HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
Ne sjećam se kada smo odigrali lošiju i pogotovo bezkrvniju utakmicu pod Bijelim Brijegom. Jedva se vukli po terenu.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Kad se sjetim kad nam je pod BB pola ekipa prije meca gace skidalo, a sad s ovakvim pickastim pristupom mozemo se nogom u guzicu nabijat
-1905-
Ide sarajevo pa alkmaar pa se nadam sa novim trenerom na igman…
-
- Kontakt:
Karačić školovo Rendulića
Smiješno sve u svemu,najgore što nam se moglo dogodit u ovakvom rasporedu je da pokažemo ranjivost.
Smiješno sve u svemu,najgore što nam se moglo dogodit u ovakvom rasporedu je da pokažemo ranjivost.
Totalno bez energije i bez bilo kakvog pritiska na odbranu Pisušja.Sredinu definitivno nemamo sa ovim danjasnim sastavom a od nje polazi sve u napadu a odbranu moraju igrati svi.Treba prespavati pa onda pokušati nešto izmisliti za Sarajevo.O Alkmaru ne smjem ni razmišljati sa ovakvom igrom i ovim timom.
Volim Mostar pa makar i vaki
Samo jako bit ce to bolje idemo po sarajevo
Kruno dipli gluposti na pressu. Njegovo je da ih digne, spremi, napali. A on to očito ne može.
Kako su loši na terenu bili, ubili volju i u publici. Nadglasa nas 50 ljudi iz Posušja.
Grozno. Kruno je ušao u povijest po mnogo čemu, ali nam treba netko nov i svjež. Mislim da je Kruno izgubio i uzde u svlačionici.
Kako su loši na terenu bili, ubili volju i u publici. Nadglasa nas 50 ljudi iz Posušja.
Grozno. Kruno je ušao u povijest po mnogo čemu, ali nam treba netko nov i svjež. Mislim da je Kruno izgubio i uzde u svlačionici.
- tutankamon1905
- Kontakt:
kakve su ovo izmjene sa mjestima navijaca? jel ovo ostaje i za sljedece utakmice ili ?
Ne!tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 22:37kakve su ovo izmjene sa mjestima navijaca? jel ovo ostaje i za sljedece utakmice ili ?
UEFA ne dopušta na utakmicama grupne faze bilo kojeg svog natjecanja onakve brendirane banere sa generalnim sponzorima kluba.
Oni baneri su skinuti i mijenjat će se novima, pa su se Ultrasi vratili ovu utakmicu na svoju tribinu.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- tutankamon1905
- Kontakt:
Znam za to nego ako sam dobro vidio, navijaci Posusja bili na zapadnoj tribini u sredini?? Pa me zanimao razlog..ne vjerujem da ce neke druge skupine moci isto to na ligaskim domacim utakmicama..to bi bilo samoubojstvoDTzmu30 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 22:57Ne!tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 22:37kakve su ovo izmjene sa mjestima navijaca? jel ovo ostaje i za sljedece utakmice ili ?
UEFA ne dopušta na utakmicama grupne faze bilo kojeg svog natjecanja onakve brendirane banere sa generalnim sponzorima kluba.
Oni baneri su skinuti i mijenjat će se novima, pa su se Ultrasi vratili ovu utakmicu na svoju tribinu.

Nije bio najavljen organiziran dolazak ****. Ono je bila njihova "obična raja", krenuli su navijati u II poluvremenu kad smo malo napravili pritisak.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 23:59Znam za to nego ako sam dobro vidio, navijaci Posusja bili na zapadnoj tribini u sredini?? Pa me zanimao razlog..ne vjerujem da ce neke druge skupine moci isto to na ligaskim domacim utakmicama..to bi bilo samoubojstvoDTzmu30 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 22:57Ne!tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 22:37kakve su ovo izmjene sa mjestima navijaca? jel ovo ostaje i za sljedece utakmice ili ?
![]()
Da su najavili organiziran dolazak, naravno da bi išli gore u sektor za gostujuće navijače
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Ma obicni navijači ,sjedili su i blizu mene nekoliko njih.Ljudi navijali i veselili se zbog svog kluba.Bas sam gledao ,naši se samo smješkali nitko im nije a rekao.Još jedan pokazatelj da smo i tom pogledu sazreli za razliku od nekih drugih.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 23:59Znam za to nego ako sam dobro vidio, navijaci Posusja bili na zapadnoj tribini u sredini?? Pa me zanimao razlog..ne vjerujem da ce neke druge skupine moci isto to na ligaskim domacim utakmicama..to bi bilo samoubojstvoDTzmu30 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 22:57Ne!tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 22:37kakve su ovo izmjene sa mjestima navijaca? jel ovo ostaje i za sljedece utakmice ili ?
![]()
Doduše nekim drugim klubovima i njihovim navijačima to ne bi prošlo i ne bih im preporučio
Uostalom ja sam par puta bio u Posušju u našem dresu bez ikakvihv problema.Doduše vidim da neki ovo predstavljaju kao nekakvu slabost valjda smo ih trebali prebiti šta li …
Volim Mostar pa makar i vaki
A kakva je raja kod vas na glavnoj tribini fakat? Par posljednjih utakmica kontam otići dole, sjesti, najnormalnije, razmišljam ne bi trebalo biti problema bez obzira što će ljudi vjerovatno vidjeti da sam iz Sarajeva
Ili je ipak prerizično za takve poduhvate? Ne mislim navijati ko ovi iz Posušja, nit slaviti
Često bude neko iz Zrinjskog na Koševu među rajom, pretpostavljam neko iz kluba ili porodice igrača i to (ne u loži, nego na tribini). I vazda bude zezancija. Doduše, ne sjećam se sa Zrinjskim neke tekme na nož na Koševu.

