FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma meni su dresovi top, domaci pogotovo 

Čekam samo kraj prelaznog da budem siguran da ostaje i lagano Bubanja u trećoj kombinaciji, a za prvu garnituru ću se grebat od žene kad budu na akciji. 

Vrhunski dresovi.
Iz sezone u sezonu adidasovi dresovi sve bolji i bolji 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Samo da mi je znat kad ce se nac u fan shopu, kad sam narucivao prosle sezone dosao mi je tek nakon evrope a raja masovno u shopu uzimala
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Svađa sa ženom u najavi.
Znači, nema šanse da ću se zadovoljiti samo s jednim dresom.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Valjalo bi ovakoMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jul 2025, 17:35Svađa sa ženom u najavi.

-
- Kontakt:
Koliko titula si osvojio?rimljanin90 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 17:01Kakve veze drzava ima s ovim? Osvajali smo titule kad je fudbal bio kod nas gori i nisi imao konkurencije kao sad plus na to sudjenje je sada gore. Idi zivi u proslosti, sigurno ti je musemic primjer trenera, to sto je igman unistio ove godine to je drugo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 16:48Titula nece ni biti,zivis u najgoroj drzavi i igras ligu gdje Barsa nebi bila prvak al hajd zivi u zabludi i dalje. Nego kad smo mi to osvajali titule i koliko njih prije dolaska investitora?
Dresovi su perverzija.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
E otkad tebe nisam vidio da pišešObjektivac1946 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 17:11Lijepi lijepi adidas![]()
Treća garnitura predobra, domaći dresovi standardni, gostujući lijepi također. Hoće li biti i nova garnitura dukserica i trening dresova također?

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dresovi su vrh, adidas vrhunski.
-
- Kontakt:
Bukvalno sam ti objasnio sto je to tako, sta ti nije jasnomosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 17:37Koliko titula si osvojio?rimljanin90 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 17:01Kakve veze drzava ima s ovim? Osvajali smo titule kad je fudbal bio kod nas gori i nisi imao konkurencije kao sad plus na to sudjenje je sada gore. Idi zivi u proslosti, sigurno ti je musemic primjer trenera, to sto je igman unistio ove godine to je drugo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 16:48
Titula nece ni biti,zivis u najgoroj drzavi i igras ligu gdje Barsa nebi bila prvak al hajd zivi u zabludi i dalje. Nego kad smo mi to osvajali titule i koliko njih prije dolaska investitora?
- Objektivac1946
- Kontakt:
Poželio vas malo, jače od menemnon46 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 17:39E otkad tebe nisam vidio da pišešObjektivac1946 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 17:11Lijepi lijepi adidas![]()
Treća garnitura predobra, domaći dresovi standardni, gostujući lijepi također. Hoće li biti i nova garnitura dukserica i trening dresova također?![]()

Fakultet i druge obaveze mi oduzimale vremena, ali forum ide na bookmark da vidim šta se radi
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
220 modernih, ma ništa strašno kunem ti se. Ali brate, znaš onaj osjećaj da koji god izabereš, ostat će bolji nekupljen.tuitamo je napisao/la: ↑04 jul 2025, 17:37Valjalo bi ovakoMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jul 2025, 17:35Svađa sa ženom u najavi.
Znači, nema šanse da ću se zadovoljiti samo s jednim dresom.![]()
![]()
Igrači će odmah na trening.
Joj dresova perverzije sta je ovo, mislio sam da nece biti bolji od proslegodisnjih ali ovi su bas perverzija, treca garnitura haos opasna 
Eh sad mogu uzeti ovu stariju garnituru 

Sutra dvije utakmice po sat vremena igramo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Objektivac1946
- Kontakt:
Prijateljska utakmica Vukovara i Sarajeva će se umjesto u Vukovaru igrati u obližnjem Borovu, s obzirom na to da stadion u Vukovaru nije u najboljem stanju, jer na njemu novi član elitnog ranga hrvatskog fudbala i neće igrati utakmice s obzirom na to da ne ispunjava uslove.
Odlučeno je da Vukovar ugosti Sarajeva u Vukovaru, a treneri Gordon Schildenfeld i Zoran Zekić su odlučili da se utakmica igra 2x60 minuta, kako bi svi igrači imali dovoljno prostora za igru.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, rimljanin90, Sinfoc1986, tuitamo i 49 gostiju.