f0rest1946 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 20:35
ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 jul 2025, 20:26
riki46 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 19:24
Zatišje pred buru
Zatisje pred kurcinu. Ne dodju li 3 zvijeri poput gojkovica u narednih 5 dana mozemo se vec 31. jula okrenuti domacem prvenstvu i borbi za trece mjesto.
Vidjet cemo do kraja sedmice kako stoje stvari.
10000000000000000000000%
**** od prijelaznog roka jedan od gorih a bilo ih je bas bas, jos yebeno ljeto ima igraca na izvoz sad dobrih a imas pare imas sve
Ma ne moraš biti stručnjak da bi znao kuda sve ovo vodi. Moje mišljenje je da Zekić itekako snosi krivicu za svaki prelazni rok. Raja ovdje misli ako on ostavi ovu ekipu, kao on ih zna najbolje, njemu vjerujemo i gotovo. I krene sezona, ne možeš 2 šuta drugoligašima uputiti.
Zekića je spasio taj kontroverzni kup, kao i ono navijanje iz autobusa, do kad će imati podršku navijača uz konstantna eksperimentisanja i nedovoljno velike ciljeve za ovako veliki klub, pitanje je mase.
90% nas ga još ne tjera samo radi posebne harizme i jer smo umorni od mijenjanja trenera svake sezone. Ne vjerujem da ga ko podržava zbog rezultata(kojih rezultata?)
A one njegove izjave kako se ne petlja u dovođenje i razgovor sa igračima nego kao ostavlja sve struci - to me najviše iritira. Ako misliš nekoga pridobiti takvim (ne)radom onda se varaš. Za 10 prosječnih bh plata koje uzimaš svaki mjesec, valjda moraš da živiš Sarajevo 24/7, ako treba na koljena ići nekom igraču i dovesti ga na svoju odgovornost, pa i ako odbije pokreni svoje kontakte sa svih strana pa idi još 5 puta pričaj, pokušavaj i ti. Uopšte me nije dojmio ali ću ga još podržati jer bolje rješenje za ovu ligu ćeš teško naći.