ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la bodi123 » 09 feb 2020, 22:07

Pročitaj ponovo moj prvi post na ovu temu.

Osnovni razlog sam naveo i s time se svi slažemo, a u tu kategoriju spada i Markez. Skinuo je popularnog Rossija i normala da ga neće gotivit.

Ali ono što Novaku dodatno otežava je i porijeklo, pored toga što je skinuo ovu dvojicu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 09 feb 2020, 22:08

bodi123 je napisao/la:
09 feb 2020, 22:07
Pročitaj ponovo moj prvi post na ovu temu.

Osnovni razlog sam naveo i s time se svi slažemo, a u tu kategoriju spada i Markez. Skinuo je popularnog Rossija i normala da ga neće gotivit.

Ali ono što Novaku dodatno otežava je i porijeklo, pored toga što je skinuo ovu dvojicu.
Ne gotive ni Hamiltona britanca u F1 ;) A nisu ni Vettela svabu dok je dominirao

A recimo Sennu brazilca jesu vise neg Njemca Schumija
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 09 feb 2020, 22:18

Tenis je gospodski sport, i sport za bogate a znamo ko predstavlja visoki stalež, miješate žabe i babe, Formula i MotoGP su druge stvari

Uostalom ne treba ić dalje od Monike Seleš, nije Novak prvi ovakav slučaj pa da ovo bude čudno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 09 feb 2020, 22:19

bodi123 je napisao/la:
09 feb 2020, 22:18
Tenis je gospodski sport, i sport za bogate a znamo ko predstavlja visoki stalež, miješate žabe i babe

Uostalom ne treba ić dalje od Monike Seleš, nije Novak prvi ovakav slučaj.
A formula 1 nije? :mrgreen: Dobar si brat ali ova ti je malo smijesna izjava,tenis je za formulu fuca s krpenjacom
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 09 feb 2020, 22:22

Fulaš poentu.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 09 feb 2020, 22:32

Unofficialpage je napisao/la:
09 feb 2020, 22:01
Jedini razlog što ne vole Novaka je ta što su se Federer i Nadal pojavili prije njega i pokupili navijače a Novaku ostale mirvice. I da, ne vole ga zbog toga što je stao na crtu ovom dvojcu ali to je uzročno-posljedično ovom prvom. Nikakve to veze nema odakle je, to što mi ovdje tako razmišljamo ne razmišljaju ostali i boli njih briga odakle je ko.
I ja sam ovog misljenja.Svi narodi sa ovih prostora su iskompleksirani. Vise sami sebe j3bemo u mozak nego sto to radi neko sa strane i to je sva prica.

Uvijek cu kontat i htjet kontat da neko nekog gotivi il ne gotivi zbog njegovih nekih ljudskih karakteristika, ponasanja, nacina igre, odgoja i slicno nego da neko nekog gotivi/ne gotivi zato sto je sa nekog komada zemlje, nebitno kojeg.

Uostalom, smijesno mi je i sto se povlaci ova prica stalno. Djokovic realno receno dominira zadnjih godina,a ljudi prate Federera, Nadala vec preko 15g. Ti ljudi su postali underdogs u mecevima sa Djokovicem, a publika uvijek voli da underdog dobije. Jos ako su ti underdogovi Federer i Nadal onda dobijes ovo sto dobijes.

Jakobsen91
Kontakt:

Post Postao/la Jakobsen91 » 09 feb 2020, 23:10

Medijska propaganda i medijski mitovi su cudo. Po tim mitovima Federer je veci od tenisa, Rossi od moto gp, a Ferrari od F1. Prvi navijam za Ferrari ali aplaudirati kad jedan bolid izleti sa staze je katastrofa. Isto je s Novakovim duplim ili izlijetanjem Marqueza. Pa i Nadal dok je ubijao Federera bio je steroidas. O cemu dalje da pricamo. Tak kad vise nije toliko dominantan poceli su ga uvazavati.

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 09 feb 2020, 23:17

Heh slažem se s kolegom Bodijem.

Makar iz iskustva koje sam ja i neki moji poznanici doživjeli. U suštini mene to nije doticalo jer ja i nisam nikakav vjernik nit se smatram muslimanom.

Ali kako te ljudi pogledaju kad im eventualno kazes da ne jedeš krmetinu ili da nećeš piti alkohol za vrijeme ramazana. Msm ja sam jeo krmetinu ali eto ne jedem svakodnevno i ako se ima šta drugo jesti uzet ću drugo meso.

Odmah me ljudi odmjerise ono od glave do pete kad sam to rekao.Skontase Bosna i to i odmah kao neka distanca.Jos ja budala mislio objasniti da i nisam musliman.Ali nije mi se dalo jer da fakat jesam ti bi mene kao manje poštovao.Ma nabijem te na q.

Ili kad smo bili na ovom nekom treningu bio ovaj kolega sa mnom iz tvornice i jedan Norvežanin kurdskog porijekla i nisu htjeli piti alkohol logično.Ja jesam jer me zaboli ono(nisam u tom fazonu da ponovim). Ono svim ostalim čudno,kao nije normalno da ne piju.Pa de jaruga taj respekt nekom da radi i ponaša se kako mu je volja.

Isto tako kod mene prijatelj koji se bavi nekim ozbiljnim naučnim radom imao par delikatnih situacija kad jasno i glasno reče da je musliman u Europi. Pojedinci promijenise stav za 180 stepeni prema njemu.

