FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ričmond Boaći slobodan za 4 dana samo kazem

Prva tekma na Koševu je i zvanično 24.7. od 21h, a revanš je 31.7. od 19.30h. Uskoro će biti i delegiranje.
Bas tako, oni dovode crnce iz druge francuske, svi lete, zasto ne bi i mi.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑27 jun 2025, 18:04I bolje sto nije dosao. Ne zadovoljavam se igracima koji vrijede 300-400 hiljada. Neka odrijesi kesu Mirvah, nije da se nema. Kad hoce po srbiji igrati camuge koji vrijede 2-3 miliona, htjeli bi i kod nas sigurno.
Falji Ramadani, odnosno agencija Liam sport iz Berlina, zastupaju Roga, nisu Hrvati u pitanju. Inace, ovo sto Sportsport napisa maloprije, da Sarajevo svoja najzvucnija pojacanja tek treba da predstavi, zraci optimizmomGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2025, 17:33Propala mu je opcija sa Rijekom, ali vjerujem da i dalje ima daleko boljih opcija.keli je napisao/la: ↑27 jun 2025, 16:45Ma ko ce izabrati nas prije aktuelnog sampiona HNL koji igra kvalifikacije za LP a ogromnu sansu ima za grupe europa lige ili konferencije. Smijesno raspravljati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2025, 16:32
Priča se da bi mogao doći, ali ne znam detalje.
Vidim već je neko iznad spominjao.
Ne bi rekao da je previše izvodivo, ali ko zna, bilo je i većih iznenađenja. Ako ništa, lijepo je maštati![]()
Nego vidim spominje menadžera iz Hrvatske, pa malo da maštamo o takvim igračima![]()
Po meni, on je realan tek tamo krajem prelaznog roka, ako bude u situaciji da će se možda dovesti do toga da mora čekati do zime za klub. Do tad, baš teško..

Pa ovaj planirani keš za Hašima će se negdje usmjerit valjda. Ima i ovih 150 milja od Vladana nenadano.
Dogan nije jedan od naših tako da taj nije siguno.luckystrike je napisao/la: ↑27 jun 2025, 17:37Ja sinoć na akšamu u Istiklalu sretnem Mensura Dogana. Bože na hajr.

Probrana ekipa je zadovoljna realizacijom, konekcije koje imaju u EU su samo ubrzale procese,
Uostalom, zadovoljstvo je zajedničko.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ide Bubanja, Jatta, Rafal veza protiv Sdžk.
-
- Kontakt:
Ima my tv.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Sutra je utakmicaKosevoZove je napisao/la: ↑27 jun 2025, 19:41Nema neka emisija je trenutno
-
- Kontakt:
Hvala mislio sam da je danas

@ Vanja sta je smijesno da se i ja smijem sto sam fulio ja dan ili ?

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Oplakah zivota mi...KosevoZove je napisao/la: ↑27 jun 2025, 19:48Hvala mislio sam da je danas
@ Vanja sta je smijesno da se i ja smijem sto sam fulio ja dan ili ?![]()
Koja konstatacija, "Nema, neka emisija trenutno..."
-
- Kontakt:
Pa dobro mislio sam da je danas , ne smije se pogrijesiti ocigledno da vi nebi poceli sa sprdancijomVanja8 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 19:52Oplakah zivota mi...KosevoZove je napisao/la: ↑27 jun 2025, 19:48Hvala mislio sam da je danas
Koja konstatacija, "Nema, neka emisija trenutno..."

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Nije sprdnja brate, nego je bas djelovalo razocaravajuce sa tvoje strane...KosevoZove je napisao/la: ↑27 jun 2025, 19:53Pa dobro mislio sam da je danas , ne smije se pogrijesiti ocigledno da vi jedva ce sprdate nekogaVanja8 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 19:52Oplakah zivota mi...KosevoZove je napisao/la: ↑27 jun 2025, 19:48Hvala mislio sam da je danas
Koja konstatacija, "Nema, neka emisija trenutno..."![]()
-
- Kontakt:
Uredu upravu si uzivaj pred vikend
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 27 jun 2025, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Evo golmana, pocnite sa pljuvanjem
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.