Kakva kupovina navijača?Devil je napisao/la:Celik iz Niksica,ono sto sam i prizeljkivao je da oni dodju u Srbiju ili BIH samo da vidim da li ce se nastaviti "kupovina" navijaca kao sto su i najavljivali.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
RedBlueArmy
- Kontakt:
Hoce!High je napisao/la:Hoće li biti gotova ova nova tribina do vaše utakmice u EL kad budete igrali kući ?
-
RedBlueArmy
- Kontakt:
I mene zanima... pretpostavljam da ima veze sa "kontraverznim biznismenom" (spielführer_21 je napisao/la:Kakva kupovina navijača?Devil je napisao/la:Celik iz Niksica,ono sto sam i prizeljkivao je da oni dodju u Srbiju ili BIH samo da vidim da li ce se nastaviti "kupovina" navijaca kao sto su i najavljivali.
Pogledaj sta je bilo u finalu crnogorskog kupa,i koliko je ljudi iz Sarajeva otislo dole da navija za kes.spielführer_21 je napisao/la:Kakva kupovina navijača?Devil je napisao/la:Celik iz Niksica,ono sto sam i prizeljkivao je da oni dodju u Srbiju ili BIH samo da vidim da li ce se nastaviti "kupovina" navijaca kao sto su i najavljivali.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Inače u Sarajevu su i zeleni trotoari.Devil je napisao/la:Pogledaj sta je bilo u finalu crnogorskog kupa,i koliko je ljudi iz Sarajeva otislo dole da navija za kes.spielführer_21 je napisao/la:Kakva kupovina navijača?Devil je napisao/la:Celik iz Niksica,ono sto sam i prizeljkivao je da oni dodju u Srbiju ili BIH samo da vidim da li ce se nastaviti "kupovina" navijaca kao sto su i najavljivali.
- spielführer_21
- Kontakt:
Ako je dobra lova u pitanju, ići ću ja navijati za njihDevil je napisao/la:Pogledaj sta je bilo u finalu crnogorskog kupa,i koliko je ljudi iz Sarajeva otislo dole da navija za kes.spielführer_21 je napisao/la:Kakva kupovina navijača?Devil je napisao/la:Celik iz Niksica,ono sto sam i prizeljkivao je da oni dodju u Srbiju ili BIH samo da vidim da li ce se nastaviti "kupovina" navijaca kao sto su i najavljivali.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
50 ojra,iz Ist.Sarajeva otisao bus jedan i cini mi se iz Sarajeva jos jedan. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- spielführer_21
- Kontakt:
Đavolu malo bilo... Kako da se stupi u kontakt s njima?Devil je napisao/la:50 ojra,iz Ist.Sarajeva otisao bus jedan i cini mi se iz Sarajeva jos jedan.
Sad vam je protivnik solidan i mozete proci, ali vec ovaj u 2 pretkolu...,tezak...Sretno ipak trebace vam. 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Taj kontraverzni biznismen kada traži navijače da li oni moraju ispunjavati neke uslove? Tipa ranije osuđivan za remećenje javnog reda i mira, poznavanje navijačkih pjesama, rukovanje bakljama i topovskim udarima.
ej kakav je kantar,jeli ko dolazi na treninge...gledati gaSemper je napisao/la:Taj kontraverzni biznismen kada traži navijače da li oni moraju ispunjavati neke uslove? Tipa ranije osuđivan za remećenje javnog reda i mira, poznavanje navijačkih pjesama, rukovanje bakljama i topovskim udarima.
Red bi bio da prvo ponude nas Zeničane, ipak mi već imamo pjesme o Čeliku i ne bi bilo problema.
A da meni neko ponudi da me podeblja s 50€, pristao bih, ko ga J**+. 
Milion posto sigurna informacija za pun bus budaletina iz Srpskog Sarajeva na finalu kupa CG a kontakt osoba je SERDAR!!!Svu srecu Borcu protiv Celika jer izgleda ovi Niksicani nisu losi ali trebalo bi da je Borac bolji!!!Inace Serdar je sef obezbedjenja tog veselog biznismena!!!Aj Borac!!!spielführer_21 je napisao/la:Đavolu malo bilo... Kako da se stupi u kontakt s njima?Devil je napisao/la:50 ojra,iz Ist.Sarajeva otisao bus jedan i cini mi se iz Sarajeva jos jedan.
