.Bude me nekad stid ispred njih,sto je najgora vrsta stidaLlullSergio je napisao/la: ↑09 feb 2020, 23:56Ti stvarno loše kontas. Otišli smo dalje od Noleta.

Sto se tice tog drugog dijela,necemo u to plaho ulazit ovdje.Jbg fakt je da ljudi cudno gledaju na razlicito koliko god pricali o tolerancijama,al isto tako je fakt da smo mi pripadnici jedne religije u kojoj je naredjeno stosta,a jedino cega se mi drzimo jest toga da ne jedemo neko tamo meso.Eto kakvi smo i mi ljudi jbg

Zadnja izmjena: darker10, dana/u 10 feb 2020, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Vesely uzeo titulu u Indiji. Ovo se zove pravi odabir turnira. Covjek je otisao na turnir kao 107. igrac svijeta i pobjedama nad Kadheom, Carusom, Ivashkom, Berankisom i Gerasimovom uzeo titulu. Zrijeb u najmanju ruku jednak celendzeru u Poznanu.
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...
Ove sad sedmice ce bit interesantnih turnira.Roterdam sa Cicijem i Medom,te ovaj New York gdje ce haman igrat sami serveri.Gledam prijavljeni Isner,Opelka,Anderson,Raonic .
Švarci i Garin igraju finale Cordobe upravo, Diego baš dobar, volio bih da uleti u Top 10 ove sezone.
Serveri i Damir

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Serveri i Server bez visine

Gdje mi je Stan,on je uvijek tu da mi glumi Federera tokom ovih manjih turnira
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma Diego je sila od tenisera. Evo upravo gledam mec, zasada drzi sve pod kontrolom Schwartzman, mada ni Garin nije za baciti, jedno vrijeme je trenirao u Nadalovoj akademiji.
Nije ni cudo sto su serveri poletili u Nju York podloga je kao led, bit ce tb-ova ove sedmice mnogo.
Nije ni cudo sto su serveri poletili u Nju York podloga je kao led, bit ce tb-ova ove sedmice mnogo.
-
- Kontakt:
Pa dobro dajem ti primjer , objasni mi Marqueza ?bodi123 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 23:57Navodim primjere a niko ništa da napiše, mani me šuplje gdje plaća poreze i slično to su njegove privatne stvari.bombaysaphire je napisao/la: ↑09 feb 2020, 23:42bodi123 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 23:30Onaj ko ima najviše love da pumpa u medijsku propagandu kroji mišljenje širokih masa i svijet oblikuje prema svojim stavovima. A tu su zapadnjaci odavno preuzeli kormilo i nikad ga neće ni napustit. Zbog toga sve što dolazi mimo tog područja teško pronalazi mjesto pod suncem. Primjera je milion i pored Novaka, a Nikola Tesla je mozda i najbolji.
Teorija zavjere i mitomanija , omiljeno štivo prosječnog balkanca ...
Pa đe živi Novak , đe je kupio još stanova , vila , apartmana ?
Kako je tad dobar zapad ? Kad se pare uzimaju ?
Ne voli ga publika , zvižde?
Zvižde i Marquezu , da ti malo približim zamisli u Nišu igraju Federer i Đoković i90% navijača zvižde Novaku poslije pobjede nad Federerom, e takva je situacija sa Marquezom pa lik ne kuka niti sere protiv publike da se napuši qrca...
Ko su mu sponzori ?
Lik 4 puta biran od strane trulog zapada za sportistu godine , kaže mrze ga ..
Evo Novak na stranu, šta je s Monikom Seleš? Znaš li kakav je status u zapadnom svijetu imala kao konkurent svemoćnoj Steffi Graf, a da ne pričam o onom sranju i šta se sve nakon toga pisalo, i dešavalo.
Znaš li koliko dugo je trebalo stručnjacima sa zapada da shvate da je Nikola Tesla vjerovatno najveći um koji se rodio, odnosno koliko dugo su odbijali da prihvate tako očiglednu stvar?
Da je Novak jedini ovakav, pa bi čojk reko mozda je slučajnost, do karizme il šta već.... al imamo cijelu historiju sličnih situacija i vi opet ne vidite pored zdravih očiju. Ne razumijem kako ne shvatate da nas oni tamo nikad neće gledat istim očima kao što gledaju Norvezanina, Njemca, Holandjanina, Danca...a ponavljam još jednom, u čemu smo mi najveći krivci, al ne i jedini.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Nema.Povrijedjen nesto.Mislim da negdje naletih da je objavio na tw da propusta ,a trebao je inace igrat ovaj turnir u Roterdamu koji je inace drama jak ove godine.I Stanislas je u godinama jbg.BosniaBoston je napisao/la: ↑10 feb 2020, 00:12
Gdje mi je Stan,on je uvijek tu da mi glumi Federera tokom ovih manjih turnira
Bio je Garin odličan potencijal. Uzeo je juniorski RG 2013. godine tako što je dobio Zvereva. Al i kao mnogi juniorski šampioni, loše je odradio tranziciju na seniorski tour i nije pokazao za sada da ima oruzja za svjetski vrh. Mlad je, vrijeme radi za njega, nadam se da će napredovati. Tehnički je sasvim ok, fizički isto tako... nema razloga da ne podigne svoj tenis nivo iznad.Donut je napisao/la: ↑10 feb 2020, 00:16Ma Diego je sila od tenisera. Evo upravo gledam mec, zasada drzi sve pod kontrolom Schwartzman, mada ni Garin nije za baciti, jedno vrijeme je trenirao u Nadalovoj akademiji.
Bio je jedno vrijeme bas u bedu, ali sam je izjavio da mu je prelazak kod Nadala preporodio karijeru, sto se i vidjelo na njegovim rezultatima u zadnje vrijeme. 2019 mu je bila godina uspona, a prenio je to evo i na 2020.
Koliko je samo igraca platilo danak prelaza iz juniora u seniore
Koliko je samo igraca platilo danak prelaza iz juniora u seniore

