Nema se sta zamjeriti nijednom igracu, svi su dali svoj maksimium, ali jednostavno Standard je prejaka ekipa. Ubijedjen sam da bi prosli oni i da smo dali go umjesto stative recimo jer imaju nekoliko nevjerovatnih indvidualaca poput recimo Konckearta ...kakva igracina.
Ljudi su dimenziju ispred nas i kao sto pricam za plzen tako cu i sad rec...ne bi prosli taman da se 3 dana igralo. Jedina nasa sansa je bila da drzimo 0-0 do 80te i onda damo go, ili da uz pomoc tribina uz dati gol prije 80te uspijemo zadrzat 1-0 u sto cisto sumnjam da bi uspjeli. Staandard koji je igrao dosta defanzivno bio je puno opasniji nego mi, bar kolko sam aj vidio. Onda one situacije u kojima vidis gdje su oni , a gdje su ti, recimo njihova kotra oko 25te minute kad su u
ČETIRI DODAVANJA dosli od gola do gola

ili solo potezi Knockearta kojem nasi ne mogu uzet loptu, ne mogu ga oborit stic, ne mogu nista...jbg cestitam njima na prolazu, i skidam kapu nasim momcima jer su to zasluzili.
Baji nek je sretno, krivo mi je samo sto je otiso u tursku jer mislim da bi mogao puno vise napredovati da je otiso negdje na "zapad", ali sta je tu je. Posjeduje on sigurno kvalitet i talnet, ali treba tu jos puno rada nije on bas tako dobar igrac kakvim ga neki pokusavaju predstaviti. Cijena je sasvim realna i po mom misljenju makimum koji se moze dobiti za igraca iz nase lige. To sto pitari pricaju o nekim vise milionskim ponudama za Cimiorta to mogu okacit macku o rep. Igrac iz ove lige moze otic za 500-600k eura i to je kapak, nece ti niko dati vise. Uglavnom bilo kako bilo Baja sve najbolje pa da za nekoliko godina nas i ti obradujes ko Dzeko
Sad se okrenuti ligi, jer nikakva evropa ne dolazi u obzir, mora se jurisati na titulu po svaku cijenu. Naravno ako ne uspijemo u tome nije smak svijeta, ali moramo ici na to jer dosta je izjava borba za evropu i slicno. To bi nam bila treca sezona bez trofeja...a realno sad imamo i sastav i pare i strasnog trenera ne vidim razlog zbog kojeg ne bi bili prvaci.
Publika strasna bar na jugu koliko sam ja oko sebe mogo vidjet. Međutim jedina negativna stvar uopsteno u euro tekmama su ovi instant navijaci koji dodju ne jednom godisnje nego jednom u 4 godine i iza tebe konstantno pricaju "radio prenos" tekme, onda psovke su..., sljecaki ispadi poput "sto nisi udario camugu dok je na podu" i slicno....nemam rijeci zaista. Gade mi se takvi i iako me mozda neki zbog ovog napadnu ja ove DIJASPORA I INSTANT NAVIJACE ne mogu podnijet. Dodju ti jednom u godini i prave se ko da su oni osnovali jug i manijake, tj takav stav imaju
VITEZ MORA PASTI !!!!