NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ne znam, ni stadion ne prima vise od 3500 il tako nesto, ja mislim da je sluzbena posjeta bila neke 2000, snimano je sa suprotne tribine od nas, ocito.
...Život za Široki...
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Nemoj da izmisljas covjece kad nisi bio tu i evo imas intervju Dejin na jednom sarajevskom portalu izvukao ga je jedan momak iz HZ inace bi ga neupuceni kreteni slomili,znamo mi ko je Dejo lik je igrao sa mnom u Bubamari i uvijek je za Sarajevo navijao i djete Sarajeva i znam da vecina nas nebi ovo nikad uradila al eto ima raznih debila! Na S arajevo x-u imatte! I SB ti ga znas od kad igra u SB ja ga znam od rodjenja i znam koji mu je tim uvijek bio u srcu i za koji je tim uvijek zelio da igra!edo_pitar je napisao/la:Ja sam pitar i sramota me je za ovo sto se desilo deji a ti TitleMaster ako zans deju i sam znas da su ga napale horde zla.Ja sam bio tu kad se to desilo jer sam bio sa njim,nije gledao nikakvu utakmicu nije i nije ga niko napao sa ledja,nego je otisao do auta i tamo je naletio na njih 7-8 od kojih licno pola zna,i jedan mu je samo prisao i udario ga glavom u nos,a ostali su ono kaop fol nemoj ga i to je sva prica,istinita 100 %
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nebitno apsolutno, kad se nadju debili i prosipaju svoje wannabe huliganstvo. Vec on igra za klub za koji daje svoj maksimum, veseli se i druzi sa njegovim navijacima i jedan je od rijetkih koji place fakticki nakon svakog poraza i moli za oprost iako je uvijek u svemu tome najmanje kriv bio. To prepoznaje bilo tko a da se razumije ili prati nogomet, pa bio iz Sarajeva, Širokog, ili negdje deseto, tako da su ovakvi dogadjaji jednostavno zalosni jer nemaju veze ni s cim osim kompleksima pojedinih i huliganizmom, samo sto eto neki zatvaraju oci pred takvim cime u svom dvoristu, a desava se dijem BiH, realnost. Al nema veze, bit ce on svakako spreman za Olimpiju, a nakon toga i Austriu Wien. 
...Život za Široki...
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Mi smo se ogradili od toga i rekli ako je neko iz nasih redova da treba da se stidi al svaki navijac tj HZ koje redovno prate utakmice Sarajeva na Deju nebi prst podigli to garantujem jer svi odlicno znamo da je dosao prvi dole da nam pomaze i da se izvinjava,uostalom jedan od momaka kojem je pomogao dole spasio je Deju uostalom to je i Dejo sam izjavio,i nemamo sta da cistimo kad znamo da je jedan od nas!ŠB_Fidelis je napisao/la:Nebitno apsolutno, kad se nadju debili i prosipaju svoje wannabe huliganstvo. Vec on igra za klub za koji daje svoj maksimum, veseli se i druzi sa njegovim navijacima i jedan je od rijetkih koji place fakticki nakon svakog poraza i moli za oprost iako je uvijek u svemu tome najmanje kriv bio. To prepoznaje bilo tko a da se razumije ili prati nogomet, pa bio iz Sarajeva, Širokog, ili negdje deseto, tako da su ovakvi dogadjaji jednostavno zalosni jer nemaju veze ni s cim osim kompleksima pojedinih i huliganizmom, samo sto eto neki zatvaraju oci pred takvim cime u svom dvoristu, a desava se dijem BiH, realnost. Al nema veze, bit ce on svakako spreman za Olimpiju, a nakon toga i Austriu Wien.
Povodom ovog napada na golmana Dejana Bandovica, to je dokaz cistog primitivizma ili bolje reci idiotizma.
Onaj koji ga je napao treba da ga bude stid.
Onaj koji ga je napao treba da ga bude stid.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Moras shvatiti da svega i svakakvih ima i da i takvi cine te navijacke skupine, a ako se radi o masovnijim onda je to po zakonu velikih brojki jos veca brojka doticnih iako isti, mali postotak, i to je cinjenica, pa ni vi, ni mi, ni bilo tko drugi nikakav izuzetak nije, a jasno je sta su pravi navijaci vec na prvi pogled, ovo veze s tim nema nego se radi o debilima kojima nije nikakav problem to napraviti i kuci i bilo gdje drugdje jer je u svom filmu, a predstavlja se za navijaca kojem ce kasnije svatko drugi biti kriv i biti ce podrzan od svojih, te kao isprovociran, te ovo, te ono, kao i eto zaboga momak u posjeti svom gradu, a slucajno igra za ŠB, o tome ti pricam.
