Zato što smo već i prošle godine mogli komotno uzeti titulu da smo bogdu jači bili. Ali eto nismo se ni sami nadali i svi smo prijatno iznenađeni. Međutim, ove sezone već je druga priča i moramo nešto napasti. Ne zaboravite da smo prošle godine sve bodove osvojili isključivo na terenu i nijedan jedini bod nam nije poklonjen i bili bi prvaci sigurno da nisu razne kupovine i kuhinje radile. Evo sezone će biti isto i mi za svaki bod moramo krv propišati i imati kvalitet više. U protivnom naguzit će nas opet.mukitmovac je napisao/la:Ja ne znam sta se vi toliko zamarate igracima, kad ocito da nam vise nece niko doci, ovaj Siroki kakav je danas bio je u rangu Viteza, kriminalni, opet kuci se razmasu, nadam se da im nece nasi to dozvoliti
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
To IpeeeeIpee je napisao/la:[youtube][/youtube]
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Nas najveci problem je taj sto dovodimo igrace u Augustu. To dalje implicira da je taj igrac nespreman fizicki ili da ga yebe papirologija.
Utakmica ko utakmica, na oko fina. Pohvalit cu tri igraca. Kosorica, Kokota i Dzelmica koji su danas pokazali kako iskusni igraci trebaju pozitivno utjecat na igru jedne ekipe. Ostali solidni. Stokicu fali rutine, vidi se da nije odavno odigrao vise od 20minuta.. Na Memiju sam kivan ,iako mi je najdrazi igrac jer ga znam od malih nogu, zbog onih glupih prodora. On ne razmislja , samo gurne loptu naprijed i trci i 90% tih naapada zavrse u gol autu. Blagojevicevi ubacaji dobri, odavno neko nije izvodio prekide kao on.. Neku vece svi smo opalili po E. Sadikovicu. Takve igrace moras imati makar na klupi za utakmice Pl Bih. Drugo je sto nije kvalitet za vise od ove lige. Ne bih puno dodoavao ni oduzimao.
P.S. Neko spomenu da mu je zao Benje Colica. Nakon sto sam svojim usima cuo sta prica, haj shvatam kivan si na Klub i Upravu, al sta su ti tu krivi Kokot, Dzelmic i ostali ? Jadan je
Utakmica ko utakmica, na oko fina. Pohvalit cu tri igraca. Kosorica, Kokota i Dzelmica koji su danas pokazali kako iskusni igraci trebaju pozitivno utjecat na igru jedne ekipe. Ostali solidni. Stokicu fali rutine, vidi se da nije odavno odigrao vise od 20minuta.. Na Memiju sam kivan ,iako mi je najdrazi igrac jer ga znam od malih nogu, zbog onih glupih prodora. On ne razmislja , samo gurne loptu naprijed i trci i 90% tih naapada zavrse u gol autu. Blagojevicevi ubacaji dobri, odavno neko nije izvodio prekide kao on.. Neku vece svi smo opalili po E. Sadikovicu. Takve igrace moras imati makar na klupi za utakmice Pl Bih. Drugo je sto nije kvalitet za vise od ove lige. Ne bih puno dodoavao ni oduzimao.
P.S. Neko spomenu da mu je zao Benje Colica. Nakon sto sam svojim usima cuo sta prica, haj shvatam kivan si na Klub i Upravu, al sta su ti tu krivi Kokot, Dzelmic i ostali ? Jadan je

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Ako si bio mogao si primjetit ekipu koja prati gostovanja i koja dolazi na domaće utakmice...to ti sve kaže.Peterski je napisao/la:Manijaci brojniji na gostovanjima nego u kopu na GrbaviciA i atmosfera je 16 puta bolja, zajebancija.
Kokot primi loptu ala Crespo u najbolje dane. Joco se mora više truditi, Dado nebi trebao šutati slobodne (iako je onaj danas bio dobar), nije on taj tip, ima dobar šut iz igre, ali za slobodne ima boljih. Štoperi i golman klasika, bekovi danas kriminalni, ali jbg bit ce bolje. Sredina po mjeri, dok se ovaj mali oslobodi sad za nekih 2-3 utakmice ujedat će na sredini. I treba više prostora dati brazilcu i Diatti. Oni mogu donijeti prevagu u zadnjih pola sata igre.
Draže mi na Željino gostovanje otići nego na more,heblo vas more

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Preimenovati video u "Živković - best saves ever"..Ipee je napisao/la:[youtube][/youtube]
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Sudeci po ovom sazetku, mogli smo im dati 3-4 gola - golmanih ih je spasavao i nas Antolovic 2-3 puta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ne znam jel u Mostar, ali u Zenicu je sigurno išao na skuterubagrcavi je napisao/la:na skuteru u Mostar išo čini mi se

