FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ja ne mogu da vjerujem da neko platu prima u klubu a da stavi da prvu igramo sa zrinjskim na Kosevu. 2x ne znaju staviti raspored u julu. Dobro mi ikako funkcionisemo kao klub
Prizvali ste duh @pjankesarajevo, sad ce se pojaviti i reci vam da ste napaceni i pljujete sve
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
picic

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne bih ga doveo, jer bi u ovakvoj ligi to bio garant za 4-5 crvenih kartona 
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
7+2+1=10/15
Vraćam se na jedan raniji post o odlascima, koliko ja pratim još samo par igrača je pod znakom pitanja.
Od igrača koji su bili kod nas na posudbi sa svima smo rasčistili.
U kontra pravcu, još je nejasan status Julardžije dok se Penaranda navodno sigurno neće vraćati.
Od igrača kojima je isticao ugovor, barem prema javno dostupnim podacima, još su Duraković i Mustafić meni misterije s obzirom da su im ugovori trajali do 30.6.
Ališah i Pločo imaju ugovore do 31.12. ali se nigdje i ne spominju.
Eto izadje za Belmina sto sam juce govorio. Za Halida se ne zna u pregovorima su.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2025, 17:11Ma nije Belmin meni nikakva klasa,prosjek otp rang za Veleza.Halid vrlo dobar ono zadnje sto je igrao kod nasPredatod je napisao/la: ↑02 jul 2025, 17:09Povreda ga je ****. A Dizdarevic moguce u Velez na gol. Mogao je i kod vas ali doveli ovog iz HrNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2025, 17:07
Znaci Beganovic prodaja ili Unusic posudba
Jel igrao Halid ista tamo?
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- luckystrike
- Kontakt:
Osim prethodno navedenih (potencijalnih) odlazaka, postoji mogućnost da se ostvare i neki izlazni transferi, i to;
luckystrike je napisao/la: ↑27 maj 2025, 17:08Igrači za koje postoji mogućnost prodaje (1/5):
Amar Beganović
Vladan Bubanja
Giorgi Guliashvili
Francis Kyeremeh
Aldin Turkeš
Prva tri navedena se spominju u medijima, a posljednja dva su moje mišljenje da postoji mogućnost.
Zar nije Durakovicu do 2026 ugovor?luckystrike je napisao/la: ↑03 jul 2025, 15:187+2+1=10/15
Vraćam se na jedan raniji post o odlascima, koliko ja pratim još samo par igrača je pod znakom pitanja.
Od igrača koji su bili kod nas na posudbi sa svima smo rasčistili.
U kontra pravcu, još je nejasan status Julardžije dok se Penaranda navodno sigurno neće vraćati.
Od igrača kojima je isticao ugovor, barem prema javno dostupnim podacima, još su Duraković i Mustafić meni misterije s obzirom da su im ugovori trajali do 30.6.
Ališah i Pločo imaju ugovore do 31.12. ali se nigdje i ne spominju.
- luckystrike
- Kontakt:
Moguće da jeste. Nema ni meni logike da je mogao biti posuđen do isteka ugovora. Međutim na transfermarket-u stoji 2025.
Ako je 2026., jedna misterija je rješena

ps. U vezi druge misterije, @jurisicduska je spominjao automatsku klauzulu o produženju u Mirzinom ugovoru, ali čudi me onda da se Klub nije očitovao evo već par dana od 'isteka' ugovora.
Zadnja izmjena: luckystrike, dana/u 03 jul 2025, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Do 2026. je Durakovićluckystrike je napisao/la: ↑03 jul 2025, 15:32Moguće da jeste. Nema ni meni logike da je mogao biti posuđen do isteka ugovora. Međutim na transfermarket-u stoji 2025.
Ako je 2026., jedna misterija je rješena
ps. U vezi druge misterije, @jurisicduska je spominjao klauzulu o produženju, ali čudi me onda da Klub se nije očitovao evo već par dana od "isteka" ugovora.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- napoleon72
- Kontakt:
Promasili 2 put na onom objavljenom kalendaru za juli. Jednom cini mi se ofulali datum utakmice, drugi put zamijenili ono igramo li kuci ili na strani.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Izgleda da se blize kraju pregovori s Halidom, mogao bi potpisati.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Halid mjesto Halida
Dobar je ako je zdrav, naravno ide sa klupe. Kasnije, kako bude, nije rizik, dogovoriti min. platu pa bujrum.
Beganovica pustiti samo ako je cifra ozbiljna (u prevodu min. 1m KM), ili ga produziti i podebljati platu.

Beganovica pustiti samo ako je cifra ozbiljna (u prevodu min. 1m KM), ili ga produziti i podebljati platu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Jel najozbiljnije dovodimo yebenog Halida Sabanovica u 2025 godini?
Ove sezone nas sudije nece ni morati krasti bicemo sigurni na nasem najdrazem 4tom mjestu

Ove sezone nas sudije nece ni morati krasti bicemo sigurni na nasem najdrazem 4tom mjestu