Vecina ljudi ovdje crno-bijelo gleda. To u BiH ne postoji, u BiH je ''ono izmedju'', sivilo. To sto se ovaj ili onaj nece oko ovoga ili onoga sloziti, ne znaci da ovakve stvari nisu za osudu (kao sto su i napadnuti bili kadeti NK ŠB u Sarajevu, djeca molim te, i skinute im trenerke, pa naravno nikakav odjek fakticki u medijima nije imalo, a treba spomenuti jer ovo nije izolirani slucaj), a zna se zasto se i desavaju. Od toga se ne treba bjezati nego treba prihvacati i dobre i lose strane, a ne pustati ili forsirati jednu. Ne govorim ti da cistis u vezi slucaja, nego da moras svjestan biti cega sve u tom gradu, kao i bilo gdje drugdje ima, tako da se o takvim stvarima moze samo generalno pricati, a nastupiti sa stavom ''gdje bi mi'', ili ''do vas je'', ili ''nema problema'', je pogresno u startu, pa tkogod ga izrekao.
Vecina ljudi ovdje crno-bijelo gleda. To u BiH ne postoji, u BiH je ''ono izmedju'', sivilo. To sto se ovaj ili onaj nece oko ovoga ili onoga sloziti, ne znaci da ovakve stvari nisu za osudu (kao sto su i napadnuti bili kadeti NK ŠB u Sarajevu, djeca molim te, i skinute im trenerke, pa naravno nikakav odjek fakticki u medijima nije imalo, a treba spomenuti jer ovo nije izolirani slucaj), a zna se zasto se i desavaju. Od toga se ne treba bjezati nego treba prihvacati i dobre i lose strane, a ne pustati ili forsirati jednu. Ne govorim ti da cistis u vezi slucaja, nego da moras svjestan biti cega sve u tom gradu, kao i bilo gdje drugdje ima, tako da se o takvim stvarima moze samo generalno pricati, a nastupiti sa stavom ''gdje bi mi'', ili ''do vas je'', ili ''nema problema'', je pogresno u startu, pa tkogod ga izrekao.
...Život za Široki...
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Ok onda se slazem sa tobom al kod nas barem ne ubijaju navijace i pucaju na bilo koju grupu toliko o tome kad uhvatite covjeka koji je ubio Vedrana pricacemo a ne da pobjegne iz policije to je samo cist dokaz svih ovih stvari, liku ni traga ni glasa!Uostalom sta da ocekujete neki crveni tepih nakon svega sto ste uradili cak i ubicu pustili!ŠB_Fidelis je napisao/la:Moras shvatiti da svega i svakakvih ima i da i takvi cine te navijacke skupine, a ako se radi o masovnijim onda je to po zakonu velikih brojki jos veca brojka doticnih iako isti, mali postotak, i to je cinjenica, pa ni vi, ni mi, ni bilo tko drugi nikakav izuzetak nije, a jasno je sta su pravi navijaci vec na prvi pogled, ovo veze s tim nema nego se radi o debilima kojima nije nikakav problem to napraviti i kuci i bilo gdje drugdje jer je u svom filmu, a predstavlja se za navijaca kojem ce kasnije svatko drugi biti kriv i biti ce podrzan od svojih, te kao isprovociran, te ovo, te ono, kao i eto zaboga momak u posjeti svom gradu, a slucajno igra za ŠB, o tome ti pricam.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, nemaju navijaci (koji nisu ni bili tu kad je poceo nered niti su sigurno kakvo oruzje koristili) ni gradjani (od kojih su brojni pomagali i skrivali one koji nisu htjeli nered po kucama, stadionu, ili vozili u ambulantu, a ne samo Dejo) s tim veze. Ako je neki pojedinac to napravio, njemu je na krivnju i na dusu, a isto vrijedi i za policajce, ali zamisli ti onda samo kakva je situacija bila kad je moralo doci do toga i koliko tko tu moze i smije glumiti nevinost samo zato sto se desila tragedija, a znamo i ja i ti kakva bi prica bila i standardno navijacko hvaljenje da je sve proslo ok, nazalost. Nemoj to pogresno shvatiti, inteligentan si dovoljno da shvatis poantu. Zna se tko je tu najveci krivac, uspanicarena policija i NFSBiH za delegiranje te dvije utakmice u isto vrijeme gdje su jednu proglasili nepostojecim ''utakmica srednjeg rizika'' terminom, a to sve se nazalost bilo gdje moglo i moze desiti uz takve propuste, samo brojni zatvaraju oci pred time, ne vide bombe koje se nose na gostovanje, nozeve, itd., zato jer je lakse osuditi i stigmatizirati cijelu jednu sredinu, ''glavno da nismo mi''. Eto ako si Hordas