FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

ublehas
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la ublehas » 25 jun 2012, 16:20

Realno, očekujem da Borac lagano prođe Čelika i da u jednoj tvrdoj utakmici ispadne od Ukrainaca....mada kao što neko reče, lopta je okrugla....

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 25 jun 2012, 16:31

neroazzuro je napisao/la:Ma de,.ebo vas Metalurg! Napunit stadion i kasu kluba i samo neustrasivo...

Bilo je tako predhodnih godina i za Hapoel i za Makabi i Lozanu i ostale indijance,,pa šta bi onda :mrgreen:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 25 jun 2012, 17:01

Maccabi i Metalurg nisu isto,a posebno Maccabi i oni Crnogorci.
P.S. @High,naporan si.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

High

Post Postao/la High » 25 jun 2012, 17:03

Baš, totalno sam fulio i napisao nebulozu. Nije takva publika u BL, ne, ne. Shvatam. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jun 2012, 17:07

Celik iz Niksica,ono sto sam i prizeljkivao je da oni dodju u Srbiju ili BIH samo da vidim da li ce se nastaviti "kupovina" navijaca kao sto su i najavljivali.
Borac je dosta jaca ekipa.Dole su prosle sezone bili bivsi igraci Borca Vukelja i Medjedovic,a takodje i Kuduzovic levi bek,no koliko sam uspeo da procitam oni su svi najavili da odlaze pa da li se sta promenilo ne znam.Oni su inace preko kupa dosli ovde,inace su tek sada usli u najjacu ligu Crne Gore.

Sretno Borcu u ovome prvom pretkolu,pa kada njih prodju onda cemo da pricamo o Metalurhu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

High

Post Postao/la High » 25 jun 2012, 17:08

Hoće li biti gotova ova nova tribina do vaše utakmice u EL kad budete igrali kući ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 25 jun 2012, 18:01

Devil je napisao/la:Celik iz Niksica,ono sto sam i prizeljkivao je da oni dodju u Srbiju ili BIH samo da vidim da li ce se nastaviti "kupovina" navijaca kao sto su i najavljivali.
Kakva kupovina navijača?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

RedBlueArmy
Kontakt:

Post Postao/la RedBlueArmy » 25 jun 2012, 18:05

High je napisao/la:Hoće li biti gotova ova nova tribina do vaše utakmice u EL kad budete igrali kući ?
Hoce! :)

RedBlueArmy
Kontakt:

Post Postao/la RedBlueArmy » 25 jun 2012, 18:07

spielführer_21 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Celik iz Niksica,ono sto sam i prizeljkivao je da oni dodju u Srbiju ili BIH samo da vidim da li ce se nastaviti "kupovina" navijaca kao sto su i najavljivali.
Kakva kupovina navijača?
I mene zanima... pretpostavljam da ima veze sa "kontraverznim biznismenom" ( :lol: ) iz Niksica koji ih podrzava 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jun 2012, 18:09

Kakva kupovina navijača?
Pogledaj sta je bilo u finalu crnogorskog kupa,i koliko je ljudi iz Sarajeva otislo dole da navija za kes. ;)

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 25 jun 2012, 18:19

Devil je napisao/la:
Kakva kupovina navijača?
Pogledaj sta je bilo u finalu crnogorskog kupa,i koliko je ljudi iz Sarajeva otislo dole da navija za kes. ;)
Inače u Sarajevu su i zeleni trotoari. :mrgreen: Čuj neko išao iz Sarajevo da navija za Čelik iz Nikšića.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 25 jun 2012, 18:25

Devil je napisao/la:
Kakva kupovina navijača?
Ako je dobra lova u pitanju, ići ću ja navijati za njih :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jun 2012, 18:25

50 ojra,iz Ist.Sarajeva otisao bus jedan i cini mi se iz Sarajeva jos jedan. ;)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 25 jun 2012, 18:28

Devil je napisao/la:50 ojra,iz Ist.Sarajeva otisao bus jedan i cini mi se iz Sarajeva jos jedan. ;)
Đavolu malo bilo... Kako da se stupi u kontakt s njima? :roll:

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 25 jun 2012, 18:28

Sad vam je protivnik solidan i mozete proci, ali vec ovaj u 2 pretkolu...,tezak...Sretno ipak trebace vam. ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 25 jun 2012, 18:31

Taj kontraverzni biznismen kada traži navijače da li oni moraju ispunjavati neke uslove? Tipa ranije osuđivan za remećenje javnog reda i mira, poznavanje navijačkih pjesama, rukovanje bakljama i topovskim udarima.

ado1919

Post Postao/la ado1919 » 25 jun 2012, 18:35

Semper je napisao/la:Taj kontraverzni biznismen kada traži navijače da li oni moraju ispunjavati neke uslove? Tipa ranije osuđivan za remećenje javnog reda i mira, poznavanje navijačkih pjesama, rukovanje bakljama i topovskim udarima.
ej kakav je kantar,jeli ko dolazi na treninge...gledati ga

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 25 jun 2012, 18:37

Red bi bio da prvo ponude nas Zeničane, ipak mi već imamo pjesme o Čeliku i ne bi bilo problema. :D A da meni neko ponudi da me podeblja s 50€, pristao bih, ko ga ****. :D

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 25 jun 2012, 19:24

Devil je napisao/la:50 ojra,iz Ist.Sarajeva otisao bus jedan i cini mi se iz Sarajeva jos jedan. ;)
Đavolu malo bilo... Kako da se stupi u kontakt s njima? :roll:
Milion posto sigurna informacija za pun bus budaletina iz Srpskog Sarajeva na finalu kupa CG a kontakt osoba je SERDAR!!!Svu srecu Borcu protiv Celika jer izgleda ovi Niksicani nisu losi ali trebalo bi da je Borac bolji!!!Inace Serdar je sef obezbedjenja tog veselog biznismena!!!Aj Borac!!!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 25 jun 2012, 20:07

Biće oglas na posao.ba.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.