Pozdrav za druga mog i sretno u Europi , ima ovih nosilaca vjeruj prolaznih , 2 pretkolo ide
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ti si Virto upućen, šta vam je sa Ćorićem?
Jel to ide?
Nekako ne znam da možete dogurati bolje od njega, a nemate baš previše vremena da nešto tražite.
Jel to ide?
Nekako ne znam da možete dogurati bolje od njega, a nemate baš previše vremena da nešto tražite.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sedmica je za antibot uvijek, da znas za ubuduce. Pozdrav i dobrodosao!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kakva opstrukcija igre policajca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Veci je show na temi Zvijezde Gradacac nego ovdje barem do večeras, prvi golman napravio profil da se svadja sa navijacem 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nek’ crknu dušmani, mi smo najjači.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Hvala bolje te nasao
.. jer Stari je volio Sarajevo...
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 maj 2025, 11:24Ti si Virto upućen, šta vam je sa Ćorićem?
Jel to ide?
Ma nemam pojma, iskreno, trebali bi sjesti ovih dana da pričaju sa njim, čekao se plasman u Evropu pa da vide šta i kako dalje.
Jedino što sigurno znam je da je odbio dvije ponude i da na stolu ima još jednu veoma ozbiljnu.
Sad kad su tu pare od Evrope vjerovatno će biti lakše jer on traži pojačanja i to je uslov.
Znaš i sam da kod nas vazda imaš struju koja ide kontra svega normalnog pa tako i kontra Denisa.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- najuspješniji i najtrofeniji bh klub u bivšoj Jugoslaviji
- najuspješniji i najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini
- klub sa najviše navijača u BIH
- klub sa najboljom akademijom u državi
- klub sa najvećim izlaznim transferima u ligi
Guess the football club challenge
- najuspješniji i najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini
- klub sa najviše navijača u BIH
- klub sa najboljom akademijom u državi
- klub sa najvećim izlaznim transferima u ligi
Guess the football club challenge
Dodje gostovanje i tih 1%, postane 100%.plisek je napisao/la: ↑15 maj 2025, 10:59ne obracat paznju na manjinu, 99% nas pravih navijaca nije naivno i uz klub smo, balavci i trozubci sa sjevera svakako samo stete svom klubu. Sto se mene tice najbolje da odu u bojkot opet.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Al kad kazu da imaju najvise navijaca u BiH , jel moguce otac ih yebo maloumne? jedino su sampioni u namjestanju i u pranju para
I još najuspješniji. 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- westsideSB96
- Kontakt:
Imao je i Široki sličan put 2017 kada je osvojio, Sloboda koja je tad bila dosta jaka, Zrinjski, Željo i finale sa SarajevomSuki46 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 09:06Kad vidiš put ekipa od početka do kraja, Sloga, Zrinjski, Borac i Široki , uvjerljivo najteži put koja je jedna ekipa imala ikad u Kupu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 maj 2025, 08:59Inace bih cestitao tabi i ostalim normalnim navijacima Sarajeva na osvajanju kupa, al gdje ces ovo cestitati realno![]()
Malo sam wikipediu provrtio i protivnike pobjednika Kupa , nije bilo nikad baš ovako![]()
NKŠB ponos HRHB
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sjecas se kad su 2019te obrisali i “ukinuli” trofej superkupa sa stranice da izgledaju ravnopravnije sa Zeljom. Danas je slicna taktika, samo sto sad lazu i u broju navijaca
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
TrpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 11:45Al kad kazu da imaju najvise navijaca u BiH , jel moguce otac ih yebo maloumne? jedino su sampioni u namjestanju i u pranju para
KUP. KUP KUP JE NAŠ
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sarajevu su sve uzvratne utakmice bile u gostima. Realno, nikada niko nije imao teži put do trofeja.westsideSB96 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 11:52Imao je i Široki sličan put 2017 kada je osvojio, Sloboda koja je tad bila dosta jaka, Zrinjski, Željo i finale sa SarajevomSuki46 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 09:06Kad vidiš put ekipa od početka do kraja, Sloga, Zrinjski, Borac i Široki , uvjerljivo najteži put koja je jedna ekipa imala ikad u Kupu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 maj 2025, 08:59Inace bih cestitao tabi i ostalim normalnim navijacima Sarajeva na osvajanju kupa, al gdje ces ovo cestitati realno![]()
Malo sam wikipediu provrtio i protivnike pobjednika Kupa , nije bilo nikad baš ovako![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Dan 5.
Nema dokaza da je Sarajevo naštimalo utakmicu sa Širokim!
Crnogorska guslarska služba i dalje cvili!
12 godina prošlo a Željo nije osvojio prvenstvo!
Znači sve ide po ustaljenom redu

Nema dokaza da je Sarajevo naštimalo utakmicu sa Širokim!
Crnogorska guslarska služba i dalje cvili!
12 godina prošlo a Željo nije osvojio prvenstvo!
Znači sve ide po ustaljenom redu
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Grijesis i to sam dobro znas da ne ide tako.jurisicduska je napisao/la: ↑15 maj 2025, 03:56Kakav ba sastanak na stadionu im pjevali Kup je nas i igraj Sarajevo nema veze nisu kući došli već je bilo saopstenje, kad održaše sastanak , u hodu. To i jest problem sto te starije horde trebaju prisustvovat sastanku, sastanka nije bilo, samovolja i samoinicijativa par ljudi. Ništa vise od tog.
Fk Željezničar.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ovo je u rangu kada su mitomani i lazni pitari govorili da je Kevin Viveros prevara od igraca i da se peru pare a momak ce nam donjeti miloncic ovakav milioncic onakav na ciste ruke i obraz.
U inat dusmanima
U inat dusmanima
....sve drugo će proći!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.