Često bude neko iz Zrinjskog na Koševu među rajom, pretpostavljam neko iz kluba ili porodice igrača i to (ne u loži, nego na tribini). I vazda bude zezancija. Doduše, ne sjećam se sa Zrinjskim neke tekme na nož na Koševu.
Iza goska napisano, jedan poraz je bio dovoljan da dobije otkaz, samo je bilo pitanje vremena…Sog94 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:18Jos prica o nekoj sirini. Hrvanovic mu na tribinama, na 3:1 protiv Goska uvodi Ivancica. Pa daj razigraj nekog novog od te sirine.Jedini1905 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:13Sta je s Hrvanovicem, Misicem, sta se planira s gecijem, batarelom, sta se misli s Prskalom, sta je s Maricem ..... Za par dana imas vaznu tekmu i ti forsiras jedne te iste igrace vrlo cudno mi je to ili je Rendulic ziceras teski... Sabljic los i jedva cekam da ode, Cuze ne primjetan, Malekinusic proigro i trenutno najbolje krilo u momcadi....
Kad ce prskalo i ramic dobit minute ako nece na vodstvu protiv goska, ubija nam igrace s klupe.
Mi nismo prilike gosku stvorili, sere nas rezultat tj Rendulica pitanje je vremena kad ce se desit rezultatski pad tad ce i bit bivsi, sreca je da smo usli u grupe.
Ja se nadam da će još danas do podne službeno objaviti da je Rendulić bivši.Sog94 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 07:22Iza goska napisano, jedan poraz je bio dovoljan da dobije otkaz, samo je bilo pitanje vremena…Sog94 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:18Jos prica o nekoj sirini. Hrvanovic mu na tribinama, na 3:1 protiv Goska uvodi Ivancica. Pa daj razigraj nekog novog od te sirine.Jedini1905 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:13Sta je s Hrvanovicem, Misicem, sta se planira s gecijem, batarelom, sta se misli s Prskalom, sta je s Maricem ..... Za par dana imas vaznu tekmu i ti forsiras jedne te iste igrace vrlo cudno mi je to ili je Rendulic ziceras teski... Sabljic los i jedva cekam da ode, Cuze ne primjetan, Malekinusic proigro i trenutno najbolje krilo u momcadi....
Kad ce prskalo i ramic dobit minute ako nece na vodstvu protiv goska, ubija nam igrace s klupe.
Mi nismo prilike gosku stvorili, sere nas rezultat tj Rendulica pitanje je vremena kad ce se desit rezultatski pad tad ce i bit bivsi, sreca je da smo usli u grupe.
Ono sinoć je bilo klasično "bušenje" od svlačionice.
Za 90 minuta igre, a od toga 30 minuta sa igračem više, nismo akcije poštene složili.
Igračima se nigdje nije žurilo, Ivančić s noge na nogu ide izvesti korner. Mislim da je Rendulić izgubio svlačionicu, na potezu je Šula.
U ovakvim situacijama se treba promtno reagirati.
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Bivši je..DTzmu30 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 07:48Ja se nadam da će još danas do podne službeno objaviti da je Rendulić bivši.Sog94 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 07:22Iza goska napisano, jedan poraz je bio dovoljan da dobije otkaz, samo je bilo pitanje vremena…Sog94 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:18
Jos prica o nekoj sirini. Hrvanovic mu na tribinama, na 3:1 protiv Goska uvodi Ivancica. Pa daj razigraj nekog novog od te sirine.
Za 90 minuta igre, a od toga 30 minuta sa igračem više, nismo akcije poštene složili.
Igračima se nigdje nije žurilo, Ivančić s noge na nogu ide izvesti korner. Mislim da je Rendulić izgubio svlačionicu, na potezu je Šula.
-
- Kontakt:
Nažalost ali tako je.DTzmu30 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 07:48Ja se nadam da će još danas do podne službeno objaviti da je Rendulić bivši.Sog94 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 07:22Iza goska napisano, jedan poraz je bio dovoljan da dobije otkaz, samo je bilo pitanje vremena…Sog94 je napisao/la: ↑20 avg 2023, 23:18
Jos prica o nekoj sirini. Hrvanovic mu na tribinama, na 3:1 protiv Goska uvodi Ivancica. Pa daj razigraj nekog novog od te sirine.
Tvrdoglavost nigdje ne vodi,ipak radiš s ljudima.
-
- Kontakt:
Od prvog dana ovaj Rendulić nije legao većini ljudi i ne zaslužuje klupu Zrinjskog, ali moramo biti svjesni da se moralo i ovo dogoditi.. Real od Girone izgubi pa se ne dijele odmah otkazi.. treba gledati pozitivno, bolje da se ovo dogodilo protiv Posušja nego protiv Veleža, Sarajeva itd.. pad koncentracije i energije, Bože moj svakome se desi.. glavu gore, sada jako izaći protiv Sarajeva i očekivati da se ovakvi dani više neće ponavljati..
Ne znam jel itko jučer odigrao kako treba, tako da se tu nema šta komentrirat..
Ne znam jel itko jučer odigrao kako treba, tako da se tu nema šta komentrirat..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], jurisicduska i 12 gostiju.