Naravno nisu svi takvi ali itekako ti fini uglađeni zapadnjaci nas posmatraju kao barbare.Eh sad stoji da smo i mi to uglavnom zaslužili ali nisu ni oni bas cvjecke kakvim se vole predstavljati.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 09 feb 2020, 23:21

Ma ja,i Nolo sigurno nece krmetinu i pit alkohol uz ramazan pa ga ne vole :rol:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 09 feb 2020, 23:28

darker10 je napisao/la:
09 feb 2020, 23:21

Sad sam skontao , Nole je pravi musliman za primjer, ne jede svinjetinu i to je dovoljno :kafa:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 09 feb 2020, 23:30

bombaysaphire je napisao/la:
09 feb 2020, 23:28
darker10 je napisao/la:

Sad sam skontao , Nole je pravi musliman za primjer, ne jede svinjetinu i to je dovoljno :kafa:
one of us

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 09 feb 2020, 23:30

Onaj ko ima najviše love da pumpa u medijsku propagandu kroji mišljenje širokih masa i svijet oblikuje prema svojim stavovima. A tu su zapadnjaci odavno preuzeli kormilo i nikad ga neće ni napustit. Zbog toga sve što dolazi mimo tog područja teško pronalazi mjesto pod suncem. Primjera je milion i pored Novaka, a Nikola Tesla je mozda i najbolji.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 09 feb 2020, 23:35

bodi123 je napisao/la:
09 feb 2020, 23:30
Onaj ko ima najviše love da pumpa u medijsku propagandu kroji mišljenje širokih masa i svijet oblikuje prema svojim stavovima. A tu su zapadnjaci odavno preuzeli kormilo i nikad ga neće ni napustit. Zbog toga sve što dolazi mimo tog područja teško pronalazi mjesto pod suncem. Primjera je milion i pored Novaka, a Nikola Tesla je mozda i najbolji.
Židovi bez ikakvog premca,pogotovo ovi ashkenazi
#Punoljetstvo

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 09 feb 2020, 23:41

darker10 je napisao/la:
Kakve to veze ima ?

Fakat si retardiran u milion situacija s tim glupim upadicama.Sve lafo ti nešto neću odgovorit al poprilično si hinjast.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 09 feb 2020, 23:42

bodi123 je napisao/la:
09 feb 2020, 23:30

Teorija zavjere i mitomanija , omiljeno štivo prosječnog balkanca ...

Pa đe živi Novak , đe je kupio još stanova , vila , apartmana ?
Kako je tad dobar zapad ? Kad se pare uzimaju ?
Ne voli ga publika , zvižde?
Zvižde i Marquezu , da ti malo približim zamisli u Nišu igraju Federer i Đoković i90% navijača zvižde Novaku poslije pobjede nad Federerom, e takva je situacija sa Marquezom pa lik ne kuka niti sere protiv publike da se napuši qrca...
Ko su mu sponzori ?
Lik 4 puta biran od strane trulog zapada za sportistu godine , kaže mrze ga ..
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 09 feb 2020, 23:48

LlullSergio je napisao/la:
09 feb 2020, 23:41
darker10 je napisao/la:
Kakve to veze ima ?

Fakat si retardiran u milion situacija s tim glupim upadicama.Sve lafo ti nešto neću odgovorit al poprilično si hinjast.
Pricamo o Noli,a ti spominjes ramazan,alkohol i muslimane.Nolu i ako ne vole zbog neceg sigurno nije zbog tih stvari :mrgreen: Mislim ok,dao si svoj primjer i to moze vazit za nas muslimane,al eto sto neko ne bi volio Djokovica koji moze sve te stvari koje mi ne mozemo iz tog tvog primjera?

Uostalom eto konkretno na tvom primjeru ti mogu rec zasto te neko ne bi volio,a da to nije zato sto si musliman,a to ti je cista licemjernost.Po islamu ne treba uopste da jedes krmetinu,a ti eto sam rece da je jedes.I lik dodje ponudi te krmetinom,ti kao neces jer si musliman a ovamo si je prije jeo i mozda cak taj lik zna da jedes pa te zato i ponudio a ti sad kao neces :urnebes: A ista stvar vazi i za alkohol .Bajgi ne pije alkohol uz ramazan,a citavu godinu mimo toga podera gdje god sta ima :mrgreen:

I nemoj mislit da se ovo odnosi samo na tebe.Takvi smo svi uglavnom.Ni tamo ni vamo i to je nas najveci problem.Garant bi te neko vise postovao da se drzis ili jednog ili drugog.Niakd ne mozes sjedit na dvije stolice,
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 09 feb 2020, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.

Donut
Kontakt:

Post Postao/la Donut » 09 feb 2020, 23:49

Kakva teniska rasprava :ljepota:
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 09 feb 2020, 23:50

Donut je napisao/la:
09 feb 2020, 23:49
Kakva teniska rasprava :ljepota:
Sve je ovo da dokucimo razloge zapadnog animoziteta prema Noletuu :mrgreen:

Donut
Kontakt:

Post Postao/la Donut » 09 feb 2020, 23:54

Ma yebe se Noletu za tim animozitetom, mrzili ga ili volili niko mu ne moze oduzeti ono sto radi na terenu.
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 09 feb 2020, 23:55

Pa jes,al eto u nedostatku velikih turnira valja nesto pisat haha

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.