Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- BenjooJutub
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Ako može neko link da postavi 

E moj Hasane 

Dobar
JV puni Hasana
JV puni Hasana
solidno izgleda
Ma ne forsiraju ga, ali nema ni potrebe. Neka ide sve svojim tokom. steta sto mu nije usao onaj post up, ona dodatna finta mi je bio prelijepa. Puno puno bolji footwortk, vidi se da je radio.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
koliko god to bilo ocekivano, uvijek me uspije iznervirat nekim retardiranim potezima
jao faulova, a vidis da je Collinsu i Hasanu drago hahahah
nije bio faul, evo okrenuli su sa challengeom
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Smijesne sudije
Bog otac u odbrani 

Postao jos okretniji u odbrani 

Hasko izgubljen u vremenu i prostoru 

Hasan ko slina u odbrani
Jukin presence je cudo...sve cini boljim...o odbrani da ne govorim
Jukin presence je cudo...sve cini boljim...o odbrani da ne govorim
ono sto je prijatno iznenadjenje je da nema straha...skace, ide na rizicno kucanje
Ocito da je u napadackom grcu,ali se max podredio ekipi
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
To je to, blokovima pravi prazan prostor, a CJ I dame su tu neumoljivi. Nije ni Melo loš, kad ga ovdje stavis može on da valja, samo mora u odbrani bolje.
Juka im je X-faktor definitivno.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Valjda ce malo ruku opustit. Nekih 13-10-8-5 je moguce
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ja znači ne mogu da vjerujem kakvo je ovo suđenje ,30 slobodnih za poluvrijeme pa to nema nigdje. Portland je bolja ekipa tu nema dileme samo da ih sudije ne pokose sa ovim glupim faulovima.
Skoluje ga Litvanac.