NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Ovo je realnost ovog Castle aka ciglara, ovakva mu je sudba u playoff protiv boljih ekipa.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ce da vidimo
20 komada to je nasa nada
8-30 trica i to je realnost brick citija
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Ide cvancika 
Jbg alemu je vcrs bilo svejedno ko ce izgubiti, u oba slucaja bi prozivao ovdje
.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Nije mala stvar dobiti ekipu koja je u nizu od 11 pobjeda, bez poraza u februaru, treći napad lige i prvi Net rejting u zadnjih 5 sedmica. Još su Spursi odličnih ekipa dobili u tom nizu.
Odbrana Knicksa opravdala ovu prvu rangiranu odbranu u zadnjih 5 sedmica noćas. Kad im je odbrana na nivou, imaju priliku da budu opasna ekipa, bez obzira na čestu jednodimenzionalnost u napadu koju sam u više navrata kritikovao. Sad je pitanje koliko konzistentno to mogu nastaviti, prvenstveno u playoffu gdje i jeste najbitnije.
Noćas su odlično zatvorili reket, a čak ni closeouti na tricama nisu bili loši, sem pojedinih sekvenci. Bekovi i krila Knicksa su bili jako aktivni na linijama dodavanja. POA odbrana je također bila poprilično dobra, sa dobrim navigiranjem oko blokova i blicanjem/iznenadnim udvajanjem ako se stvorio povoljan ugao za potencijalnu krađu lopte. Solidan su posao i na Wembyu uradili, prvenstveno Mitch kao čest primarni defanzivac na njemu, a onda i sa udvajanjem.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Tezak raspored Spursa: Sixers, Detroit, Lac, Houston, Boston, Denver.
Mogli bi ih i stici
Mogli bi ih i stici
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A vi cete kao sve pobijediti, pa cete nas stici?
Ironicno, dovoljno da samo vas mlatnemo u tom nizu sto si naveo i opet smo ispred.
Tuga je pregolema.
Al reko sam ti, neka vas na 3.mjestu.Bolje vi nego MIN i DEN.Nek se oni gombaju medjusobno, pa onda sa OKCem.
Ironicno, dovoljno da samo vas mlatnemo u tom nizu sto si naveo i opet smo ispred.
Tuga je pregolema.
Al reko sam ti, neka vas na 3.mjestu.Bolje vi nego MIN i DEN.Nek se oni gombaju medjusobno, pa onda sa OKCem.
Koja smlata je ovaj Gobert.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ma to da se priblizimo, pa u finisu kako bude, mada svejedno i sa HC i bez, ne bojim se ciglara. To ne znaci da cemo izbaciti ciglare da me ovaj @triple ne bi citirao, lik mi trazi postove od prije 8 mjeseci bokte, trosi svoje vrijeme i klika tamo na stranice dok ne nadje postNEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 mar 2026, 22:51A vi cete kao sve pobijediti, pa cete nas stici?![]()
![]()
Ironicno, dovoljno da samo vas mlatnemo u tom nizu sto si naveo i opet smo ispred.![]()
![]()
Tuga je pregolema.![]()
Sad ce Jokic nabiti triple double ali L
U zadnjih 12 tekmi, Denver samo u dvije tekme nije primio manje od 115 poena
izgubili sa 9 a sa njim imali +4
35 poena za 37 minuta, sut 15-26 (57,7%). 13 skokova, 9 asistencija bit ce da je on glavni i jedini krivac!
on 15-26 (57,7%) suta a ostali 26-59 (44.1%).
on 35 koseva (32,4%) ostali 73.
on 13 skokova (29,5%), ostali 31.
on 9 asistencija (42,9%), ostali 12.
urnisao je ekipu!
TheGoldenGOAT
pa logicno da nije samo on kriv, ovde krivica ide od trenera pa njega i ostalih igraca..Adelman u 60 utakmica nije skonto rotaciju, ok imas povreda bruku kroz sezonu, ali da do sad nisi skonto da ne mos igrat s 4 beka, a na klupi imas Nnajia, Holmesa, Jonesa, koji su svi pokazali da mogu dat odredjene minute dok Jokica nije bilo, to je prvo do trenera pa sve ostalo. Piket igro vrhunski par utakmica, pa onda udje 5min il ne udje nikako, Jonesu konvertujes ugovor da moze igrat u POu, i onda ga ne igras a igrac koji najvise povreda ima (Gordon) ti igra na njegovoj poziciji. Ne branim Jokica da se razumijemo, njegovo bolikurac ponasanje u regularnoj sezoni mi odavno ide na neku stvar, ali reci da je samo on kriv moze il neko ko ne prati NBA, a reko bih da ti pratis, ili troler zestok ko ovaj padobranac west..Za Adelmanovo dobro se nadam da ce Watson i Gordon uskoro nazad, da ne bi opet mijenjali trenera pred playoff
Najvise mi zao Murraya, Jokic da igra njegovim intenzitetom Denver bi bio zacementiran na prvom mjestu
marej imao -7 a jokic +4 ovu tekmu!JHam je napisao/la: ↑02 mar 2026, 00:23pa logicno da nije samo on kriv, ovde krivica ide od trenera pa njega i ostalih igraca..Adelman u 60 utakmica nije skonto rotaciju, ok imas povreda bruku kroz sezonu, ali da do sad nisi skonto da ne mos igrat s 4 beka, a na klupi imas Nnajia, Holmesa, Jonesa, koji su svi pokazali da mogu dat odredjene minute dok Jokica nije bilo, to je prvo do trenera pa sve ostalo. Piket igro vrhunski par utakmica, pa onda udje 5min il ne udje nikako, Jonesu konvertujes ugovor da moze igrat u POu, i onda ga ne igras a igrac koji najvise povreda ima (Gordon) ti igra na njegovoj poziciji. Ne branim Jokica da se razumijemo, njegovo bolikurac ponasanje u regularnoj sezoni mi odavno ide na neku stvar, ali reci da je samo on kriv moze il neko ko ne prati NBA, a reko bih da ti pratis, ili troler zestok ko ovaj padobranac west..Za Adelmanovo dobro se nadam da ce Watson i Gordon uskoro nazad, da ne bi opet mijenjali trenera pred playoff
Najvise mi zao Murraya, Jokic da igra njegovim intenzitetom Denver bi bio zacementiran na prvom mjestu
40,1% suta za 25 poena an jokic 57,7% za 35 poena uz samo 4 suta vise od mareja
i jos 13 naspram 5 skokova i 9 naspram 4 asistencije.
eh da ga jos ne boli q i da igra intezitetom mareja i ima njegove brojke ne da bi bili zakucani za prvo mjesto nego se PO ne bi morao ni igrati!
TheGoldenGOAT