Ne znam odakle info, maloprije karta za zapad kupljena broj 6169 ako si mozda gledao te brojeve.manijakinho je napisao/la:Ustvari zapada
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne znam odakle info, maloprije karta za zapad kupljena broj 6169 ako si mozda gledao te brojeve.manijakinho je napisao/la:Ustvari zapada
[youtube][/youtube]MU'MIN T.M. je napisao/la:Možel neko da nađe klip, utakmica protiv Ferencvaroša onaj navijač što ga žena ili kćerka snimaju, Neno ili tako nešto....![]()
Nek postavi ako može...
I ja sam nesto imao autogol u mislima... A bilo bi i fer, i mi smo sebi zabili jedan.barbarez je napisao/la:Veceras prolazimo 1-0 autogol onaj Brus Li ili Van Dame....
Citao sam jucer kao dato zeleno svijetlo za dovodjenje 2 igraca. Koliko sad realno i mozemo naci neke kvalitetne zamjene. Imali se sta u planu. Ili picemo do zime...
Samo da nisu S.K i S.B....
Sretno nam veceras i hrabro do pobjede. Tamo nas iznenadio presing i nasa mlaka igra,sad jako i cvrsto,posjed lopte je nas kljuc uspjeha
godrina je napisao/la:4 manijaka krenula na put 190 km slavit prolaz Zelje, ova 3 prvi put na tekmi
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA
Trn smo u oku, dzaba im morat ce nas trpit za evropu cjelu jesenVirtu4l je napisao/la:Kako nas portali ignorišu
http://prntscr.com/81hw6rVirtu4l je napisao/la:Kako nas portali ignorišu
tm8782 je napisao/la:Odakle ti info...manijakinho je napisao/la:Jel moguce da je prodato samo 3000 juga
Čvila cijela Plavo-Bijela,tako nešto je i na Pofalićima danas, za dalje ne znam..Od ranih jutarnjih sati svi smo u Plavom!!!!!!Jaozinho22 je napisao/la:Imal atmosfere u gradu,kakva je situacija ? Vioril se plavo ?
Trenutno korisnika/ca: dark44, ELDIABLO20, WeekendOffender i 24 gosta.