Biće oglas na posao.ba.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Evo malo ohrabrujucih vijesti za navijace Borca. Danas Sarajevo pobijedilo Tavriyu 1-0 na pripremama, a ta ista Tavriya je bila ispred Metalurga u prvenstvu, a i vi ste kvalitetniji od Sarajeva, tako da je ovo sigurno ohrabrujuca vijest koja ce ulit malo nade da se s njima moze igrat.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Kako tako mozes ba pricati da je neko kvalitetniji od nas pa isto koda smo mi zadnja rupa na sviralu, a vi sad Barca?Jack777Pott je napisao/la:Evo malo ohrabrujucih vijesti za navijace Borca. Danas Sarajevo pobijedilo Tavriyu 1-0 na pripremama, a ta ista Tavriya je bila ispred Metalurga u prvenstvu, a i vi ste kvalitetniji od Sarajeva, tako da je ovo sigurno ohrabrujuca vijest koja ce ulit malo nade da se s njima moze igrat.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
- Jack777Pott
- Kontakt:
MI Barca? Tko to mi? Ja nisam navijac Borca, neutralan samRedDevilS je napisao/la:Kako tako mozes ba pricati da je neko kvalitetniji od nas pa isto koda smo mi zadnja rupa na sviralu, a vi sad Barca?Jack777Pott je napisao/la:Evo malo ohrabrujucih vijesti za navijace Borca. Danas Sarajevo pobijedilo Tavriyu 1-0 na pripremama, a ta ista Tavriya je bila ispred Metalurga u prvenstvu, a i vi ste kvalitetniji od Sarajeva, tako da je ovo sigurno ohrabrujuca vijest koja ce ulit malo nade da se s njima moze igrat.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Onda si manijak sigurno i navijas za Ljozem a sad necu da vise raspravljam oko toga ti imas svoje misljenje i to je ok.Jack777Pott je napisao/la:MI Barca? Tko to mi? Ja nisam navijac Borca, neutralan samRedDevilS je napisao/la:Kako tako mozes ba pricati da je neko kvalitetniji od nas pa isto koda smo mi zadnja rupa na sviralu, a vi sad Barca?Jack777Pott je napisao/la:Evo malo ohrabrujucih vijesti za navijace Borca. Danas Sarajevo pobijedilo Tavriyu 1-0 na pripremama, a ta ista Tavriya je bila ispred Metalurga u prvenstvu, a i vi ste kvalitetniji od Sarajeva, tako da je ovo sigurno ohrabrujuca vijest koja ce ulit malo nade da se s njima moze igrat.. Rekao sam da je Borac kvalitetniji od Sarajeva i ostajem pri tome. Imali su vise bodova od Sarajeva, ovu sezonu je Borac izbacio Sarajevo iz Kupa, u Ligi pobijedio u BL, uzeo bod na Kosevu. Mislim da je to dovoljan dokaz da je kvalitetniji, nisam nista spomenuo u kontekstu da bi se skontalo da je Sarajevo zadnja rupa na sviralu. Ja sam uvjeren da ce bas to Sarajevo najbolje od BiH klubova odigrat u Europi, al ne znam zasto si se ti ovdje nasao uvrijedjenim kao navijac Sarajeva. Zar je tesko priznat da je netko bolji, nisam rekao da je Borac za vas institucija, a sigurno je bolji tim, pa koliko god.
Pa nije ti čovjek ništa strašno rekao, i ja mislim da su neznatno kvalitetniji, par ciljanih transfera i bit ćete vi jači. 
I kakve veze ima ko za koga navija, kad je neko jači - jači je, evo ja priznajem da su sve ekipe sa prve četiri pozicije bile bolje od Čelika ove godine.
I kakve veze ima ko za koga navija, kad je neko jači - jači je, evo ja priznajem da su sve ekipe sa prve četiri pozicije bile bolje od Čelika ove godine.
Vidi sad se i ti budisEdol je napisao/la:Pa nije ti čovjek ništa strašno rekao, i ja mislim da su neznatno kvalitetniji, par ciljanih transfera i bit ćete vi jači.
Ok je kume nisam ja nista rekao posteno i nek bude END sa ovom koje od koga bolji bitno je da se pokazemo u Evropi svi i da doguramo sto vise.
Zadnja izmjena: RedDevilS, dana/u 26 jun 2012, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.