znas i sam da je i dan danas za njih policija ubila momka, kao sto je i od prvog dana sluzbeni stav, a sve sto se poslije desavalo je njihovo sticenje vlastite guze, a to se ocitovalo i prilikom rekonstrukcije dogadjaja gdje vi i dalje drzite svoju pricu, a oni pritiscu i forsiraju da ih se oslobodi krivnje u potpunosti. Eto to provjeri s onima koji su bili, da ne bude ja tako rekao, iako znam iz prve ruke. Shvacam ja tebe, ali smatrati cijelu sredinu odgovornom za ''pustanje ubojice'', sto je em glupo jer nista nije dokazano doticnom pod jedan, em jos gluplje jer sta ima veze obicni narod s time, zaboga kao da ga je on pustio, ili kao da je njima drago sto se pravi slucaj od toga ili kao da ne bi voljeli znati i sami sve cinjenice, pocevsi od toga kako su morali dokazivati da je laz bilo kakav organizirani docek i sl., a emitirano u udarnim terminima, itd. itd., je zaista smijesno. Pa svima je u interesu, ili bar ogromnoj vecini, da se to zna, samo eto, najlakse je reci ubili momka, pustili ovog, napali ove, one, govoreci u mnozini i generalizirajuci iz vlastitih predrasuda, a nitko drugi za to kriv nije jer mi smo ipak nevini. E jebga...
I ja ne govorim uopce o crvenom tepihu za nekoga, ali to su igraci koji veze s takvim stvarima nemaju, a to je vec treci napad na iste.
Posto nije forum za date rasprave, ako te zanima u vise detalja ili osobno vidjenje iz prve ruke, imas mi pm, prica o tome je ovdje dovoljna i gotova.
I ja ne govorim uopce o crvenom tepihu za nekoga, ali to su igraci koji veze s takvim stvarima nemaju, a to je vec treci napad na iste.
Posto nije forum za date rasprave, ako te zanima u vise detalja ili osobno vidjenje iz prve ruke, imas mi pm, prica o tome je ovdje dovoljna i gotova.
...Život za Široki...
U koliko je sutra utakmica ?
Mrsko mi tražiti, pa kontam kad sam već ovdje...
Mrsko mi tražiti, pa kontam kad sam već ovdje...
Volim Velež makar vaki !!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sve spremno za Olimpiju
Na netom završenoj tiskovnoj konferenciji u prostorijama N.K. Široki Brijeg nazočnima se obratio Mario Marušić , glasnogovornik kluba, te Ivo Ištuk, trener. Oni su najavili sutrašnji ogled između N.K. Široki Brijeg- N.K. Olimpija Ljubljana koji se igra na stadionu Pecara u 20:30.
Ekspedicija N.K. Široki Brijeg-a je otputovala u Međugorje gdje će na miru dočekati sutrašnju utakmicu.
„Odmah poslije utakmice u Domžalama, gdje smo ostvarili odličan rezultat, dolaskom u Široki smo željeli izbrisati tu utakmicu.Igramo sutrašnju utakmicu kao da je prva završila 0:0, kao da je ovo prva utakmica. Cilj je probati što prije postići pogodak i naravno gledati da ga ne primimo.Trebamo biti oprezni. Olimpija nije loša ekipa, mi smo dobro zatvorili sve njihove najjače karike čime smo odradili jako dobar posao.
Ovo će biti druga utakmica, igramo kod kuće i kao svaki domaćin želimo ostvariti pobjedu pred svojom publikom.Imali smo sreće što nismo imali nijednog povrijeđenog igrača u pripremnom periodu. Kadar ostaje isti, moguće su neke sitne promjene, a od ozlijeđenih svi konkuriraju kao i Weitzer koji nije konkurirao za prvu utakmicu.Mislim da smo bolja ekipa, imamo veći kapacitet, nadam se da smo na psihološkom stanju dobro odradili posao i samo sa svojom glupošću možemo zakomplicirati stvari.“, rekao je trener Ivo Ištuk.
Ekipa Olimpije je jučer stigle u Široki Brijeg a večeras će u 18:00 trenirati na glavnom terenu. Očekuje se dolazak 50-ak navijača iz Ljubljane kao i ljudi iz Austrie Wien. Najavljena je dodjela pehara za fair play u sezoni 2009/2010 Premijer lige. Zanimanje za utakmicu je dosta dobro, tako da se očekuje lijepo popunjen stadion i odlična atmosfera.
nk-sirokibrijeg.com
Na netom završenoj tiskovnoj konferenciji u prostorijama N.K. Široki Brijeg nazočnima se obratio Mario Marušić , glasnogovornik kluba, te Ivo Ištuk, trener. Oni su najavili sutrašnji ogled između N.K. Široki Brijeg- N.K. Olimpija Ljubljana koji se igra na stadionu Pecara u 20:30.
