u igri smo i za gjokeresa, samo da vidimo propada li mu ArsenalVarijantas8 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 15:39Caljari za Marka Roga nudi posudbu RIjeci do zime uz obavezan otkup ugovora na zimu koji traje do ljeta 2026. Navodno smo i mi u toj nekoj igri oko njega, mada mislim da je to skupo za nas.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Varijantas8
- Kontakt:
Ma poslali davno ponudu, al mejl otišao u spam.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2025, 15:46u igri smo i za gjokeresa, samo da vidimo propada li mu ArsenalVarijantas8 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 15:39Caljari za Marka Roga nudi posudbu RIjeci do zime uz obavezan otkup ugovora na zimu koji traje do ljeta 2026. Navodno smo i mi u toj nekoj igri oko njega, mada mislim da je to skupo za nas.
El Bouchataoui prosle sezone odigrao 31 utakmicu u Holandiji, ne znam kako sad da ne moze proci ljekarski.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
i ja sam to procitao. Ali eto kaze da ispostuje arsenal jer su se, ybg prvi javili. Zeli u grad kojim je prvi tramvaj prosao, to mu je odlucujuci faktorVarijantas8 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 15:48Ma poslali davno ponudu, al mejl otišao u spam.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 jun 2025, 15:46u igri smo i za gjokeresa, samo da vidimo propada li mu ArsenalVarijantas8 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 15:39Caljari za Marka Roga nudi posudbu RIjeci do zime uz obavezan otkup ugovora na zimu koji traje do ljeta 2026. Navodno smo i mi u toj nekoj igri oko njega, mada mislim da je to skupo za nas.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Njegova zadnja utakmica je 14.3
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Okrenut se kapitalcima. Od ovih polovnjaka nema hajra.
Momak je tu od 23. i vise puta su radili ljekarske preglede, tako da bolje sto nije završen.
SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 jun 2025, 11:22Topino pitaj navijače Hajduka ako sam nisi bio u stanju da pogledaš.GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jun 2025, 09:53Upravo mu je to najveća prednost uz igru nogom. Moraš se malo više potruditi kad trolaš.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 jun 2025, 09:31Kratak je Banić,bit će problema kod izljetanja.To znaju svi koji bar malo prate hnl.![]()

Da li je Rog kvalitet za nas?

Sinoć u Vistafonu vidim trojicu naših i jednog važnog lika iz Zagreba. Nešto se kuha, garant.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Priča se da bi mogao doći, ali ne znam detalje.
Vidim već je neko iznad spominjao.
Ne bi rekao da je previše izvodivo, ali ko zna, bilo je i većih iznenađenja. Ako ništa, lijepo je maštati

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 27 jun 2025, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Uozbiljite se.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Tobe ga najavio ima 2 mjeseca. 

