U medjuvremenu beus i vico lagano u evropu sa svojim klubovima kojeg su napunili milionima preko Evrope.
Balije, kao u politici, kao kerovi jedni na druge, sta ocekivati od naroda u kojima vicevi pocinju sa suljom i mujom, bez kapaciteta, hajvani.
Botu šta si se upalio vidiš da je istina čim tako reaguješ. Dogovorili ste jašta ste nego dogovorili. Prvu sa četnicima, drugu sa ustašama koji su vam Vedrana ubilii za popišani komad metala. Vi ste politički i svakakav klub, najodvratnije smrdljive balije koje bi majku prodale. Ovdje ne govorim za Horde koje su se ogradile od svega nego za vas botove i taj odvratni klub. Naša grupa nije ugašena jer se grupe ne gase **** obijanjem brava u ranu zoru ali kada več vučeš za jezik tu ste slični jer ni jedni ni drugi ne stajete na autoputu rivalskoj grupi. Majke ti se kurave naprčim botu kako se blamirate za trideset ili četrdeset maraka koliko več dobijate glumeči majmune na internetumosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 05:52Karn.em ti cijelu lozu i sve sto imas u kuci,nemoj se sta naljutiti svega ti. Ne surujemo sa bilo kim,nemamo potrebe da u dvije tekme bilo sta dogovaramo sa SB jer u dvije tekme bi bilo koga u ovoj ligi izbacili,nismo smrdljivi,politcki Velez sa ugasenom grupom koja je ostala bez svih transova. Ajde sad kod Niksica opet prosite,mozda i pogodite sa nekim.igracem a ne da bacate pare u bunar.PletaraSaVinom je napisao/la: ↑15 maj 2025, 01:07Botu zašto pjeniš? Pa nismo vam mi krivi jer šurujete sa ustašama i četnicima. Prodajete bodove za popišanu salataru kupa. Vi ste sramota ove države prčimo vam majku. Igrajte i dobijte nas boli nas **** mazlume jedan. Bolje je časno razigravati sa Stupčanicom nego sa dušmanima se dogovaratimosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 00:36
Ma ima Mirva para,treba zivotom zapet protiv vas i poslat vas u cvajtu,skupite pare pa javite cifru ovih dana pa cemo vidjet.
Nevjerovatno kakvi potezi, kakav jeftini populizam.
Auuu kakva laz,pa to je vasa floskula.Orvel je napisao/la: ↑15 maj 2025, 01:25Prekretnica danasnje situacije je bila tirula za zrinjski protiv radnika kad je antoni bandic dosudio nepostojeci penal za zrinjski. Tih dana u gradu je vladala floskula "bolje i zrinjski nego cigani" od strane pitara. Ljudi su otvoreno slavili kradju i namjestenu titulu zrinjskom da bi godinu kasnije spinovali istu tu izjavu recenu na skupstini FK Zeljeznicara.
Zasto ovo govorim, upravo taj detalj je zacementirao danasnju situaciju jer vjeciti borci za bh fudbal su otkrili svoje karte i ona nekoliko godija kasnije napokon nasli covjeka sa parama koji razumije nas jezik a da to nije dinokio ili ibrakovic i preko tog covjeka s parama napokon prisli prvom covjeku saveza, jer za razliku od njihovog Begica, Vico je ipak borcevac. Sve se moze dogovoriti i sve se moze slaviti a najjasniji dokaz su ove budale. Podrzao sam neki dan onu objavu hordi misleci da je napokon neko s mydima izasao i izjavio onako veliku stvsr sli nazalost ove budale to ne shvataju.
Mi se iz godine u godinu fol nesto prepiremo a cesto se prstom upire u Zeljeznicar dok iza ledja igraju prljave igre, barem je jasno s kim "u borbu za bh fudbal" niko ne bi trebao krenuti.
A na poxetku ove sezone sam napisao da provjereno znam da je mirvah imao sastabke sa vicom gdje sam ili pogresno informisan ds cete oscojiti titulu ili je u medjuvremenu doslo do promjene plana. Ne osporavam vam osvojeni kup, cak sts vise mislim da vam ga vico nije dao nego ste ga sami dogovorili sa sirokim sto je u vasoj situsciji jos gora stvar a znate i sami zasto. Samo bez moralisanja ubuduce jer sto se tice morala, morala sam.
Ovoj trojici je baš teško palo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.