Od Stokica nema vise od dva bolja napadaca u ligi sigurno,samo treba doci u formu a jedino igrom moze. Blahojevic je blago ptavo,genije,Amir i on su bas sex na sredini.
Mogao bi beazilac upadz lijevo jednu,da ga vidimo ,da vidimo kako i sta.
Fali,fali tu jedsn,dva igraca,Jahic bi bio idealan,iskusan a dobar ali tesko,iako je finansiski osiguran hoce jos jedsn fin ugovor i da objavi kraj al valjao bi nam.
Mogao bi beazilac upadz lijevo jednu,da ga vidimo ,da vidimo kako i sta.
Fali,fali tu jedsn,dva igraca,Jahic bi bio idealan,iskusan a dobar ali tesko,iako je finansiski osiguran hoce jos jedsn fin ugovor i da objavi kraj al valjao bi nam.
Zeljeznicar! 1921 !
- invincible1921
- Kontakt:
Ne znam sta se zamjera Stokicu...pored Benke i mozda jos jednog spica on je najbolje sto ima u ovoj ligi. U svakoj situaciji je sutirao kako treba, al jbg kad ovaj odbrani sve. Jedino mozda ovo iskosa nakon dodavanja kokota je mogao malo jace...ali ono bi uslo u 90% situacija
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Iskreno mi je draze kad Mladenovic ostane nazad nego kad Memija krene naprijed pa je nepostojeci u obrani. Ferencvaros to nije znao iskoristit dok Standard vec jeste.. Tako da malo sjasite s Mladenovica, valja naslijedit jednog Kvesica. Polako, mlad je i doci ce na svoje nemoj da mu odmah glavu skidamo nema ni 5 utakmica s ekipom
ne može ti golman odbraniti 3 1-1 situacije gdje imaš vremena i da se namjestiš ako šutaš kako treba. može jednu, ali ne može tri. plus još par malo težih i jednu glavom. doći će on sigurno na svoje, ali za ovo juče mu se stvarno ima šta zamjeriti.invincible1921 je napisao/la:Ne znam sta se zamjera Stokicu...pored Benke i mozda jos jednog spica on je najbolje sto ima u ovoj ligi. U svakoj situaciji je sutirao kako treba, al jbg kad ovaj odbrani sve. Jedino mozda ovo iskosa nakon dodavanja kokota je mogao malo jace...ali ono bi uslo u 90% situacija
Po meni,ova utakmica jučer nije za nekih velikih analiza.
U okolnostima u kojima je odigrana, važna je bila samo pobjeda. Bilo kakva i uz bilo kakvu igru.
U okolnostima u kojima je odigrana, važna je bila samo pobjeda. Bilo kakva i uz bilo kakvu igru.
igra po meni vrlo dobra, neuporedivo bolja nego protiv radnika. uz sasvim dovoljno zicera i za "opuštenu" pobjedu, samo nismo pogodili.
- corleone87
- Kontakt:
Ma sta seru ovi iz Rome vise,kakve posudbe i sranja jbt 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
ima li negdje snimak utakmice??
Željezničar ostaje bez novca od Džekinog transfera?
Edin Džeko će uskoro postati i zvanično fudbaler Rome.
Rimski klub će se u narednim danima riješiti jednog ''stranca'' pa će kapiten bh. reprezentacije imati slobodan put da potpiše ugovor sa popularnom Vučicom.
Prilikom Džekinog dolaska u Rim prije nekoliko dana spominjalo se kako će naš napadač sa viceprvakom Italije potpisati petogodišnji ugovor u transferu vrijednom 20 miliona eura.
Međutim jučer se pojavila potpuno drugačija informacija koju je prenio ugledni Sky Sports. Naime, Džeko bi u Romu trebao stići na jednogodišnju posudbu s obaveznim otkupom ugovora od strane rimskog kluba na kraju sezone.
Ukoliko se ova informacija obistini tačnom, bez planiranih 650 hiljada eura bi mogao ostati Željezničar pošto je Džeko prošao omladinsku školu kluba sa Grbavice.

Rimski klub će se u narednim danima riješiti jednog ''stranca'' pa će kapiten bh. reprezentacije imati slobodan put da potpiše ugovor sa popularnom Vučicom.
Prilikom Džekinog dolaska u Rim prije nekoliko dana spominjalo se kako će naš napadač sa viceprvakom Italije potpisati petogodišnji ugovor u transferu vrijednom 20 miliona eura.
Međutim jučer se pojavila potpuno drugačija informacija koju je prenio ugledni Sky Sports. Naime, Džeko bi u Romu trebao stići na jednogodišnju posudbu s obaveznim otkupom ugovora od strane rimskog kluba na kraju sezone.
Ukoliko se ova informacija obistini tačnom, bez planiranih 650 hiljada eura bi mogao ostati Željezničar pošto je Džeko prošao omladinsku školu kluba sa Grbavice.

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
BLU SKY je napisao/la:Željezničar ostaje bez novca od Džekinog transfera?
Ovi ne znaju ni kako funkcionišu transferi u Italiji očigledno...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Pa sta sve nece izmislit samo da nas ostave bez para. Cuj posudba sa obaveznim otkupom, pa otkupi ga odmah jarane, al ne... Zeljo im trn u oku. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.