Gledam jučer statistike naših igrača i iznenadilo me da Ginter ima čak 9 asista.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Nije da smo iznenadjeniKayserSose je napisao/la:, Mikinator MOTM.
Refko ostaje u zuto - crnom dresu, 3-4 puta je odbio bahern.DANTES je napisao/la:još da nije bilo guranja bajerna na par tekmi moglo se biti u igri za titulu. inače ja mislim da je ovo zadnja Rojsova sezona u Dortmundu.
I da imaju isto bodova pitanje je koliko bi bila realna ta trka za titulu...Bayern je previse konstantan protiv ostatka lige da bi BvB mogla da ga ugrozi.DANTES je napisao/la:još da nije bilo guranja bajerna na par tekmi moglo se biti u igri za titulu. inače ja mislim da je ovo zadnja Rojsova sezona u Dortmundu.
Čitavu sezonu namjeravate komentarisati taj penal kontra Augsburga?DANTES je napisao/la:još da nije bilo guranja bajerna na par tekmi moglo se biti u igri za titulu. inače ja mislim da je ovo zadnja Rojsova sezona u Dortmundu.
Ovo stoji, uz nešto nesigurniju odbranu BVB u odnosu na onu iz šampionskih dana. Još ako Bayern tradiconalno počne rasipati bodove na proljeće, tamo negdje od marta, još može biti i napeto. Samo su u zadnjim utakmicama protivnici BVB i u BL i u LE objektivno drugorazredni, pa će test biti tek sa jačim ekipama.Klare je napisao/la:
Ovo je tema Dortmund, pa ću reći kako njihova igra u zadnje 3 utakmice liči više nego ikad na one šampionske godine, brza tečna igra, jak presing i mnogo stvorenih prilika, ako ovo potraje, a u zadnje vrijeme sve češće bezidejan Bayern, hmmm...
ne samo ta utakmica već prvih 4-5 kola bajern je bio spor, trom, pa i loš a neke je dobio na poguranac. kasnije se mašina upalila nekako od vukova sve su jeli. a gledao sam ovaj zadnji meč gdje su miler i jarani imali epileptične napade čim uđu u 16Klare je napisao/la:Čitavu sezonu namjeravate komentarisati taj penal kontra Augsburga?DANTES je napisao/la:još da nije bilo guranja bajerna na par tekmi moglo se biti u igri za titulu. inače ja mislim da je ovo zadnja Rojsova sezona u Dortmundu.![]()
A naravno niko nije ni spomenuo čist penal u ovoj zadnjoj utakmici koji nam nisu svirali, kako vam to promače?![]()
A da je Bayernu svirano ono što je Hofenhajmu u toj utakmici, digla bi se buka, ma katastrofa, ali Boatengu crveni i još penal, jbga uredu kad se svira kontra Bayerna.
Ali ni to nas nije zaustavilo u toj utakmici, nego smo se i protiv sudija, zaostatka i igrača manje izborili.![]()
Ovo je tema Dortmund, pa ću reći kako njihova igra u zadnje 3 utakmice liči više nego ikad na one šampionske godine, brza tečna igra, jak presing i mnogo stvorenih prilika, ako ovo potraje, a u zadnje vrijeme sve češće bezidejan Bayern, hmmm...
Drug koliko znam Sevilla je u ligi prvaka , jedino ako si pomislio da ispadne iz lige prvaka u grupnoj fazi i preseli se u ligu evrope..Borusse00 je napisao/la:Slažem se s forumašom @proFCB .... treba naše pravo lice i pravu snagu očekivati tek naredne sezone..... kao što je najavljeno, sljedeče sezone se bude investiralo i uz jedno top pojačanje i bez prodaje trenutnih igrača može se sigurno boriti za titulu..... a od ove sezone lp neka bude cilj a sve više bude bonus..... također očekujem i ove sezone da se ide ozbiljno i jako u Europa ligi jer tamo mislim da možemo napraviti puno jer imamo jači kadar od trenutnih favorita Napolija ili možda Seville![]()
Sve u svemu TT radi jako dobar posao
Kad dodje akBda do same zavrsnice liga evrope , naravno ako se nadjemo u toj zavrsnici, misljenja sam da ce Tuchel. Burki-a vratiti. medju stative.Borusse00 je napisao/la:@jamesrodriguez
Ma baš to jer mislim da će Sevilla zijanut u Lp i igrati u El![]()
A jedino što me brine u tom natjecanju što je Feller na golu
Jeste bio trom, i ovaj Bayern u više navrata pokazuje bezidejnost i nedostatke Gvardioline taktike, ali da smo od sudaca gurani izuzev penala protiv Augsburga nije istina, a to što igrači naši simuliraju, nije guranje od sudija, Bayern je imao mnogo penala ove sezone i svi su opravdani, izuzev onog jednog, a bilo ih je još koji su se mirne duše mogli svirati.DANTES je napisao/la:ne samo ta utakmica već prvih 4-5 kola bajern je bio spor, trom, pa i loš a neke je dobio na poguranac. kasnije se mašina upalila nekako od vukova sve su jeli. a gledao sam ovaj zadnji meč gdje su miler i jarani imali epileptične napade čim uđu u 16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.