Ma ko ce izabrati nas prije aktuelnog sampiona HNL koji igra kvalifikacije za LP a ogromnu sansu ima za grupe europa lige ili konferencije. Smijesno raspravljati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2025, 16:32
Ne bi rekao da je previše izvodivo, ali ko zna, bilo je i većih iznenađenja. Ako ništa, lijepo je maštati![]()
amypitar je napisao/la: ↑27 jun 2025, 14:40Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑27 jun 2025, 14:37Ali nazalost, strucnjaci i sve bivsi potencijalni reprezentativci (koji zbog povrede koljena nisu uspjeli) sa ovog PDFa su rekli da je on los.![]()
Procitaj komentare navijaca Hajduka.
Novi trener gura svoje igrace,po njima broj 1 golman lige, ili medju 3 sigurno.
Pa naravno da ce ga hvaliti kad je njihov, imaju problema u upravi i sa SD i naravno da negoduju takvu odluku.
Btw niko nije rekao ovdje da je Banić loš, vecina nas je konstatovala da je upgrade u odnosu na Rogica ali da nema dovoljno uzorka u jacim ekipa itd itd ( jer je i Rogic dosao sa slicnom reputacijom) i isto tako raja je željna trofeja, grupne faze KL i sl.
Jos 28 dana do prve prvenstvene utakmice a 26 do evrope, jos minimum 3 igraca trebaju.
Proslo je 8 dana priprema oko 20%, znaci ako nedovedemo golmana do 7 jula to je vec pola priprema iscurilo.
Takodje, jedno zapazanje jeste da nismo proizveli nijednog napadaca kroz akademiju. Jedino eto nesto u vidu Catakovica i Dala (iako dal nije spic) .. iako oboica njih su polu produkt nas polu drugi klubova. Pun **** stopera bekova golmana dobacimo najdalje do defanzivnig veznog. I ovih par decki kao Tiro i ostali nekako nepokazuju x faktor, recimo Ristic nije suarez al ima nesto sto ovi par akademaca nema.
Nemam nista protiv masovne proizvodnje defanzivni igraca, al govorim iz tog ugla da mi kao najaca akdemija u drzavi imamo 0 ofanzivnih igraca koje smo proizveli, ista stvar i u ostatku lige. Zadnji ofanzivni igraca koji nesto vrijedi je ojebina sa grbavice Baic u zadnjih 10 godina..
Zrinjskom igra biblija (34) kod borca despotovic kod nas guli butic renan kod kona krpic unuce covjek ima. Prve 4 ekipe 0 igraca.. plus velez haskic koji ima vise godina od vahida halilohodzica
Dali bas smo geneski u kurcu ili debili treniraju tu djecu, da za 10 godina nisi ustanju napravit jednog spica da valja.. a prodje od prilike oko 150 k djece (mozda i vise) kroz akademije /skole fudbala u svim klubovima u bh za 10 godina
Suarez izgleda nemoze ni u 3coj ligi meda
Proslo je 8 dana priprema oko 20%, znaci ako nedovedemo golmana do 7 jula to je vec pola priprema iscurilo.
Takodje, jedno zapazanje jeste da nismo proizveli nijednog napadaca kroz akademiju. Jedino eto nesto u vidu Catakovica i Dala (iako dal nije spic) .. iako oboica njih su polu produkt nas polu drugi klubova. Pun **** stopera bekova golmana dobacimo najdalje do defanzivnig veznog. I ovih par decki kao Tiro i ostali nekako nepokazuju x faktor, recimo Ristic nije suarez al ima nesto sto ovi par akademaca nema.
Nemam nista protiv masovne proizvodnje defanzivni igraca, al govorim iz tog ugla da mi kao najaca akdemija u drzavi imamo 0 ofanzivnih igraca koje smo proizveli, ista stvar i u ostatku lige. Zadnji ofanzivni igraca koji nesto vrijedi je ojebina sa grbavice Baic u zadnjih 10 godina..
Zrinjskom igra biblija (34) kod borca despotovic kod nas guli butic renan kod kona krpic unuce covjek ima. Prve 4 ekipe 0 igraca.. plus velez haskic koji ima vise godina od vahida halilohodzica
Dali bas smo geneski u kurcu ili debili treniraju tu djecu, da za 10 godina nisi ustanju napravit jednog spica da valja.. a prodje od prilike oko 150 k djece (mozda i vise) kroz akademije /skole fudbala u svim klubovima u bh za 10 godina
Pitar6785 je napisao/la: ↑27 jun 2025, 17:00Jos 28 dana do prve prvenstvene utakmice a 26 do evrope, jos minimum 3 igraca trebaju.
Sadašnji špicevi trebaju imati sve moguce isto vrijedi i za krila ( mi i u repci kuburimo sa tim pozicijama, jedino sto je Visca trkaca kokos donekle se probio ovo ostalo lose)
I ima Anes Mehmedovic i Vrban u17 oba u njih polazem nade dosta
Vrban je 10 a Anes je lijevo krilo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Propala mu je opcija sa Rijekom, ali vjerujem da i dalje ima daleko boljih opcija.keli je napisao/la: ↑27 jun 2025, 16:45Ma ko ce izabrati nas prije aktuelnog sampiona HNL koji igra kvalifikacije za LP a ogromnu sansu ima za grupe europa lige ili konferencije. Smijesno raspravljati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2025, 16:32
Ne bi rekao da je previše izvodivo, ali ko zna, bilo je i većih iznenađenja. Ako ništa, lijepo je maštati![]()
Nego vidim spominje menadžera iz Hrvatske, pa malo da maštamo o takvim igračima

Po meni, on je realan tek tamo krajem prelaznog roka, ako bude u situaciji da će se možda dovesti do toga da mora čekati do zime za klub. Do tad, baš teško..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- luckystrike
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
I bolje sto nije dosao. Ne zadovoljavam se igracima koji vrijede 300-400 hiljada. Neka odrijesi kesu Mirvah, nije da se nema. Kad hoce po srbiji igrati camuge koji vrijede 2-3 miliona, htjeli bi i kod nas sigurno.
Trenutno korisnika/ca: adoado, amypitar, Beli98, bhfanatic14, Burberry46, EastMadness, fks74, Hajdeee, JavierBosnia, Lecler, mnon46, MokraKifla, Morpheus, NazorUso, perodeformero, Rajvosa4ever, senad82, Vanja8 i 99 gostiju.