SiamoNoi je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Pa jedan Luka Modrić, koji je za hrvatski fudbal uradio više nego sve ove naše zvijezde zajedno u svim sportovima (ponavljam, mimo Edina), nikada nije izjavio ili napisao ovako nešto, a samo on zna koliko je hrvatska javnost znala srati i po njemu i po reprezentaciji i po svemu što ima veze sa hrvatskim fudbalom. Al' to je tako kada čovjek 'izjavljuje i piše' igrama na terenu, a ne statusima po društvenim mrežama.
Štakor ne pokazuje svoju pokvarenu stranu riječima nego djelima.
Mah, zajebi sve te stvari kakav je privatno i te veze sa Mamićem, čovjek je maksimalno izreklamirao hrvatski fudbal, pa možda čak i cijelu zemlju, jer znamo i ja i ti da je sport jedan od boljih načina za brendiranje države, pogotovo ako se radi o manjim državama kao što je Hrvatska.
A opet znaš i sam koliko je puta bio popljuvan od vaše javnosti i medija, na stranu bojkot repke, nego općenito skoro stalno je dobijao kritike na račun svojih igara u reprezentaciji sve do prošlogodišnjeg prvenstva u Rusiji, a ne znam da je ikada glumio 'intelektualca' sa izjavama ili pisanjem po društvenim mrežama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"