Trebalo bi biti streamova jer prenose sve lokalne tv kuce.Ghuraba je napisao/la: ↑22 jul 2020, 14:01Ma, brate, to niko normalan ne porice. Medjutim, ne leze svi razlozi loseg sudjenja u nba u tom abnormalnom atleticizmu kosarkasa koji igraju tamo. Nego, hoce li ko prenositi ove pripremne utakmice od veceras, hoce li se moci bar preko streama to pogledati? Ne ulazim vec odavno na nba pdf, pa ako nije belaj da mi ovdje neko odgovori.![]()
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I tako cemo u nedogled. Sta to govori? Govori da svi prave greske,ali je cinjenica da NBA sudije sude i brzu igru i imaju vise zadataka (3 def sekunde npr.) nego li to imaju FIBA i ULEB sudije.bombaysaphire je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:13NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:04Ma jok, bolji je Luigi Lamonica koji voli biti veca zvijezda od kosarkasa na parketu.![]()
Ma jok , evo jednog od najboljih NBA sudija svih vremena![]()
Sama logika nalaze, najbolja liga, najbolje sudije na svijetu.
https://www.klix.ba/sport/kosarka/enes- ... /200722129
Dobar intervju s Kanterom, u kojem je Turcin pohvalno govorio u Nurkicu. Pohvale i za naseg forumasa koji je razgovarao s Enesom.
Dobar intervju s Kanterom, u kojem je Turcin pohvalno govorio u Nurkicu. Pohvale i za naseg forumasa koji je razgovarao s Enesom.

- Tesnjak1991
- Kontakt:
Jel' Juka večeras, i ako jest u koliko po našem vremenu?
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Jos malo 

Drago mi je radi njega, kao da sam i sam na terenu.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Evo i blokade 
Odlicna 1/4

Odlicna 1/4

Je l' samo meni djeluje sporiji?
Kolins opasno napredovao.
Kolins opasno napredovao.
Ti zaboravio da su mu ovo prve 10 minuta "prave utakmice" za 1.5 godinu? 

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 23 jul 2020, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Klupa ocajna
Dobro, realno jedino Trent i Simons ce biti u rotaciji, ovo ostali su garbage time igraci. Plus dodas da nema Hooda, Arize i Whitesida i Littlea.
@igrajlopte 🐦
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dominira trenutno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim