HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Cestitam na pobedi u gradskom derbiju.
Bravo i na organizaciji meca, niko ne pise o neredima, respect sve i jednom ucesniku derbija!
Bravo i na organizaciji meca, niko ne pise o neredima, respect sve i jednom ucesniku derbija!
- antipolitikaa
- Kontakt:
A sad realan izvjestak
:
Zrinjski taman bio bolji za 1 gol,igraci Veleza prvo pol. odigrali najbolju utakmicu ,nisu imali sansi nekih exstra al su stajali na terenu bolje nego ikada i ocitali su pravu lekciju nasim igracima,bilo ih je posvuda na svakom dijelu terena,drugo pol. kao da je druga ekipa Zrinjskog izisla,ulazi pavle susic i stojanovic,velez se povlaci,nestaje snage,non stop piju vode sto je znak velikog umora i neizlaze iz sesnest,gol veleza opravdano ponisten ,faul na melheru bio,pohvalio bi ultrase koji niti jednom nisu vrijeđali muslimane na nacionalnoj osnovi vec su samo pijevali dok je od RA bilo onih pjesama iz 97.98 godine,cestitke jos jednom smo dokazali da smo kao klub i navijaci Ultrasi daleko po kulturi i organiziranosti daleko iznad susjeda,drugo pol. je se i osluskivalo kakvi su neredi u sirokom pogotovo kad je se prosirilo da je netko i poginuo,moja sucut porodici !
Zrinjski taman bio bolji za 1 gol,igraci Veleza prvo pol. odigrali najbolju utakmicu ,nisu imali sansi nekih exstra al su stajali na terenu bolje nego ikada i ocitali su pravu lekciju nasim igracima,bilo ih je posvuda na svakom dijelu terena,drugo pol. kao da je druga ekipa Zrinjskog izisla,ulazi pavle susic i stojanovic,velez se povlaci,nestaje snage,non stop piju vode sto je znak velikog umora i neizlaze iz sesnest,gol veleza opravdano ponisten ,faul na melheru bio,pohvalio bi ultrase koji niti jednom nisu vrijeđali muslimane na nacionalnoj osnovi vec su samo pijevali dok je od RA bilo onih pjesama iz 97.98 godine,cestitke jos jednom smo dokazali da smo kao klub i navijaci Ultrasi daleko po kulturi i organiziranosti daleko iznad susjeda,drugo pol. je se i osluskivalo kakvi su neredi u sirokom pogotovo kad je se prosirilo da je netko i poginuo,moja sucut porodici !
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
a J*** ti sve..pošao sma da napišem nešto o utakmici al nemogu!
kad sam ovo čuo što je bilo u širokom sve se okrenu...ljudi ništa više neće bit isto,pala je mrtva glava
iskrena sućut obitelji za ovog momka
kad sam ovo čuo što je bilo u širokom sve se okrenu...ljudi ništa više neće bit isto,pala je mrtva glava
iskrena sućut obitelji za ovog momka
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
svaka cast jarane sto iskazijes sućut ali vrijedi li igrati ovu ligu kad je sve nacjonalizam
pa policija nije normalna gdje će tako pucati na nase sugrađane
čestitke zrinjskom na pobjedi ako više i vrijedi u ovoj posranoj i nacjonalno posranoj ligi RIP VEDRAN PULJIĆ TM 87
Ja kontam sadacemo slusati vjesti sa ulica Mostara,kad ono najgore moguce u Sirokom

- antipolitikaa
- Kontakt:
Mi i susjedi smo gospoda! 
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Jesi ti normalan???? Mi se nismo culi???? Pa bola od 90 minuta 40 ste gledali u nas...silenT. je napisao/la:zaslužena pobjeda Zrinjskog... iako utakmica nije bila lijepa za gledati treba istaći da je posjed lopte bio ja mislim 75% - 25% za nas... Velež igrao dosta solidno u obrani i pokušavao preko kontra napada nešto... gol pao iz prve šanse tj. kornera.. Centrirao Musa, mali Aničić prebacio golmana za exploziju na stadionu... Brzo je Velež izjednačio... faul na nekih 17-18 metara a same rašlje iz slobodnog pogodio neki šaban
gol odluke pao u 86oj minuti fantastičnim slalomom Kordića između 3 igrača Veleža...