Zadnja izmjena: Donut, dana/u 10 feb 2020, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Objasnio sam. Rossi je veći od sporta, a MotoGP se ne moze poredit s tenisom.
Al ono šta hoću da ti objasnim je da Markez ne poništava slučaj Novaka, Monike Seleš, Nikole Tesle i dr. ličnosti s ovih područja.
To su dvije različite stvari.
@BosnaBoston
Pa ja prvi mrzim Hamiltona jer će srušiti sve rekorde Šumahera, Šumaher i Ferrari su prva asocijacija za svakog čovjeka koji ne prati ovaj sport, kakav Hamilton i Mercedes. Ovaj da osvoji još 10 titula u isti saf neće moći sa Šumaherom. Druga je stvar ako pređe u Ferrari i tu odradi svoje.
Slične stvari važe za Novaka, neće on nikada biti prihvaćen kao najveći od naroda jer je direktno udario na glavne protagoniste tenisa. I nikad neće biti veći od njih u svijetu sporta.
Pa ja prvi mrzim Hamiltona jer će srušiti sve rekorde Šumahera, Šumaher i Ferrari su prva asocijacija za svakog čovjeka koji ne prati ovaj sport, kakav Hamilton i Mercedes. Ovaj da osvoji još 10 titula u isti saf neće moći sa Šumaherom. Druga je stvar ako pređe u Ferrari i tu odradi svoje.
Slične stvari važe za Novaka, neće on nikada biti prihvaćen kao najveći od naroda jer je direktno udario na glavne protagoniste tenisa. I nikad neće biti veći od njih u svijetu sporta.
"We need to suffer. And we need to fight."
On ce biti veci cim i ako ih skine po vecini rekorda, a to sta misli Pjer iz Francuske, Džon uz Britanije ili Marcus iz Njemačke, koga boli qrac...

"Mislim i ja da je Ronaldo zuba veci od C. Ronalda"...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znaci bukvalno niko osim Srba nece mislit da je najveci,ali on ce satro biti najveci

#Punoljetstvo
oni svi mogu osvojiti još 10 titula ali nikad neće biti veći ode senneCaptain4 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 01:33@BosnaBoston

Bice sve crno na bijelo, a subjektivna misjenja tipa ko ima najljepsu frizuru, sat, osmijeh...nece biti mjerodavna kad je u pitanju ta "titula"...BosniaBoston je napisao/la: ↑10 feb 2020, 08:43Znaci bukvalno niko osim Srba nece mislit da je najveci,ali on ce satro biti najveci![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Veseli me ovaj povratak velikog Dustina Browna

Senni je smrt dala taj vječni legacy. Nešto slično se desilo i pokojnom Draženu.jestamaji je napisao/la: ↑10 feb 2020, 08:51oni svi mogu osvojiti još 10 titula ali nikad neće biti veći ode senneCaptain4 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 01:33@BosnaBoston
![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.