GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

jacky09
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la jacky09 » 16 maj 2011, 13:40

Dinamo doveo Gorana Zakarića iz Širokog Brijega.
...što je više lome to je volim jače...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 maj 2011, 15:29

jacky09 je napisao/la:Dinamo doveo Gorana Zakarića iz Širokog Brijega.

extra talent,biti ce igracina mali
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 18 maj 2011, 11:10

Od Papca gotovo sigurno nema ništa jer je pred produženjem ugovora sa Rangersima.
Za Kramarića se navodno interesira Magath, te je moguć njegov odlazak u Wolfsburg.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 21 maj 2011, 08:33

Ukoliko Plzen i Sturm budu prvaci Češke, odnosno Austrije, Dinamo je nositelj u zadnjem pretkolu Lige Prvaka !!

Za sada obe momčadi su prve, Plzen 4 boda više od Sparte 2 kola prije kraja, a Sturm bod više od Salzburga. :D

- Oko Šimunića zapelo na plaći. Ako je vjerovati novinarima Joe traži čak milijun eura po sezoni.
- Sammir zbog vožnje u alkoholiziranom stanju završio na policiji. Očekuje ga novčana kazna.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 maj 2011, 12:41

Dao bih mu ja milijon krvnih zrnaca.
Nije njemu 26 niti je u nekoj bajnoj igrackoj formi, iako potreban ovakvom Dinamu radi svog iskustva i znanja kojeg u odbrambenoj liniji imamo samo u Tonelu. Biscana vise ni ne racunam jer gotovo je to...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 21 maj 2011, 20:34

ma moze simunic odigrat sezonu dvi ,dobre
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 maj 2011, 21:29

Sezona mu je po meni kapak ali je onda previse da mu milijon dadnu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 maj 2011, 09:16

jacky09 je napisao/la:Ukoliko Plzen i Sturm budu prvaci Češke, odnosno Austrije, Dinamo je nositelj u zadnjem pretkolu Lige Prvaka !!

Za sada obe momčadi su prve, Plzen 4 boda više od Sparte 2 kola prije kraja, a Sturm bod više od Salzburga. :D
Plzen je novi prvak Češke!!! Još samo da Sturm uzme u Austriji i na konju smo. :D

Što se tiče utakmice protiv Splita: Jednostavno razlika između prosječnog limitiranog trenera u hrvatskim okvirima i kapaciteta ala Vaha ili netko drugi. Pod Vahom Dinamo nije blistao, igrali su teško, kao pod nekim grčom. Ali pobjeđivalo se, i što je najvažnije nisu se primali ultra-debilni golovi osim onog protiv PAOK-a.
Ako Tot ostane trener možemo se pozdraviti sa Ligom Prvaka da nemamo nikako protivnika u pretkolima, a teško ćemo i u EL. :roll:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 maj 2011, 10:50

Dinamo se zanima za Vojvodinog stopera Mojsova(22)

Diino_10
Kontakt:

Post Postao/la Diino_10 » 22 maj 2011, 11:31

Jao sramota za sinoćnju proslavu, samo 3.000 gledalaca. :o

Nadao sam se većoj posjeti, ipak je titula u pitanju, ali možda je posjeta bila mala zbog ružnog vremena...
BOSNA ♥

Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 22 maj 2011, 11:46

DINAMO je u posljednjem kolu HNL-a odigrao neriješeno sa Splitom. Poveli su domaćini preko Badelja u 39., a izjednačio je Rebić osam minuta prije kraja.

Dinamo je osvojio prvenstvo s plus 17 ispred Hajduka (72:55) što im je šesti uzastopni naslov prvaka i 13. otkako se igra HNL. Nakon remija na Splitom, Modri su na Maksimiru primili pehar i medalje, a dijelili su ih "Mamićevi ljudi": Zorislav Srebrić, Davor Šuker i Vlatko Marković.

Modrima ova utakmica nije puno značila jer su već osigurali naslov, dok su Splitovci pobjedom na Maksimiru uz kiks Hajduka mogli osigurati drugo mjesto. No, bio je to pretežak zadatak za momčad Ivana Katalinića jer je Dinamo puno bolje krenuo u utakmicu i kontrolirao susret.

Na kišom okupanom Maksimiru se na proslavi naslova skupilo oko tri tisuće ljudi. Na početku se najviše pljeskalo Sammiru koji je unatoč noćnom izletu u srijedu bio u prvoj momčadi. Brazilac je u prvom dijelu bio vrlo agilan i tako se pokušao iskupiti što je prenoćio u policijskoj postaji, no u nastavku je pao.

