Moj Clutch ni ja ne kontam, nesto razmisljam nisu valjda planirali ove godine prsten pa all-in, jer nije bas da su se Goldenu igraci u novembru na godinu povrijedili nego na sredini play-offa. Bas nejasan potez fransize koja se po meni divno uzdigla iz rusevina sa sredine 2010-ih. Na kraju krajeva mozda imaju neki plan, ne znam znas li ti al je li imaju oni mogucnost potpisivanja KD-a ili Kawhia ukoliko renouncaju prava na dvojac Tobias-Butler. (nemojte me lincovat znam da obojica nisu izasli sa izjavom da im je Phila zeljena destinacija, ali hladno mogu biti dark horse u trci za njima, nije da nemaju talenta da pomognu ovoj dvojici kroz regularnu da se ne lome i onda u PO se zna ko ce da zategne + jedini covjek kojeg sam gledao da maltretira Simmonsa je Kawhi)Clutch je napisao/la:Ma yebem im majku, sto su trejdali ako ne zele platiti.camparinho je napisao/la:Ma da jer onako Ben Simmons ce da zavrsava svojim sutevima utakmice.. ljudi nemaju tog igraca van Butlera, a ako ista planiras od dvojca Embiid-Simmons treba im neko ovakav, osim ako nisi ubijeđen da Reddick i kompanija to moguDonnie Darko je napisao/la: Pametni.
Btw ode Terry garant u Indianu ljudima fali startni play, ovaj bas odgovara tipu igraca kakav je Collisson
Rubio ce u Indianu
Rozier u Hornetse maybe
@bombay
nije bas tako crno oko Terrya ima momak svoje kvalitete, a i da se ne lazemo i ja bih srao po nekom ko me fura 2 godine i onda mi samo kaze hajde dovidjenja neces ni minute igre dobiti, a da si im donio sezonu prije toga stvarno doprinos pri lijepom ucinku