Ekspedicija N.K. Široki Brijeg-a je otputovala u Međugorje gdje će na miru dočekati sutrašnju utakmicu.
„Odmah poslije utakmice u Domžalama, gdje smo ostvarili odličan rezultat, dolaskom u Široki smo željeli izbrisati tu utakmicu.Igramo sutrašnju utakmicu kao da je prva završila 0:0, kao da je ovo prva utakmica. Cilj je probati što prije postići pogodak i naravno gledati da ga ne primimo.Trebamo biti oprezni. Olimpija nije loša ekipa, mi smo dobro zatvorili sve njihove najjače karike čime smo odradili jako dobar posao.
Ovo će biti druga utakmica, igramo kod kuće i kao svaki domaćin želimo ostvariti pobjedu pred svojom publikom.Imali smo sreće što nismo imali nijednog povrijeđenog igrača u pripremnom periodu. Kadar ostaje isti, moguće su neke sitne promjene, a od ozlijeđenih svi konkuriraju kao i Weitzer koji nije konkurirao za prvu utakmicu.Mislim da smo bolja ekipa, imamo veći kapacitet, nadam se da smo na psihološkom stanju dobro odradili posao i samo sa svojom glupošću možemo zakomplicirati stvari.“, rekao je trener Ivo Ištuk.
Ekipa Olimpije je jučer stigle u Široki Brijeg a večeras će u 18:00 trenirati na glavnom terenu. Očekuje se dolazak 50-ak navijača iz Ljubljane kao i ljudi iz Austrie Wien. Najavljena je dodjela pehara za fair play u sezoni 2009/2010 Premijer lige. Zanimanje za utakmicu je dosta dobro, tako da se očekuje lijepo popunjen stadion i odlična atmosfera.
nk-sirokibrijeg.com
...Život za Široki...
Cestitke Sirokom i nadam se da cete ove zmajceke nabit jedno 4-0.Pozdrav od Manijaka.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bit ce valjda stogod, osjetno smo bolja momcad i steta bi bila propustiti dobru priliku za jos jednu pobjedu i popravljanje statistike, thx. 
...Život za Široki...
jel zna netko dobiva li Siroki ista love ako Pandza ode iz Hajduka,jel ima kakva klauzula?
ko brise postove ...zasto ?
Cestitke Sirokom za dobar rezultat u sloveniji sa zeljom da u uzvratu bude 0:17 za Olimpiju .
Cestitke Sirokom za dobar rezultat u sloveniji sa zeljom da u uzvratu bude 0:17 za Olimpiju .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Moracete da se zahvalite Rudaru sto vam je omogucio svojom casnom igrom protiv sarajeva da igrate i da se radujete ovim uspjesima 
falio si temu,otidji do HŠK ZRINJSKI pa to napisi,mi smo 5 bodova ispred torpeda zavrsili. al svejedno ste pošteno odigrali i svaka častVlado PD je napisao/la:Moracete da se zahvalite Rudaru sto vam je omogucio svojom casnom igrom protiv sarajeva da igrate i da se radujete ovim uspjesima
ma dosta 0-3 za Olimpijuavenija je napisao/la:ko brise postove ...zasto ?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
bogbatina je napisao/la:falio si temu,otidji do HŠK ZRINJSKI pa to napisi,mi smo 5 bodova ispred torpeda zavrsili. al svejedno ste pošteno odigrali i svaka častVlado PD je napisao/la:Moracete da se zahvalite Rudaru sto vam je omogucio svojom casnom igrom protiv sarajeva da igrate i da se radujete ovim uspjesima
Uf da
Odšteta Širokom 40% ,a kazu da ce trasfer vrijedit 350 000 E,fino ce siroki uzet.....bogbatina je napisao/la:jel zna netko dobiva li Siroki ista love ako Pandza ode iz Hajduka,jel ima kakva klauzula?
cuo sam i ja da je 40% al nisam bas siguran da je toliko,al ako je jos boljemagic je napisao/la:Odšteta Širokom 40% ,a kazu da ce trasfer vrijedit 350 000 E,fino ce siroki uzet.....bogbatina je napisao/la:jel zna netko dobiva li Siroki ista love ako Pandza ode iz Hajduka,jel ima kakva klauzula?
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, Zaboljesutra i 22 gosta.