Modri su vrlo dobro otvorili utakmici, a u prvih 15 minuta tri puta je Vukoviću zaprijetio Badelj. Nakon toga su pokušavali Rukavina i Vrsaljko, dok je na drugoj strani Pehar nije uspio iznenaditi Kelavu. Zatim je tempo malo pao do 39. minute kad je Badelj matirao Vukovića. Rukavina je kapetanu Dinama spustio loptu, a ovaj s vrha šesnaesterca preciznim udarcem pogodio donji kut vrata Splita.

U drugom poluvremenu Dinamo je stao na loptu što su Splitovci iskoristili u 83. minuti. Mladi Ante Rebić kojem je ovo bio prvi seniorski nasup je bio miran i iskosa pogodio suprotni kut Kelavina gola. Splićanima to nije bilo dovoljno za drugo mjesto, dok su Modri remijem zaključili prvenstvo. Još im ostaje uzvrat finala Kupa u kojem protiv Varaždina brane 5:1.

"Prvenstvo je odavno bilo riješeno i morali smo motivirati momčad. Malo sam tužan jer smo žarko željeli pobjedu. Split je izvanredna ekipa i ovo je realan ishod. Mogli smo zabiti još golova, ali možda smo previše otvoreno išli u drugom dijelu", rekao je trener Dinama Marijo Tot pa dodao:

"Nećemo puno slaviti jer nas čeka utakmica s Varaždinom. To je uspavljujući rezultat i treba biti oprezan."

Ivan Katalinić je jako zadovoljan remijem.

"Čestitam Dinamu. U drugom dijelu smo odigrali izvanredno i zasluženo smo osvojili treće mjesto. Nadam se da ćemo se poboljšati za sljedeću sezonu", kaže Katalinić.

Press konferenciju nakon utakmice je nakratko prekinuo Zdravko Mamić koji je imao nešto poručiti.

"Dogodila protokolarna pogreška pa s razglasa nije upućena zahvala treneru Vahidu Halilhodžiću. On je puno napravio za ovaj rezultat i na tome smo mu zahvalni. Nemojte misliti da to znači da je on novi trener", poručio je Maminjo.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 22 maj 2011, 11:53

DINAMO je sinoć pred tri tisuće ljudi na Maksimiru proslavio naslov prvaka. U utakmici koja Modrima nije puno značila su sa Splitom odigrali 1:1 i prvenstvo završili na plus 17 ispred Hajduka. Nakon šestog uzastopnog naslova u Hrvatskoj, Dinamu još ostaje uzvrat finala Kupa gdje protiv Varaždina brani 5:1 tako da je dvostruka kruna pred vratima.

"Presretan sam, ovo mi je drugi naslov prvaka u Dinamu, jako mi je drago što su nas ljudi došli bodriti i što su s nama proslavili naslov. Bila je ovo dobra i teška sezona. Finale Kupa ćemo odraditi muški jer ipak smo mi Dinamo i tako se trebamo ponašati", rekao je Šime Vrsaljko, prenosi stranica Dinama.

Fatos Beqiraj ovo je ljeto došao u Dinamu i u prvoj sezoni osvojio naslov.

"Znao sam da dolazim u veliki klub koji ima velike ambicije. Bio sam svjestan toga, pokušavao sam se nametnuti od prvog dana i mislim da sam uspio u tome jer sam pokazao da mogu. Ipak, moram još puno dati od sebe. Naravno, čestitam i našim navijačima na ovoj tituli. Želja nam je ući u Ligu prvaka i zato se trebamo dobro pripremiti prije iduće sezone", rekao je popularni Bećo.

Kapetan Milan Badelj preciznim je udarcem matirao vratara Splita Vukovića.

"Ponosni smo i sretni zbog osvajanja naslova, ali žao mi je što nismo pobijedili. Čestitam ujedno i Splitu na zasluženom trećem mjestu. Relativno sam zadovoljan ovom sezonom, ono zbog čega mi je žao je Europa, ali nadamo se i vjerujemo da ćemo u idućoj sezoni uspjeti napraviti nešto više."

Vratar Ivan Kelava nije zadovoljan kako su igrali u drugom dijelu.

"Prvo poluvrijeme smo odigrali jako dobro iako je teren bio težak. Drugo poluvrijeme nije bilo na našem nivou pa sam se ljutio na sebe i sve ostale. Ali najbitnija je pobjeda", rekao je Kelava.