gol Veleža o kom prdite bio čist faul na golmanu... čak se ni igrači Veleža nisu žalili osim dole trenera Ibrakovića... ta će jadan mora nešto...
a što reći o šabanima s gornje tribine koje nitko nije čuo cijelu tekmu osim što su bacili 2-3 baklje na donju tribinu pred kraj utakmice i razbili glavu jednom momku koji je prevezen s kolima hitne pomoći na BB... u buduće sumnjam da će više dobiti zeleno svjetlo da gostuju po BB na gornjoj tribini... možda vam se izgradi kakva skela na pomoćnom od 250 mjesta da ste nam bliže...
Na stanici smo vidili momke iz Sarajeva...jedan je bio ranjen u nogu a drugom je bila slomljena ruka
Tako je komsijaantipolitikaa je napisao/la:Mi i susjedi smo gospoda!
- antipolitikaa
- Kontakt:
Moj vfc 1922 ja uopce ne mislim o derbiju i umjesto da raspravljamo o ambijentu o publici o akcijama o derbiju po prvi puta koji je bio normalan i ljepoti nogometa ,covjek poginu u Sirokom,ovdje sve prestaje ovo vise nije nogomet ,pod hitno ama bas pod hitno treba zabraniti par godina gostujuce navijace dok se ne donese nekakav zakon i ne sporvede u djelo jer ovo vise nema smisla,a onom hajvanu iz RA koji je bacio baklju na normalan narod na donjoj trebini treba odrediti zatvorsku kaznu i optuzit ga za pokusaj ubistva! 
normalno navijanjeantipolitikaa je napisao/la:A sad realan izvjestak:
gazi balije...vama je normalno ono i Sirokom
i to ti je "isprika" za skandiranje "gazi balije?! koji ste retardi cccc...silenT. je napisao/la:VR6_LION je napisao/la:normalno navijanjeantipolitikaa je napisao/la:A sad realan izvjestak:
gazi balije...vama je normalno ono i Sirokom
to je se pjevalo nakon sto su 3 baklje pale na donju tribinu....
-
WestMostar
- Kontakt:
pozdrav šabanima- furate se nešto na grobare, bacate baklje na donju tribinu sa simpatizerima
ma niste vi šabani, bože sačuvaj...
parola pogodila ko prstom u ****- odmah ste je potvrdili
ma nek ste zato vi svi face, to je najvaznije, jelde internet huligane?WestMostar je napisao/la:pozdrav šabanima- furate se nešto na grobare, bacate baklje na donju tribinu sa simpatizerima![]()
ma niste vi šabani, bože sačuvaj...
- ZRINJSKI-MOSTAR
Što reči prezadovoljan sam našom pobjedom, a istovremeno tužan radi momka što je stradao u Širokom...
Pokoj mu duši...Zasad od mene dosta...
Pokoj mu duši...Zasad od mene dosta...
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
stvarno vi se ovdje svadjate a momci ginu u sirokom....zalosno...
- antipolitikaa
- Kontakt:
idi repaj kani se nogometa !
Onaj Knezevic,celo,jak momak ,desnog beka igra,gdje ste onog nasli,pored momka se nije moglo proci danas!
Onaj Knezevic,celo,jak momak ,desnog beka igra,gdje ste onog nasli,pored momka se nije moglo proci danas!
mani se trave covjeceantipolitikaa je napisao/la:idi repaj kani se nogometa !![]()
sala mala
Zadnja izmjena: steve-o, dana/u 04 okt 2009, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
- antipolitikaa
- Kontakt:
U nas mali Zadro podbacio i i jovic je malo zezno sa Anicicem na boku,prolazili ga ko brzi vlakovi,kad je anicic izisao sve je bolje funkcioniralo jer momak je dosta kvalitetan al za ljevog beka nije,inace Jovic je povukao odlicne poteze kad je trebalo i pravi se SIR!koja je ovo za redom pobjeda protiv Veleza?3?
- ZRINJSKI-MOSTAR
Naša koreografija
[youtube][/youtube]
IDEMO PO NOVE POBJEDE
[youtube][/youtube]
IDEMO PO NOVE POBJEDE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.