Ante Rukavina je bio jako zadovoljan.

"Dosta teška utakmica i težak teren. Gosti su dominirali i poslije napravili kontru koju su dobro realizirali. Ja im ovim putem čestitam iako smo mi igrali kvalitetnije. Stvarno je dobar osjećaj stajati na postolju i veseliti se, a večeras ćemo malo proslaviti."
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 maj 2011, 17:41

Diino_10 je napisao/la:Jao sramota za sinoćnju proslavu, samo 3.000 gledalaca. :o

Nadao sam se većoj posjeti, ipak je titula u pitanju, ali možda je posjeta bila mala zbog ružnog vremena...
mala je bila posjeta zbog bojkota(z.mamic)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 maj 2011, 19:34

Dinamo je nositelj u 4. pretkolu.

Moguć je i sudar sa Partizanom, jer ovi nisu nositelji. ;)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 maj 2011, 19:45

jacky09 je napisao/la:Dinamo je nositelj u 4. pretkolu.

Moguć je i sudar sa Partizanom, jer ovi nisu nositelji. ;)
ako se dodje do play offa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 maj 2011, 21:30

Zakaric potpisao ugovor na 7 godina. :o :roll:
Kakva budala. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 maj 2011, 21:42

Devil je napisao/la:Zakaric potpisao ugovor na 7 godina. :o :roll:
:lol: Kakva budala, biti će tu max. 3 godine, ako se pokaže ne gine mu transfer u jednu od liga petice.
Eto, trebao je ispast "pametan" pa odbit Dinamo i ostati u Širokom. :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 maj 2011, 21:47

jacky09 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Zakaric potpisao ugovor na 7 godina. :o :roll:
:lol: Kakva budala, biti će tu max. 3 godine, ako se pokaže ne gine mu transfer u jednu od liga petice.
Eto, trebao je ispast "pametan" pa odbit Dinamo i ostati u Širokom. :lol:
Ja se stvarno nekada brinem za tvoje razumevanje recenice. :roll:
Ko je napisao da je trebao ostati u Sirokom,ja? :? :lol:

Napravio je odlican potez dolaskom u Dinamo,ako si citao moje komentare i ja sam bio fasciniran njegovim talentom i igrom ali zasto 7 godina.Mnogo glup potez.Eto ti rece prodace se za 3 godine,daj boze.Ali hajde da gledamo u drugom pravcu,sta ako dodje do nekih problema i slucajno ne pokaze ono zbog cega je doveden,sta ako se slucajno sukobi sa nekim,sta da se nesta iskomplikuje,a Mamic ga ne zeli bud zasto prodati,hoce li onda 6 godina da sedi na klupi i da govori kako je napravio dobar potez potpisom na 7 godina. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 maj 2011, 21:58

Devil je napisao/la: Ja se stvarno nekada brinem za tvoje razumevanje recenice. :roll:
Ko je napisao da je trebao ostati u Sirokom,ja? :? :lol:

Napravio je odlican potez dolaskom u Dinamo,ako si citao moje komentare i ja sam bio fasciniran njegovim talentom i igrom ali zasto 7 godina.Mnogo glup potez.Eto ti rece prodace se za 3 godine,daj boze.Ali hajde da gledamo u drugom pravcu,sta ako dodje do nekih problema i slucajno ne pokaze ono zbog cega je doveden,sta ako se slucajno sukobi sa nekim,sta da se nesta iskomplikuje,a Mamic ga ne zeli bud zasto prodati,hoce li onda 6 godina da sedi na klupi i da govori kako je napravio dobar potez potpisom na 7 godina. :roll:
Kome je u interesu takvog igrača držati na klupi ?! Pa nije Dinamo amaterski klub, tu ili jesi ili nisi.
Imaš milju primjera gdje su igrači potpisivali na više godine, npr. Sivonjić na 5 ipol, ili Krpić na 10. Sivonjić iako je u početku bio dobar, izgubio se. Više nije bilo mjesta za njega, poslan je na posudbu gdje također nije zadovoljio tako da je trenutno bez kluba. Klub mu nikakve probleme nije pravio jer je i klubu u interesu da se rješi takvih igrača.

Nadam se da Zakarić neće njegovim stopama, nego da će se brzo nametnuti.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 maj 2011, 22:55

uspjet ce zakaric ;) ;)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.